Proaspăt divorțată dar însărcinată cu altcineva

  •  
    • 5 mesaje
    8 Mai 2021, 00:10
    0 0
    Buna! De obicei nu apelez la alte opinii dar ma simt intr-o situație f critica și îmi doresc sa împărtășesc povestea mea cu voi și sa primesc sfaturi din partea voastră. Ma numesc A. si am 28 de ani In luna Februarie soțul meu a intentat divorțul după 7 ani de relație și 1 jumătate de căsătorie pe motiv ca nu este fericit. Mai avusese 2 tentative de despărțire înainte și incercam sa raman gravida dar după 1 an jumătate de încercări, nu a fost sa fie. Noi doi nu mai întreținusem relații sexuale de 4 luni datorita unei condiții medicale și care necesita sa folosim prezervativ însă el nu își dorea asta. Deoarece nu primeam afecțiune mai deloc și era o fire f închisă și tot ceea ce făcea in ultima perioada era numai sa se joace pe calculator. Ma simteam foarte obosita încercând sa salvez căsnicia și sa fiu fericita și obișnuiam sa vorbesc despre problemele mele cu cel mai bun iubit și totodata iubirea mea din copilărie. Este de aceeași seama cu mine și ne apropiasem f mult încât in timpul de așteptare al divortului pentru a se termina, am făcut dragoste și imediat după ce am finalizat ruperea de fostul soț, am aflat ca sunt gravida pentru prima oară in viața mea. Problema mea este ca nu ma mai simt in regula deloc și nu sunt fericita cum ar trebui. Actualul iubit este un tip agasant, posesiv, nu deține un loc de munca și îmi fac multe griji in ceea ce privește creșterea copilului. M-am gandit sa renunț la el dar ceva nu ma lasă, nu pot omori un suflețel. In acest moment sunt in a 9 a săptămâna de sarcina și tot ce simt ca îmi doresc este sa cresc copilul singura dar nu vreau sa ma simt legată de acest bărbat toată viața. Va rog sa ma sfătuiți cum ați proceda voi când tot ce mi-am dorit intr un final era sa rămân singura dar acum fiind însărcinată și nevindecată, nu stiu cum as putea face lucrurile sa fie bine pentru toți.
    Acest mesaj a fost editat de către ubuleatza: 8 Mai 2021, 00:11
  •  
    • 742 mesaje
    8 Mai 2021, 06:59
    0 0
    Off.off..mai..mai. Situatia relatata denota ca ai cam dat cu stingul in drept,cu un trecut nu prea roz si cu un viitor deja cam cu probleme mult mai mari.Deci din punctul meu de vedere trecutul ..prezentul..si viitorul este cam cu minus.Ai parinti ??? Ambitia prosteasca de a creste un copil la un moment dat singura te va ingenunchea.Sunt de acord cu tine ca din tot minusul agonisit in suflet cauti sal transformi in plus pastrind copilul ,avind in vedere si virsta ta.Am cautat sa u deschid subiecte despre fostul sau partenerul tau de viata pentru ca tema sau subiectul este despre viitor.Cam cum vezi tu viitorul????
  •  
    • 5 mesaje
    8 Mai 2021, 11:57
    0 0
    Nu pot sa iti răspund la întrebare deoarece ma simt complet blocată in ceea ce privește viitorul, efectiv nu il pot vedea in nicio situație. Îmi doream un copil dar nu când sunt complet nepregătită și ranita. Nu te contrazic, ai expus părerea chiar intr un mod foarte bun și elegant. Mai am la dispoziție 2 săptămâni sa pot lua decizie in ceea ce privește avortul. Am părinți dar nu ma pot baza pe ei pentru ca mama este suspecta de Alzheimer iar tatăl meu este ocupat cu munca și amândoi sunt de altfel și in vârsta. Deoarece nu ma văd sa intru intr o relație prea curând cu cineva, as fi spus ca poate copilul este vindecarea de care am nevoie. Îmi e teama ca in urma avortului sa nu mai am ocazia de a face copil dar dacă l as păstra, nu stiu cum as fi emoțional, psihic și nu mi doresc nici sa fiu legată de persoana cu care l am făcut toată viața.
    Acest mesaj a fost editat de către ubuleatza: 8 Mai 2021, 12:01
  •  
    • 742 mesaje
    8 Mai 2021, 13:33
    0 0
    Imi vin in minte tot felul de scenari si intrebari care sunt aievea.,sunt o persoana neutra care parerea mea ca am destula experienta in viata !Nu expun aici trecutul pentru ca ca orice om ma intereseaza prezentul si viitorul meu personal si al familiei.Dupa parerea mea primul pas este sa te bucuri de prezent si sa nu iti modeleze nimeni viata ta personala,tu trebuie sa nu depinzi de nimeni si nici altcineva sa depinda de tine !!!Fiecare incuietoare are cheia ei,nimeni nu-ti va da o cana cu apa cind ploua afara.Pe mine ma mirat faptul ca nici nu sa dat sentinta de divort si te-ai aruncat in bratele altui barbat.Probabil aveai nevoie de ceea ce nu ai avut,este de inteles pe undeva ,peste un an va devenii istorie .Un alt aspect ar trebui sa nu te uiti niciodata inapoi,gindind poziti vei avea parte de ceva pozitiv ,esti destul de matura la 28 de ani sa iti faci niste principii ce vei face de acuma incolo Singuratatea naste monstri,,
  •  
    • 5 mesaje
    8 Mai 2021, 13:49
    0 0
    Multumesc pentru sfaturi. Nedumerirea mea va rămâne in continuare copilul. Cum este cel mai corect și totodata mai puțin dureros pentru a lua o decizie?
  •  
    • 84 mesaje
    8 Mai 2021, 16:20
    0 0
    ubuleatza said  Actualul iubit este un tip agasant, posesiv, nu deține un loc de munca și

