Cum sa fi CONDAMNAT NEVINOVAT cand singura ta vina a fost sa cre

 •  
  • 2 mesaje
  22 Dec 2019, 12:17
  0 0
  Scriu aceste randuri din neputinta, din furie, din revolta si din SETE DE ADEVAR, le scriu cu lacrima sufletului sangerand pentru ca cei care ar trebui sa protejeze adevarul ar trebui sa fie cei care sunt in pragul de a condamna definitiv un NEVINOVAT - dovedit a fi nevinovat prin PROBE dar atata timp cat nu exista o raspundere a magistratilor, atata timp cat pentru cei ce aplica legea nu exista lege....ce asteptari sa mai am? Poate un miracol de la Dumnezeu pentru DREPTATE, pentru LIBERTATEA unui om NEVINOVAT caci pe 23.12.2019 este anuntata pronuntarea Curtii de Apel Suceava in dosarul 6613/314/2018 si pentru urmatorii ani in mana lor sta tineretea lui Iorga Radu Ionel... Sta in mana a 3 judecatori soarta unui om NEVINOVAT!
  Va rog, semnati aceasta petitie - https://www.petitieonline.com/nu_condamnarilor_fara_probe_cerem_judecarea_corecta_a_dosarului_66133142018 (clik pe link, va treceti numele, adresa de email si va confirmati semnatura cu un clik pe linkul pe care il veti primi pe adresa de email)
  In cele ce urmeaza va redau un fragment dintr-un MANIFEST unic, un manifest public al domnului avocat Luca Eduard, avocatul apararii:
  " Cum sa fi condamnat NEVINOVAT sau despre condamnarea unui nevinovat la nedreptate, suferinta si tacere....
  (.......)Iorga Radu Ionel este NEVINOVAT. Asta o dovedesc probele administrate in cursul procesului penal. Documentele medico-legale specifica faptul ca infractiunea nu exista. Pe langa acestea pozitia partii vatamate presupune un alt sir de probe care infirma cu desavarsire infractiunea. Probele administrate pledau in favoarea nevinovatiei inculpatului insa procurorul si Instanta de Judecata nu au tinut cont. Ambitiei unora dintre cei implicati in ancheta sau judecarea cauzei, i se poate adauga lipsa de profesionalism in exercitarea atributilor reglementate de normele legale.
  Iata ca, in aceste conditii o persoana nevinovata, a fost cercetata, acuzata, trimisa in judecata si condamnata pentru o infractiune pe care nu a comis-o. In aceste conditii, nevinovatia lui i se adauga vinovatia celor care au contribuit cu buna stiinta la o asemenea nedreptate judiciara." iar in cele ce urmeaza va voi relata povestea acestui dosar cu speranta ca pe 23.12.2019 se va face DREPTATE si Dumnezeu va lumina mintile si inimile completului de judecata de la Curtea de Apel Suceava care nu sper sa nu i-a o decizie prin care sa il protejeze pe domnul procuror de caz Bidihon Flavius care nu si-a indeplinit atributiile de serviciu din moment ce nu a actionat conform articolului 100 al Codului de Procedura Penala - "Organele de cercetare penala trebuie sa adune si sa administreze probe atat in favoarea cat si in defavoarea inculpatului", ei, aici e intresant, dl. procuror Bidihon Flavius a adunat probe in favoarea inculpatului dar le-a administrat in defavorea lui....iar doamna judecator Anca Alioara Zagan nu a facut alteceva decat sa de-a o hotarare nerespectand legea ci pentru a acoperi greselile domnului procuror. Consecinta? Un om NEVINOVAT este CONDAMNAT!
  Mai in amanunt, povestea acestui caz...
  Totul a inceput cam asa, intr-o noapte Iorga Radu Ionel si-a surprins fica vitrega, D. in varsta de 13 ani avand discutii nepotrivite varstei sale cu un baiat mai mare decat ea. Atat el cat si sotia sa, C. stiau de prietenia cu acest baiat dar nu erau de acord. Vazand acea discutie i-a interzis sa mai vorbeasca cu acel baiat, moment in care fata a inceput sa tipe la C. (mama ei) si sa ii spuna ca a fost violata de tatal vitreg, Iorga Radu Ionel.

  O mama asa cum este ea definita in conceptul meu ar fi trebuit sa puna mana pe telfon si sa sune la 112,nu? C. nu a facut asta, l-a rugat doar pe Radu Iorga Ionel sa plece de acasa si si-a sunat mama in Italia povestindu-i ceea ce s-a intamplat si ceea ce i-a spus D. Politia a fost anuntata de mama lui C., din Italia, spunand ca e posibil ca nepoata sa, D. sa fi fost violata de tatal vitreg. Organele de politie s-au sesizat din oficiu...

  D. a declarat ca a fost violata de 10 ori, ca au existat 10 rapoarte normale intre ea si tatal vitreg, sub amenintarea ca v-a fi trimisa la orfelinat daca nu se supune acestor acte sexuale. Ce a urmat? Un certificat medico-legal preliminar, un certificat de expertiza medico-legala si un examen citologic. Rezultatul acestora? "D. nu prezinta urme de violenta pe suprafata corporala. D. prezinta atribute morfo-functionale de virginitate. D. prezinta aspect normal la examenul cavitatii bucale,la examenul anal si la examenul genital. Dupa exminarea lui D. nu sunt elemente care sa ateste existenta unui viol sau a unei infractiuni de viol. La examenul citologic nu s-au detectat spermatozoizi."

