Bancuri Porcoase si/sau Misogine

  •  
    • 35 mesaje
    21 Ian 2009, 13:49
    3 5
    Orice barbat are nevoie de o femeie, fiindca sunt o gramada de lucruri, pentru care nu poti sa faci guvernul vinovat.

    Cand eram in burta la mama ma gandeam serios daca sa ma fac baietel sau fetita. M-am hotarat sa ma fac baietel ca sa termin cu suptu' de mic si nu sa ma apuc din nou pe la 15 ani!

    Q: Stiti care e zgomotul care precede caderea unui fir pubian pe podea ?
    A: Ptiuuuu !

    Q:Cand cere un barbat mana unei femei?
    A:Cand s-a saturat de a lui.

    Femeile sint de trei feluri: cele cuminti - care se culca numai cu unul, curvele - care se culca cu toti, si curvele dreq - care se culca cu toti, numai cu tine nu!

    O lady intra la un dealer auto si se plimba pe acolo, uitându-se la masini. Deodata, ocheste cea mai frumoasa si deosebita masina din show-room si se duce tinta la ea sa o inspecteze.
    ÃŽn momentul în care se apleaca sa simta pielea fina, un pârt mic îi scapa pe neasteptate. Foarte încurcata, se uita îngrijorata în jur sa vada daca a remarcat cineva faptul, sperând totodata ca nici un vânzator nu va aparea din senin tocmai atunci. Dar, când se întoarce, lânga ea statea un vânzator. Cu un zâmbet larg, acesta-i spune:
    - Buna ziua, doamna. Cu ce va pot ajuta? ÃŽncercând sa-si mentina un aer sofisticat si actionând ca si cum Nimic nu s-ar fi întâmplat, ea zâmbeste catre vânzator si-l întreaba:
    - Domnule, care e pretul acestui vehicul deosebit ?
    Vânzatorul, cu acelasi zâmbet larg, ii spune:
    - Stimata doamna, îmi pare foarte rau sa va spun, ca daca ati tras o basina doar când ati atins masina, va veti Chanel pe dumneavoastra când veti auzi pretul!
  •  
    • 325 mesaje
    22 Ian 2009, 13:31
    3 0