     

    Stai...nu e acelasi cu tatal copilului?

  •  
    • 5 mesaje
    8 Mai 2021, 16:24
    0 0
    Da, el este tatăl copilului dar eu când nu mai îmi doream o relație cu cineva, am aflat ca sunt însărcinată cu el. Șansele erau f mici pentru a fi gravida deoarece am câteva probleme de sănătate dpdv ginecologic. Iar acum nu stiu cum sa procedez pentru ca nu stiu cum va arată viitorul meu in funcție de alegerea mea. Tot ce vreau este sa ma vindec și nu stiu cum.
  •  
    • 742 mesaje
    8 Mai 2021, 22:04
    0 0
    Nu iti bate joc de viitorul tau !!!!!!Stiu ca iadul si raiul e aici pe pamint,depinde ce alegi in viata.Stiu ca avortul inseamna crima,stim cu toti,dar omul poate alege.O viata de calvar toata viata ???Sa zicem ca nasti...toate bune si frumoase..tata-l copilului e pe nicaieri,tu esti foarte ocupata,bani trebuie,liniste trebuie,O sa te injosesti pentru o relatie stabila.Ca in cazul meu...vreau si eu un copil...nu e normal???Sunt foarte mult de discutat si lamurit .Nu creed ca ti-ar cadea bine la o virsta de 10 ani sa mergi cu copilul tau la zoo si sa zica .vai ce pisica frumoasa ..da de fapt era vulpe.De aia scriu,un lucru inceput rau...se gata si mai rau !!!!!D-zeu te va ierta,vind iti vei gasi linistea atunci merita sa lupti pentru familie !!!
    Acest mesaj a fost editat de către Alin42: 8 Mai 2021, 22:07
  •  
    • 144 mesaje
    9 Mai 2021, 22:39
    0 0
    sa tii sau sa nu tii, alegerea este a ta. poate ca uneori o caramida e prea greu de carat dar ulterior iti dai seama ca tot viitorul tau s-a bazat construindu-se pe ea! 
  •  
    • 742 mesaje
    24 Mai 2021, 09:15
    0 0
    Pina la urma care a fost decizia ta ???