  A urmat o expertiza psihologica a lui D. Ce a indicat aceasta? "Minora a negat abuzul sexual din partea tatalui declarand ca a spus ca a fost violata de acesta doar pentru a se razbuna pentru ca nu a fost lasata sa vorbeasca cu acel baiat si si-a dorit sa se razbune despartindu-i pe mama ei si pe tatal sau vitreg"

  Ce a mai urmat? Declaratia lui D. in faza de urmarire penala data in fata instantei. Ce a spus aceasta? A spus ca "M-am suparat foarte tare ca Iorga Radu Ionel nu mi-a luat apararea si a fost de acord cu interzicerea mamei mele de a mai vorbi cu acel baiat. Am inceput sa tip la mama mea si sa ii spun ca m-a violat. Am vrut doar sa ma razbun si facand asta am crezut ca voi putea vorbi incontinuare cu acel baiat. Declar ca nu au existat nici sarutari, nici mangaieri, nici atingeri, nici nimic intre mine si Iorga Radu Ionel si ca totul a fost scos doar din imaginatia mea".

  Iorga Radu Ionel a efectuat testul poligraf. Rezultatul acestuia? ESTE NEVINOVAT!

  Probabil va intrebati daca s-au facut si teste ADN pe baza hainelor in care D. ar fi spus ca a fost imbracata in noaptea presupusului viol. Da, s-au luat la analize hainele lui D. si patura de pe pat indicata. Rezultatul? Nu s-a identificat nici un profil genetic in urma examinarilor acestora.

  Daca nu e suficient, s-au depus inscrisuri si inregistrari audio-video in care D. recunoaste ca nu a existat nici un fel de abuz asupra sa din partea tatalui, Radu Iorga Ionel.

  Si totusi...dupa toate acestea procesul a mers mai departe sub acuzatia de VIOL pana intr-o zi cand minora a declarat ca de fapt a fost penetrata cu degetul O SINGURA DATA in vagin de Iorga Radu Ionel. Cum? Unde? Pai intr-o noapte, in aceeasi camera in care se aflau fratii lui D. (sora de 10 ani si fratele de 11 ani) si in timp ce acestia dormeau (fara sa vada sau absolut nimic) D. spune ca tatal vitreg a intrat in camera, s-a dezbracat, i-a scos cu forta hainele de pe ea, i-a spus sa fuga impreuna cu el si sub amenintarea ca o va trimite la orfelinat i-ar fi introdus degetul in vagin. Ei, in acelasi timp in camera de vis a vi (camera parintilor) mama (C.) dormea iar in camera alaturata bunicul fetei la fel, dormea. Deci toata lumea dormea in timp ce fata era abuzata...asa ca nimeni nu stie si nu a vazut nimic. Nici macar presupusa lui lipsa din pat de langa sotie nu a fost sesizata de aceasta... De ce aceasta declaratie de abuz sexual? Raspunsul sta intr-o interceptare a unei discutii dintre C. si mama acesteia "Nu a abuzat-o mama sexual pe D. Nu i-a facut nimic. Fata mi-a povestit ca nu s-a intamplat nimic. Procurorul cred ca banuieste ca o mintit dar daca se afla ca D. o mintit eu va trebui sa platesc cheltuielile de judecata". Deci pentru a nu plati cheltuieli de judecata (valoarea acestora e de cateva zeci de mi de lei) acuzatia de viol nu a mai fost retrasa.

  Ce a urmat? Instanta a dat o condamnare de 8 ani de zile pe baza unei declaratii, cu toate probele in favoarea inculpatului! Pe 23 decembrie urmeaza sa se pronunte Curtea de Apel...

  Scriu toate acestea cu speranta miracolului lui Dumnezeu ca in preajma minunii Nasterii lui Iisus Hristos mintile si inimile celor 3 judecatori din completul de la Curtea de Apel sa fie luminate si un NEVINOVAT sa nu fie CONDAMNAT doar pentru ca a avut VINA de a fi cercetat in conformitate cu ambitiile +/- profesionalismul celor implicati incepand cu postul de politie Rurala Ipotesti si continund cu procurorul de caz Bidihon Flavius si cu completul de judecata C26- judecator Anca Alioara Zagan de la judecatoria Suceava....
  PS: Un mic amanunt despre doamna judecator Anca Alioara Zagan - In 2016 a avut nevoie de 15 luni pentru motivarea unei sentinte intr-o cauza civila iar in acest dosar a avut "grija" ca motivarea sentintei (8 ani de condamnare cu executare) sa nu ajunga nici la Iorga Radu Ionel si nici la dl. av Luca Eduard decat in ziua primului termen de la Curtea de Apel Suceava, desi s-au facut adrese oficiale catre Judecatoria Suceava pentru obtinerea motivarii sentintei....
  Noroc cu extrasul de pe sentinta penala (minuta) caci pe baza aceluia s-a putut inainta recursul...

                                                                                                                                        AUTOR 
                                                                                                                           CRISTEA MIHAELA