URGENT URGENT Donare de bani pentru cineva care va folosi bine:

  •  
    • 2 mesaje
    22 Sep 2021, 19:51
    0 0
    URGENT URGENT Donare de bani pentru cineva care va folosi bine: cdellabrosse@gmail.com


    Buna ziua,
    Numele meu este Céline Delabrosse, 71 de ani. Sunt franceză și aș dori să donez o sumă de bani
    destul de important .. Am cancer care este terminal deoarece zilele mele sunt numărate
    din cauza stării mele de sănătate degradate. Sufer de o boală gravă care mă condamnă la moarte
    sigur că este cancer de gât și aș dori să-mi donez activele financiare
    unei persoane oneste pentru a o folosi la bine. Potrivit ei, o minge se instalează în prezent în gâtul meu. Sunt văduvă, nu am copii pentru că împreună cu soțul meu nu am reușit niciodată să avem unul, în ciuda a tot ceea ce avem ca mijloc financiar. Nu ne-am gândit niciodată să adoptăm un copil, deoarece am crezut întotdeauna că Dumnezeu ne va acorda acest har la momentul potrivit; pe care îl regret amarnic. Am de gând să-mi donez toate bunurile. Aproape am vândut afacerea mea, inclusiv o companie exportatoare de bumbac în Canada, unde locuiam cu bărbatul meu de aproape 18 ani. o parte din toți acești bani vor fi donați diferitelor asociații și orfani și centre de asistență pentru persoanele fără adăpost după ce veți beneficia de 5.350.000 €. În prezent am în contul meu personal (cont blocat) suma de 5.350.000 € pe care o păstrasem pentru un proiect. Aș dori să dau acești bani cuiva serios, cuiva care va citi acest anunț și va fi interesat. Acești bani îl pot ajuta pe această persoană în proiectele sale și să lucreze pentru o cauză bună.
    Decizia mea poate părea surprinzătoare pentru tine, dar este rodul unei lungi
    perioadă de reflecție. Mi-aș fi dorit asta oricine
    este interesat de donația mea de 5.350.000 €, că mă contactează. Vreau să dau 5.350.000 € unei persoane serioase și oneste, o persoană care va folosi bine 5.350.000 €, o persoană care va ajuta orfelinate și fără adăpost cu o parte din acești bani, apoi va lua restul pentru propriile sale proiecte. În schimb, aș dori doar ca această persoană să se roage la mine.

    Dacă sunteți interesat de reclama mea, vă rugăm să mă contactați pentru a urma o procedură legală cu avocatul meu și cu banca pentru primirea bună a celor 5.350.000 € pe care vi-i dau.
    e-mailul meu este: cdellabrosse@gmail.com