Reparatii urgente proteze dentare acrilice rupte sau fisurate

  •  
    • 3 mesaje
    13 Nov 2020, 09:11
    0 0

    Sutem laborator dentar si ne adresam acelora care din varii motive au nevoie de o reparatie urgenta a protezei dentare rupte sau fisurate accidental.

    Situatia e neplacuta (nu poti manca sau vorbi) si poate interveni atunci cand te astepti mai putin astfel ca va oferim o solutie convenabila si rapida pentru a va elibera de stres (non stop 0726305609 www.floriteh.20m.com). Dureaza max.24 ore iar proteza se poate purta imediat:
    -se poate repara proteza fracturata sau fisurata
    -se pot completa dinti desprinsi din proteza accidental
    -se pot completa dinti in proteza pe locul dintilor extrasi
    -se pot inlocui croseti din sarma rupti
    Atentie!!! Nu incercati sa reparati proteza cu adezivi sau la flacara pentru ca puteti sa o deteriorati iremediabil. Reparatia se face cu material acrilic, acelasi din care este confectionata proteza intr-o oala de termo-baro-polimerizare. Astfel proteza va avea aceeasi rezistenta in toata masa adica la fel ca atunci cand a fost noua.

    O proteza noua implica o cheltuiala de timp si bani de loc de neglijat iar reparatia poate sa o aduca pe cea veche la parametrii initiali. Pentru cei interesati insa se pot confectiona si unele noi mai bine adaptate de rezerva ramanind cele vechi reparate. Va asteptam!