Motanel cuminte, iubitor, bland - caut casuta

  •  
    • 1 mesaje
    15 Apr 2019, 15:28
    0 0

    Bună, nu am nume încă, dar îmi poți spune Căpitanul Canapea. Sunt un motănel de 3-4 ani dulce, iubăreț și blând și îmi caut casă! Sunt în foster acum, dar trebuie să-mi găsesc familie cât mai rapid.


    Calități: Sunt pisica perfectă. Nu rod, nu zgârii, nu mușc (nici măcar la veterinar!). M-am învățat cu litiera deja, și sunt foarte cuminte și relaxat în casă, deși mi-am petrecut mare parte din viață pe stradă, al nimănui. După cum vezi, sunt și frumos de pic. Și modest. Nu stric nimic prin casă, nu mă agit și nu cotrobăi. Ah, și sunt deparazitat și cu analizele făcute.


    Defecte: Îmi place să mănânc cam mult. Serios. Cred că mi-ar prinde bine niște cardio. Și, în mod rușinos, mi-e frică de înălțimi. Cam orice mai sus de 1 metru.


    De ce eu? Gândește-te la toate video-urile amuzante pe care le putem posta! Dar mai ales, sunt foarte afectuos și îmi place să ne jucăm împreună.


    Activitățile mele preferate includ tolănitul, mâncatul, dormitul, mâncatul, zăcutul, păpatul, făcutul de ochi dulci, torsul. Mi-ar prinde bine o casă în care să am măcar două camere pe care să le pot explora sau chiar o casă cu o curte, cu condiția să pot avea acces în interior oricând doresc, să pot lenevi, mânca și dormi liniștit la căldură, mai ales că îmi place tare mult compania oamenilor.


    Unde mă văd peste 5 ani? Mâncând, dormind, torcând și lenevind. Toate la tine acasă.

    Pentru detalii si poze, contacteaz-o pe Raluca.