De ce nu ar trebui să porți elasticul de păr la mână

De ce nu ar trebui să porți elasticul de păr la mână

Dacă ai părul mai lung, s-ar putea să porți elasticul de păr la mână destul de des. Cu toate acestea, te vei gândi de două ori înainte de a face acest lucru după ce citești motivele pentru care nu ar trebui să porți elasticul de păr la mână.
Elasticul de păr poate fi o parte esențială a vieții părului tău, dar asta nu înseamnă că trebuie să stea pe tine în orice moment. În timp ce este convenabil să porți unul la încheietura mâinii, mai ales dacă faci mișcare în fiecare zi sau dacă se încălzește afară, nu îți faci niciun favor ținându-l acolo. 

Iată câteva motive pentru care ar trebui să dai jos elasticul de pe mână imediat!

1. Te poate îmbolnăvi


A fost un caz al unei persoane care își purta elasticul de păr la mână în fiecare zi, până când a observat o formațiune la încheietura mâinii, exact unde își ținea elasticul. După o vizită la medic, care i-a prescris un antibiotic, formațiunea a continuat să crească.
În cele din urmă, la spital i s-a spus că are trei infecții bacteriene diferite, de la elasticul de păr.

2. Nu este bun pentru părul tău oricum


Părului tău nu îi place să fie limitat de elastic, așa că de ce ai păstra acel lucru pe încheietura mâinii tale în primul rând? Purtarea frecventă a elasticelor de păr poate duce la ruperea părului. În schimb, poți purta o panglică.

3. Îți poate întrerupe circulația


Nu, nu lasă doar acea dungă roșie pe încheietura mâinii atunci când îl scoți. Un copil de 2 ani aproape că și-a pierdut mâna din cauza unui elastic de păr în 2011.
De aceea, este recomandat să nu porți elasticul de păr la mână, mai ales dacă este unul foarte mic.

4. Îți strică ținuta


Îți petreci jumătate de oră în fiecare zi, pentru a alege o ținută perfectă pentru muncă? Ei bine, toate aceste eforturi sunt ignorate atunci când pui acel elastic de păr verde neon pe încheietura mâinii tale. Nu, nu arată ca o brățară și nu se asortează cu niciuna dintre bijuteriile tale.

Data viitoare când ți se pare comod să-ți pui elasticul de păr la mână, fă-le o favoare corpului și ținutei tale.
Lasă elasticul de păr în buzunar sau geantă și ia-l de acolo atunci când ai nevoie de el.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod