Relatie de 9 luni

  •  
    • 1 mesaje
    10 Iun 2019, 12:56
    0 0
    Bună! Sunt într-o relație de 9 luni, într-o relație care a evoluat greu, dar matur și real, 2 oameni realiști cu scopuri comune. Ea a fost ceea care a făcut primul pas, ceea care m-a vrut, iar eu am îndrăgito și m-am îndrăgostit de ea, aflând ce ascunde în ea. Nu ne certăm, sunt genul de om care nu-mi place să mă cer la cei care ține și nici ea, e liniștită. Liniștea ei m-a făcut să o vreau. Au fost multe momente frumoase și nu doar la început, tot absolut. Ofer libertatea necesară, comunicarea, încerc să-mi stopez gelozia în mine, să mă controlez, căci e superbă din toate punctele de vedere. Ambii am trecut prin relații trecute, eu 4 ani, ea 2, cât și eu, cât și ea am fost cei care am pus punct relațiilor anterioare. Ea a fost înșelată, a iertat, a fost controlată, numită. Am știut asta, și tot ce făceam o făceam fără grabă, ca ea să se poată simți în pielea ei, tot am făcut pentru ea. E o persoană închisă, exact ca mine, e foarte greu să ajungi la ea, e socială, dar nimeni nu știe ce ascunde în ea, nu a fost înțeleasă niciodată. Am înțeleso și am calmato, am rezolvat unele chestii, i-am oferit încrederea de care avea nevoie. 
    Însă, la moment s-a schimbat situația, a apărut o perioadă de retragere a ei. S-a închis și se izolează, simt că a pierdut încrederea în ea, a apărut problema fostului în ea, cu greu am aflat, sunt la fel ca înainte, nu m-am schimbat și încerc să comunic, să rezolv, dar se teme. Mă omoară gândul văzându-i zâmbetul, cum era anterior și spontan schimbarea. Ultima întâlnire față în față, am reușit să o înveselesc, iarăși era fericită, am stat ore bune, dar spontan s-a schimbat, nu am înnecato cu vorbe dulci și iubire, am comunicat și s-a atras. Dorință are, dar o oprește, poate are și dor, a iubit o înțeleg, dar mă simt pierdut și înșelat de gândurile mele. Am hotărât să continui să o susțin, dar realizez că e posibil să nu se oprească. Țin mult la ea, dar mă tem să nu fac mai rău. Am nevoie de păreri, căci sunt încurcat. Mulțumesc mult!
  •  
    • 970 mesaje
    13 Iun 2019, 12:31
    0 0
    Te agati de o relatie care nu va duce nicaieri. Știu ca nu e ceea ce vrei sa auzi, dar este adevarul.
  •  
    • 297 mesaje
    15 Iun 2019, 23:29
    0 0
    Nu inteleg de ce fostul e o problema. Majoritatea oamenilor trec prin mai multe iubiri pana o gasesc pe cea care pare, cel putin, definitiva. Fiecare dintre iubirile astea lasa in urma cicatrici; asa ca avem de ales, retraim la nesfarsit ttrcutul tot zgandarind cicatricile, sau traim In prezent. Eu as avea o discutie cu ea si I-as spune cam ce vreau. Apoi as interns-o aca e interesata sa ajunga unde vreau si eu. Cu mici ajustari, at trebui sa ajungeti intr-un punct unde amandoi sa fiti fericiti.
  •  
    • 297 mesaje
    15 Iun 2019, 23:33
    0 0
    Nu inteleg de ce fostul e o problema. Majoritatea oamenilor trec prin mai multe iubiri pana o gasesc pe cea care pare, cel putin, definitiva. Fiecare dintre iubirile astea lasa in urma cicatrici; asa ca avem de ales, retraim la nesfarsit trecutul tot zgandarind cicatricile, sau traim In prezent. Eu as avea o discutie cu ea si I-as spune cam ce vreau. Apoi as intreba-o aca e interesata sa ajunga unde vreau si eu. Cu mici ajustari, at trebui sa ajungeti intr-un punct unde amandoi sa fiti fericiti.
    Acest mesaj a fost editat de către robertzica: 15 Iun 2019, 23:34
  •  
    • 297 mesaje
    15 Iun 2019, 23:35
    0 0
    Dj
    Acest mesaj a fost editat de către robertzica: 15 Iun 2019, 23:36