Cele mai importante tunsori în tendințe din această vară

Părul texturat este vedeta acestui sezon. Indiferent care este structura naturală a părului tău, acum este momentul perfect să o pui în valoare.
De asemenea, trendurile de inspirație retro se fac puternic remarcate în vara 2021. Iată cele mai importante tendințe pentru păr din această vară:

Tunsoarea Farrah reinventată

În anii '70, tunsoarea purtată de actrița Farrah Fawcett făcea furori și toate femeile visau la acel păr voluminos cu bucle mari și breton împărțit pe centru. Iar în 2021 istoria se repetă. De această dată tunsoarea Farah are parte de o reinterpretare modernă. Bretonul de tip cortină și șuvițele tunse în scări reușesc să reproducă acel volum impresionant. Secretul este ca în partea din față să creezi dinamism fără linii vizibile, evidente. Pentru acest efect este necesar ca bretonul să se integreze treptat în lungime și să încadreze pomeții. Lungimea ideală pentru bretonul cortină este cuprinsă între baza nasului și buza superioară, astfel încât să-l poți da pe o parte.

Citește și: Șuvițele decolorate care încadrează chipul, trendul din anii '90 care a revenit în tendințe


Părul de tip „coamă”

Părul creț și-a recâștigat popularitatea încă de anul trecut. După o lungă perioadă în care ne-am luptat cu textura naturală a părului, a venit vremea să lăsăm latura „sălbatică” a părului să se manifeste total.
În vara 2021, tunsorile care pun părul creț sau ondulat în valoare s-au transformat într-un trend extrem, cel al „coamei”. Părul creț se poartă sezonul acesta mai lung, cu și mai mult volum, pentru un efect statement care va atrage toate privirile. Alege tunsorile care evidențiază și accentuează volumul. Sunt de obicei mai scurte în partea de sus a capului și pot include breton astfel încât să obții o coroană formată din bucle rebele.

Tunsoarea shag

Tunsorile în scări se numără printre cele mai importante tendințe ale acestui an și le vom vedea des în vara 2021. Principalul stil este cel de tip „shag”, care la rândul său are o inspirație retro, din anii '80. Arată modern și cool dacă optezi pentru o lungime până la nivelul claviculei. Alege numeroase șuvițe inegale, care vor oferi mult volum și dinamism părului tău. 

Bucle și păr texturat

Este cazul să renunți la placa de păr și să exersezi mai mult folosirea ondulatorului, pentru că buclele și onduleurile câștigă popularitate vara aceasta.
Sunt romantice, feminine și oferă un look natural, spre deosebire de părul perfect drept care distruge complet orice urmă de volum. Dacă vrei să-ți protejezi părul de efectele negative ale temperaturii degajate de ondulator, încearcă buclele obținute peste noapte cu bureți de păr, bentițe speciale pentru ondulare sau coadă împletită pe părul puțin umed.

Bob grunge, în stilul anilor '90

Vrei o tunsoare ușor de întreținut, care să nu-ți dea bătăi de cap? Încearcă bobul grunge inspirat de cel purtat în anii '90. Este un bob scurt, de obicei cu părul ras la ceafă, pe care îl poți textura răsucind vârfurile cu placa. De fapt nici nu este nevoie să te coafezi, pentru că este genul de tunsoare care arată perfect fără să depui efort. Rezultatul este un stil relaxat și în același timp sofisticat. Este alegerea perfectă pentru zilele ferbinți de vară.

Breton Brigitte Bardot

Deja este cât se poate de evident că tendințele în materie de tunsori pentru vara 2021 sunt puternic influențate de cele retro.
Bretonul cortină, inspirat de cel purtat de faimoasa actriță Brigitte Bardot în anii '60, a revenit în trend încă de anul trecut. Este o opțiune bună dacă vrei să încerci ceva diferit, dar fără să faci o schimbare majoră. Bretonul cortină este suficient de lung încât poate fi prins sau dat după urechi atunci când vrei să-l ascunzi. Definește trăsăturile feței și evidențiază pomeții.

Tunsoarea pixie

Dacă vrei o schimbare majoră și ești pregătită să te tunzi scurt, tunsoarea pixie este ideală pentru vară. Tunsorile pixie sunt foarte versatile și pot fi coafate, mai ales dacă optezi pentru una cu părul ceva mai lung în partea din față. Vedete precum Demi Lovato, Cardi B sau Jada Pinkett Smith au adoptat deja acest look pentru 2021, optând pentru tunsori scurte de tip pixie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod