De ce nu dau rezultate curele de slãbire

  •  
    18 Ian 2010, 22:24
    0 0
    V-aţi intrebat de ce nu dau rezultate curele de slãbire in cele mai multe cazuri ? Incepi cu entuziasm o dietã despre care ai citit intr-o revistã cã e folositã cu succes de vedeta X. O aplici şi tu vreme de 4,5,6 sãptãmâni cu speranţa cã te va readuce de la 62 de kg - cât ai acum, la 52 de kg – cât aveai in urmã cu 2-3 ani. Dacã ai timp şi ceva bani , mergi in plus de 2 ori pe sãptãmânã la sala de fitness ca sã “tragi de fiare” şi sã dai jos din kilograme.

    Dupã cele 4,5,6 sãptãmâni observi cã ai slãbit. Dar numai 3 kg – şi atât. Acul cântarului nu coboarã mai jos. Nici in sãptãmâna 7, nici in sãptãmâna 8. Dezamãgitã de acest rezultat modest , sãtulã de regimul alimentar monoton şi insipid, obositã de efortul fãcut la salã (care ţi-a dat peste cap programul obişnuit) renunţi in cele din urmã. Gata , nu merge ! Iar la o lunã dupa ce ai renunţat, pui la loc kilogramele pierdute. Si incã unul in plus.

    Ai trecut printr-o asemenea experienţã ? Cunoşti persoane care au trecut printr-o astfel de experienţã ? Sunt sigur cã da. Numai eu cunosc personal vreo cinci. Atunci iţi pui intrebarea : de ce nu merge ? De ce nu dã rezultate cura de slãbire ?
  •  
    • 8403 mesaje
    19 Ian 2010, 00:06
    0 0
    pentru ca daca ceva s-a pus- pe tine in doi ani, are nevoie macar de jumatate din timpul celalalt sa fie "ars"
    si cand spun ars spun sport, dieta si altele
  •  
    • 264 mesaje
    19 Ian 2010, 10:34
    1 0
    Daca acea dieta/cura sau cum vreti sa o numiti a avut rezultat pe tipul de persoana X asta nu inseamna ca se va potrivi oricarui tip de organism si va avea rezultatul scontat de fiecare.De aceea cea mai buna solutie este schimbarea alimentatiei si al stilului de viata,o alimentatie bazata pe hrana sanatoasa si sport de cel putin 3/saptamana.
  •  
    • 120 mesaje
    19 Ian 2010, 14:01
    0 0
    Eu am probleme cu greutatea de-o viata;acum sunt relativ multumita dar stiu ca daca nu-mi mentin stilul de viata ,alimentatia ,total diferite de felul haotic in care procedam inainte,ajung mai rau decat am fost vreodata!Parerea mea este ca nimic nu tine o vesnicie daca nu pastrezi echilibrul si nu e usor deloc.;personal ma revolt cand vad cate o reclama care imi promite 7 kg in 7 zile si bonus "uiti de kg .inestetice forever".Nu exista o reteta universal valabila-asta nu intelege majoritatea!Trebuie sa iti cunosti corpul sa stii la ce reactioneaza bine,la ce face urat si sa gasesti calea de mijloc!
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    19 Ian 2010, 14:41
    0 0
    tocmai asta e problema ca rezultatele nu vin in 6 saptamani, ci poate in 6 luni. nu e bine 3 kg in 6 sapatamani? de ce ? eu zic ca e mai bine asa decat 10 kg in 6 sapatamani.
    aveti rabdare, schimati-va mentalitatea, stilul de viata pt totdeuna si veti reusi.
    eu de exemplu de ani de zile fac sport zilnic si nu mananc paine decat dimineata. orice se poate manca fara paine. de ce ai nevoie de paine la o ciorba de fasole? fasolea contine deja carbohidrati. e destul la o masa.
    incepeti cu aceste mici amanunte si vati vedea in timp rezultate.
  •  
    • 811 mesaje
    19 Ian 2010, 17:32
    0 0
    Nu da rezultat fiindca nu exista suficienta vointa.
    Indiferent ca slabesti mai greu sau mai usor, nu trebuie abandonat.
    Nici lupta cu mentinerea nu este usoara. Iar efectul yo yo nu va intarzia sa apara daca dieta este prea drastica sau daca se vrea o minune, spre ex 10kg intr-o luna.


    Nu imi place deloc acest cuvant "dieta", haideti sa vobim, mai degraba despre o viata sanatoasa, sa nu facem excese, sa facem sport cat trebuie, sa ne alimentam corect
    Si eu trec printr-o perioada de "educatie" a alimentatiei, putin din fiecare si sala
  •  
    • 260 mesaje
    22 Oct 2013, 22:24
    0 0
    Sunt de parare ca aceste diete nu se fac "dupa ureche". Ai nevoie de sfatul unui profesionist fie ca e nutritionist fie ca este medic.
  •  
    • 62 mesaje
    14 Nov 2013, 20:38
    0 0
    Daca doriti un stil de viata sanatos fie sa slabiti in mod sanatos si placut , fie sa va mentineti sau chiar sa depuneti masa musculara, contactati-ma prin mesaj privat si va voi ajuta cu drag