Inspiratie si Regasire alaturi de Catalin Manea!

  •  
    • 17 mesaje
    9 Aug 2011, 00:11
    1 0

    “Cand vom accepta ca noi suntem de fapt Noi, atunci se va crea o legatura constienta cu Sursa, iar Puterea Creatoare va trai prin noi, pentru Noi. Suntem gata sa ne numim fii lui Dumnezeu? Suntem pregatiti sa primim Fericirea in viata noastra? Hai sa ne lasam pe “noi” la o parte si sa ne bucuram din plin de “Noi”.

    “Fii haotic, in sensul bun al cuvantului si surprinde-te mereu cu ceva nou, nepermitandu-i astfel mintii constiente sa inventeze fel de fel de motive pentru a nu te bucura de faptul ca te bucuri!”

    http://www.youtube.com/watch?v=VGiwENRT8UM&feature=player_embedded

    “Relaxeaza-te, bucura-te de viata, bucura-te ca Existi si deschide-te catre comorile Infinitului traind clipa prezentului.
    A sosit momentul sa-ti transformi visele marete din Tinutul Fantasticului in experiente inaltatoare din realitatea fizica! Esti in siguranta Acum! Esti In Dumnezeu!”

    http://www.youtube.com/watch?v=2ayKaLUrcyA&feature=player_embedded

  •  
    • 17 mesaje
    9 Aug 2011, 00:12
    1 0
    “Ştiu.
    Ai momente când nu vrei să ştii. Şi totuşi cauţi răspunsuri. Să fie oare vorba de curiozitate? În niciun caz. Cauţi certitudini, cauţi elemente care te vor conduce la o decizie. Ştii ceva? Acum gândeşti. Ok! Suntem fiinţe raţionale, strecurăm ideile prin filtrul raţiunii, dar datorită cumulului de convingeri şi idei exterioare, mintea noastră conştientă ne înşeală în dese rânduri. Acest blocaj se transformă în indecizie. Este Divină această circumstanţă! Clipa în care eşti indecis te ajută să apreciezi puritatea unei decizii luate… fără a decide. Avem de ales întotdeauna, putem să analizăm datele problemei sau putem să observăm că problema însăşi este o manifestare a Iubirii. Exact: pentru a lua o decizie, avem de ales între minte şi Suflet. Deseori oamenii ignoră mecanismul sentimental şi merg pe varianta mentalului, însă gradul de atingere al scopurilor este scăzut, din simplul motiv că mintea este un amalgam de idei, proprii şi exterioare, care nu garantează adevărul. Care adevăr? Adevărul că noi suntem fiinţe sentimentale. De ce râzi, de ce plângi, de ce te bucuri? Îţi propui să faci ceva din toate aceste reacţii? Nu. Trupul funcţionează natural, fără a depinde de raţiune sau decizii.
    Ce relaţie ai cu interiorul tău? Ai putea să trăieşti doar tu cu Tine, pentru totdeauna? Te-ai plictisi vreodată de Tine? Cine crezi că te poate iubi mai mult decât Tine? Ai cheia, ai avut-o dintotdeauna şi o vei avea mereu. Acceptă-te exact aşa cum eşti, renunţă la a mai lua exemple, dizolvă orice plan, măcar pentru un moment, şi gândeşte-te la Tine, simte-te pe Tine, mergi dincolo de aparenţele fizice şi priveşte-Te! Plângi, râzi, scufundă-te în Tine şi vei ajunge la momentul când vei abserva că deja eşti Acolo. Tu eşti Dumnezeu! Cine te poate separa de El? Nimeni, dar dacă tot îţi doreşti să trăieşti unit conştient cu El, cu Tine, atunci probabil ar fi indicat să renunţi la întrebări. Îndoielile duc la incertitudine, iar atunci inviţi disconfortul în casa ta. Tu eşti suveran în propria viaţă, doar tu deţii controlul tău. Pentru ce atâtea griji? Pentru ce să te laşi condus de incertitudini? Vezi tu, raţiunea este utilă doar dacă este folosită fără a aştepta o decizie utilă din partea ei. Mintea conştientă nu te poate ajuta când eşti confuz. O decizie provenită dintr-o minte obosită nu-ţi va aduce decât mai multă oboseală. Acestea sunt legile naturale după care noi funcţionăm.
    Nu te interesează detaliile. Nu ai nevoie de nimic pentru viaţă, cu atât mai mult nu ai nevoie de explicaţii pentru a trăi. Eşti independent, eşti prea frumos pentru a te îndoi de tine. Opreşte-te puţin, stopează fluxul de pragmatism, de aşteptări, de întrebări, şi alege să te vezi în Tot! Alege să te vezi pe cer, să te uneşti cu oceanul, alege să fii punctul de legătură dintre cer şi ocean! Vei fi mereu Acolo, vei fi mereu aripile care te vor ajuta să zbori, vei fi mereu visul care te va ajuta să visezi! Vei fi mereu Tu! Eşti unit cu Infinitul. Unde îşi mai au locul întrebările? Tu eşti întrebări, tu eşti răspunsuri. Tu eşti Atotştiutorul. De ce încă mai alegi să nu ştii, să te prefaci că nu ştii? Eşti minunat exact aşa cum eşti, în stare pură, îndrăgostit de Tine. În clipele în care te bucuri, faci dragoste cu Tine, te adori, te mângâi, mulţumeşti pentru iubire şi îţi spui că oricând ai muri pentru tine, dar întotdeauna ai trăi pentru Tine. Când te iubeşti, simţi să îţi ieşi din atribuţii, din condiţii, simţi că eşti prezent aici doar pentru Tine, Dumnezeule! Uiţi te toate învăţăturile şi începi să respiri, să te respiri, să iubeşti, să te iubeşti. Acum renunţi la orice urmă de îndoială, acum observi că până şi îndoiala te iubeşte şi te îndrumă spre puritate. Hai Acasă! Hai la Tine! Ai renunţat la toată puterea ta, ai renunţat la a mai avea nevoie de putere, ai renunţat la tine. Acum eşti Tu. Ai ajuns în sfârşit în Sufletul Tău. El te-a purtat către aceste cuvinte, El le-a scris pentru tine, pentru ca tu să te uneşti conştient cu Tine.
    Eşti iubit. Nu refuza Iubirea, nu refuza Totul! Hrăneşte-te cu Tine, ascultă-te! Sufletul ştie întotdeauna care este experienţa cea mai potrivită, El ştie că Totul formează experienţa potrivită, El ştie că experienţa ta se include în Experienţa Comună. Eşti însăşi viaţa, renunţă să fii prizonierul minţii, alege să pluteşti pe Oceanul Păcii, simte cum pluteşti pe Tine! Nimic nu te va răni în locul unde rana este chiar Iubirea. Te linişteşti acum, accepţi că eşti însăşi Liniştea, deschizi uşa către Libertate şi te arunci în Ea. Fără obstacole, fără întrebări, fără aşteptări. Eşti liber acum! Zboară, du-te unde te poartă Sufletul, fii exact acolo unde ai vrea să fii! Totul îţi vorbeşte, Totul te susţine, Totul te iubeşte. Tu te iubeşti, chiar dacă uneori ai impresia că nu eşti Tu. În acest moment te asistă două posibilităţi: sfârşitul tău, sau începutul Tău. Ce alegi? Nu-ţi răspunde! Deja ai ales…”