7 trucuri folosite de Meghan Markle pentru a fi fotogenică

Ducesa de Sussex este fără îndoială una dintre cele mai fotografiate femei din lume.

Fie că se află la un meci de tenis de la Wimbledon, fie că își face apariția la un eveniment caritabil, Meghan arată întotdeauna precum o prințesă. Nu ținutele scumpe, machiajul complicat sau coafurile elaborate sunt secretul ei, pentru că Ducesa de Sussex are un stil cât se poate de natural și relaxat.

Cu toate acestea, Meghan arată de fiecare dată perfect în poze și este cât se poate de fotogenică. Iată care sunt câteva dintre secretele sale pentru a arăta foarte bine în fotografii:


1 din 8

Preferă un ten cu aspect sănătos și strălucitor, în locul machiajului exagerat

Pielea cu o strălucire naturală și sănătoasă a lui Meghan și-a câștigat și propria poreclă: "Markle's sparkle" - strălucirea lui Markle. Potrivit makeup artistului său, pe nume Daniel Martin, acel efect de luminozitate naturală este obținut cu ajutorul unui fard iluminator auriu care este aplicat strategic sub ochi și de-a lungul pomeților. O altă caracteristică este machiajul cu aspect natural purtat întotdeauna de Meghan. Fosta actriță a declarat că nu își ascunde niciodată pistruii, optând pentru un fond de ten semitransparent.
MAI MULT DESPRE: frumusete, fotogenica, Meghan Markle
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod