Varice. Ce este și ce se poate face?

  •  
    • 12 mesaje
    3 Aug 2021, 14:22
    22 3

    Varicele sunt o boală foarte frecventă în rândul populației cu vârsta peste 30 de ani, a cărei esență este inflamația pereților venelor, umflarea lor, apariția nodulilor și, în cazurile severe, ulcerele.

    Există doar câteva cauze principale ale bolii:

    - Lucrări sedentare sedentare sau lucrări în care trebuie să stai permanent

    -Obezitatea

    -Ereditate

    -Vârsta și genul. Cea mai mare probabilitate de a dezvolta varice la femei la vârsta de 30-40 de ani.

    Tot la femei, varicele în timpul sarcinii sunt foarte frecvente, uneori însoțite de o expansiune a venelor perineului și a regiunii pelvine.

    Clinica varicelor se datorează etapelor bolii:

    Etapa 0. Primele simptome sunt greutate la picioare și oboseala picioarelor după o zi de lucru, umflarea gleznelor, picioarelor și a piciorului inferior în după-amiaza târziu. În acest caz, toate simptomele dispar după o noapte de odihnă sau după mers activ.

    Etapa 1. Simptomele etapei 0 sunt însoțite de vene de păianjen pe picioare, durere de-a lungul venelor și crampe rare de noapte la viței.

    Etapa 2. În acest stadiu, venele și nodulii sunt deja simțiți pe piele, care apar după o lungă poziție așezată sau în picioare. Deja în acest stadiu, probabilitatea apariției cheagurilor de sânge este mare.

    Etapa 3. La toate semnele de mai sus, se adaugă edem constant în după-amiaza târzie, care dimineața s-ar putea să nu mai dispară complet.

    Etapa 4. Pielea de pe picioare poate deveni de culoare închisă. Apare atrofia pielii.

    Etapa 5. Apar ulcere trofice care sunt capabile să se vindece.

    6 etape. Ulcerele trofice nu se vindecă.

    Prin urmare, cel mai bine este să începi să tratament devreme pentru a evita problemele în viitor !! Mai mult, în etapele ulterioare, numai intervenția chirurgicală poate ajuta.

    Varicele, tratamentul fără intervenție chirurgicală sunt cuvinte care au devenit o realitate pentru mulți.

    Cum se efectuează tratamentul? Varicele în etapele inițiale pot fi vindecate în trei direcții: terapie de compresie, exerciții de fizioterapie și tratament medicamentos.

    Terapia prin compresie constă în bandajarea zilnică a picioarelor cu un bandaj elastic sau îmbrăcarea ciorapilor elastici. Tratamentul medicamentos este utilizat numai în etapele inițiale ale varicelor. Constă în utilizarea medicamentelor care îmbunătățesc circulația și favorizează subțierea sângelui, întăresc pereții, îmbunătățesc tonusul venelor și ameliorează durerea.

    Varicobooster este o cremă care acționează ca un balsam pentru eliminarea varicelor și prevenirea apariției acestora.

    Acționează asupra pielii, îmbunătățindu-i aspectul, hidratând și hrănind.

    Este formulat cu uleiuri și ingrediente naturale care îmbunătățesc circulația sângelui evitând în același timp crampele și greutatea picioarelor care sunt rezultatul unor zile de muncă istovitoare. Este ușor de aplicat, deoarece are consistența unei creme cu absorbție rapidă pentru o ușurare imediată.

    Compoziție naturală Varicobooster, umplută cu următoarele ingrediente:

    Castan de cal: ajută eficient la combaterea semnelor externe ale varicelor, ameliorează disconfortul subiectiv la nivelul picioarelor (oboseală, oboseală, durere), reduce umflarea și previne formarea cheagurilor de sânge cu varice și noduli.

    Troxerutin. Are multe proprietăți diferite: antiinflamator, întărirea vaso, decongestionant, venotonic, antioxidant.

    Cofeina, miere și ginkgo biloba - întăriți pereții vaselor venelor, faceți-i mai elastici. Nu permit globulelor roșii să se lipească și să formeze cheaguri de sânge, prin scăderea colesterolului, previne vasoconstricția. Circulația sângelui se îmbunătățește, umflarea și durerea sunt ușurate.

    Pelin: Împrospătează și conferă ușurință picioarelor.

    Puteți solicita livrarea în orice loc convenabil pentru dvs: https://cutt.ly/hQzVqOR

     
    Acest mesaj a fost editat de către Ana_none: 3 Aug 2021, 14:24
  •  
    • 1 mesaje
    14 Feb 2022, 15:28
    4 0
    Mi-a placut gelul. Cu adevărat ameliorează semnificativ durerile de la picioare.Tubul sa terminat. Nu stiu daca voi mai comanda, ma voi gandi. Mulțumiri!

     

  •  
    • 32 mesaje
    18 Mai 2022, 17:48
    9 1

    Practicarea sportului este o parte esențială a vieții, inclusiv în cazul în care aveți varice.

    Dacă situația nu este atât de gravă, puteți face alergare ușoară, gimnastică, înot și multe alte activități sportive. Puteți practica chiar și dansul. Dar nu uitați să folosiți bandaje elastice și să aplicați unguent de protecție, precum Neoveris.