30 de coafuri cu păr ondulat care sunt în trend pe Instagram în acest sezon

Există o mulțime de coafuri și tunsori clasice, care trec cu brio testul timpului - de la tunsorile bob și pixie până la părul lung tuns în scări sau bretonul în stil franțuzesc. Dar puține dintre ele sunt atât de versatile precum buclele.
Fie că preferi onduleurile lejere și naturale în stil beach wave pe care le realizezi cu placa de păr, fie că îți plac coafurile cu bucle bine definite în stil retro, buclele sunt întotdeauna o soluție de urgență pentru a obține un look deosebit.

Iar dacă ești norocoasă și ai părul creț sau ondulat în mod natural, ai la dispoziție o mulțime de variante în care să-ți aranjezi părul astfel încât să-i pui onduleurile în valoare. 

Coafurile cu păr ondulat se potrivesc pe orice lungime de păr și arată întotdeauna cât se poate de chic.
Încă de anul trecut sunt în tendințe tunsorile și coafurile care evidențiază textura naturală a părului și cele care au un aspect lejer, natural. A apus de mult timp moda coafurilor stricte și rigide, care arată fals, artificial. Secretul este să obții acel look de păr care nu a fost coafat, ci care arată de la sine minunat, natural și feminin. Iar buclele te ajută să obții toate acestea fără prea mult efort.

Onduleurile lejere sunt potrivite pentru un look de zi, le poți purta la petreceri informale sau la birou.
Cele în stil beach wave sunt ideale pentru timp liber și întâlniri romantice sau cu prietenii, iar buclele bine definite, voluminoase și sexy, sunt alegerea perfectă pentru evenimente speciale.

Vedetele sunt mereu o sursă de inspirație în materie de tunsori și coafuri. Stilurile purtate recent de celebrități ne ajută să descoperim care sunt principalele trenduri în ceea ce privește coafurile cu păr ondulat. Acestea reușesc să facă părul ondulat să arate atât de bine, obținând acel efect de păr coafat fără efort.

Dacă nu te pricepi prea bine să folosești ondulatorul sau pur și simplu vrei să-ți protejezi părul de efectele nocive ale temperaturii ridicate, atunci poți încerca modalitățile inofensive de ondulare peste noapte.
Împletește-ți părul puțin umezit seara, înainte de culcare, iar dimineața vei avea bucle în stil beach waves. Cocurile răsucite la spate te ajută să creezi bucle voluminoase, cu aspect romantic. După ce îți desprinzi părul dimineața, nu uita să aplici un spray pentru fixare flexibilă care îți va menține onduleurile întreaga zi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod