De la brunet la blond, peste noapte: 16 vedete care și-au schimbat radical culoarea părului

Schimbarea culorii părului de la o nuanță închisă la una foarte deschisă, așa cum este blondul platinat, poate fi destul de riscantă. Cu toate acestea, numeroase vedete și-au făcut curajul de a-și schimba radical look-ul de la o zi la alta. 

Fie că simțeau nevoia să facă o schimbare, fie că era necesar pentru un rol, numeroase celebrități ne-au demonstrat că unele persoane arată excelent atât cu nuanțe închise, precum și cu unele foarte deschise.

Anne Hathaway, Orlando Bloom, Katy Perry și Brad Pitt sunt numai câteva dintre starurile care și-au decolorat complet părul și au făcut o tranziție bruscă de la o culoare închisă la una deschisă.
În „viața reală”, adică atunci când nu ai la dispoziție experiența coloriștilor de top de la Hollywood și a produselor inovatoare pe care le folosesc vedetele, este mult mai dificil să obții astfel de rezultate peste noapte fără să-ți distrugi părul. Decolorarea este un proces agresiv prin care pigmentul din interiorul firelor de păr este îndepărtat prin metode chimice.
Rezultatul poate fi un păr degradat, uscat, lipsit de strălucire sau de-a dreptul ars chimic.

Prin urmare, dacă vrei să le urmezi exemplul, este indicat să te gândești bine înainte de a face o astfel de schimbare radicală.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod