Durere de picioare... :(

  •  
    • 259 mesaje
    12 Iul 2007, 10:00
    7 5
    Buna tuturor,
    De cateva saptamani a pus stapanire pe mine o durere de picioare.Pentru inceput, am dat vina pe oboseala, pe statul pe scaun cu picioarele 'atarnate' de la 8-17, pe caldura...dar acum sunt deja speriata.Am constatat ca sunt muuuuulte vase de sange superficiale, sparte sau fffff vizibile.Ma dor de la genunche in jos, spre talpa, dar mai ales calcaiele.
    De obicei nu port tocuri, mai ales de teama varicelor la care sunt predispusa.
    Va rog sa ma ajutati si pe mine daca v-ati confruntat cu o asemenea problema...va rog mult de tot.
    Am citit ieri pe eva un articol in care se vorbea despre un "extract din plante marine", care zice ca ar fi bun pt prevenirea si tratarea spargerii capilarelor superficiale...dar astazi nu-l mai gasesc si nici nu stiu unde sa-l caut - era pe prima pagina.
    Inca o data va rog sa ma ajutati si pe mine din experienta voastra.
    ms
    pupici
  •  
    • 27 mesaje
    12 Iul 2007, 10:08
    4 4
    incearca Stimuven Plus, e un gel. nu e scump deloc, undeva la 6 lei, e cu extract de castane, spanz si inca ceva si trebuie sa te dai de 2-3 ori pe zi, prin masaj usor de jos in sus.
  •  
    • 237 mesaje
    12 Iul 2007, 10:10
    4 3
    Si eu am aceeasi problema :mi se sparg capilarele.Incearca un tratament cu VIATROMB FORTE si TROXEVASIN / RUSCOVEN( ultimele 2 sunt pastile) timp de 3 luni si vezi daca e vreo imbunatatire,daca nu operatie -laser.Eu deja am inceput sa ma interesez...
  •  
    • 259 mesaje
    12 Iul 2007, 12:43
    5 2
    Ms mult de tot!
    O sa incerc ce mi-ati recomandat voi (prefer gelul sau crema, decat comprimatele).Ma "pregatesc" sa raman insarcinata, de aceea sunt asa disperata.am inteles ca se agraveaza pe perioada sarcinii.
    PS: de operatie nici nu poate fi vorba...mi-e frica de mor,indiferent de metoda folosita.
    ms inca o data, sunteti tare de treaba!
  •  
    • 844 mesaje
    12 Iul 2007, 12:58
    5 1
    vali imi plare rau sa te dezamagesc am luat tot ce scrie mai sus si degeaba....poate au efect daca stai degeaba si nu mai lucrezi....oricum vitamina C cat mai multa si medicul mi-a recomandat Tarosin se elibereaza fara reteta si e ieftin tare!
  •  
    • 237 mesaje
    12 Iul 2007, 14:03
    3 3
    Tarosin ce este crema sau pastile?cum se ia/ aplica?si vitamina C cate pe zi?
  •  
    • 844 mesaje
    12 Iul 2007, 14:50
    8 2
    prospect tarosin ....e pana in 5 lei ( acidul ascorbic e vitamina C si intareste peretii vaselor de sange si nu se mai sparg asa usor!)
    Compozitie: Comprimate continand rutozida 20 mg; acid ascorbic 50 mg.
    Actiune farmacoterapeutica:

    Rutozida (biflavonoid) actioneaza la nivel capilar, imbunatatind functionalitatea acestora prin reducerea difuziunii interstitiale anormale si cresterea rezistentei. Acidul ascorbic este implicat in stimularea respiratiei celulare si in sinteza de colagen si substanta fundamentala din tesutul interstitial, reducand riscul de hemoragii prin reducerea fragilitatii capilare. Ambele substante au proprietati chelatoare. Rutozida protejeaza acidul ascorbic de oxidare, cele doua componente potentandu-si reciproc efectele. Tarosin se absoarbe bine din tubul digestiv, eliminandu-se pe cale renala.

    Indicatii: Afectiuni insotite de fragilitate capilara sau de o permeabilitate anormala a peretilor acestora: purpura vasculara endogena sau toxica (intoxicatie cu saruri de aur, barbiturice, salicilati), hemoragii retiniene, digestive, renale etc. Stari alergice, hemoptizii, boli infectioase cu afectare capilara (scarlatina, tifos exantematic etc.), varice, hemoroizi.
    Posologie si mod de administrare: Tarosin se administreaza pe nemancate, cu foarte putina apa, in prize la 2-3 ore. Adulti: 5-10 comprimate pe zi. Sugari: 1-2 comprimate pe zi. Copii 3-7 ani: 2-4 comprimate pe zi. Copii 7-15 ani: 3-5 comprimate pe zi.

    Forma de prezentare: Flacoane cu 20 comprimate
  •  
    • 237 mesaje
    12 Iul 2007, 16:08
    1 0
    multumesc mult!
  •  
    • 259 mesaje
    13 Iul 2007, 10:49
    1 1
    ms mult nycosia,
    Pe ce durata de timp trebuie luat Trosin-ul? Ma gandesc ca daca are 20 comprimate si se iau 5-10 / zi, in maxim 3 zile am terminat flaconul, nu?
    Oare exista si tarosin crema?...mi-ar fi mult mai benefica, eu avand ficatul ffff sensibil.De ex, m-am ales cu o amigdala rebela si iau claritromicina de 500 mg, care este fff puternica si se metabolizeaza in ficat, asa ca sunt obligata sa iau si liv 52 -un hepatoprotector.
    pupici
  •  
    • 844 mesaje
    13 Iul 2007, 13:57
    1 4
    eu luam doar doua pe zi chiar daca se pot lua si 5 si multaaaaa vitamina C(asta mai fac dar si eu sunt pe alt tratament si l-am intrerupt)
    Cumpar de la farmacie pliculete sau tablete cu Vitamina C efervescenta si pun cu apa minerala sau plata si beau dupa fiecare masa ....si din fructe e bine dar cate Kg de portocale sau citrice trebuie sa mananc?!
    Sanatate maxima fetelor!
  •  
    • 175 mesaje
    13 Iul 2007, 20:23
    7 2
    validragoescu
    Draga mea aceeasi problema o am si eu , venectazie adica vinisoare sparte.S-a declansat brusc aveam defapt 2 ft mici.Au inceput sa ma doara piciorele ingrozitor refuzam sa mai merg si in ciuda unguentelor gen Stimuven plus , Lasonil nu ceda.Am inceput sa iau Detralex dar am renuntat fiindca costa 27 lei si tine destul de putin , in schimb iau Tarosin sau mai sunt inlocuitori ai lui si pe langa asta Vit C cu Bioflavonoide de la Calivita.
    De putin timp am inceput sa numai am dureri , era ingrozitor simteam durerea mai ales in locul in care aparea un nou capilar spart sau exista unul.
    Tin sa te anunt ca asta e o boala care o duci toata viata , mai ales ca spui ca esti predispusa la varice.Tratamentul trebuie luat mereu mai ales vara , cand aceasta boala se acutizeaza.Pe masura timpului vinisoarele se inmultesc , desi eu am cateva care mi-au disparut fara urma.
    Solutia dar nici asta nu garanteaza ca nu vor reaparea , va trebuie sa ai mare grija este tratamentul cu laser sau injectiile exact unde ai vena sparta.Nu doare nici cat un epilat , nu ai de ce sa te speri.Stiu ca o astfel de injectie ajunge la vreo 100 euro nu stiu exact cantitatea , conteaza si cat de multe vinisoare ai.Dupa care trb purtat cel putin 20 de zile niste strampi sau pantaloni numai retin exact speciali.Creme eficiente din cate am auzit nici la noi nici peste hotare nu s-au inventat.
    Scuze ca m-am intins asa , dar vreau sa impartasesc cu tine si evele informatiile care le-am cules.Crede-ma iti inteleg durerea si stiu cat sunt de inestetice.
  •  
    • 12 mesaje
    2 Aug 2021, 16:20
    1 0
    Varicobooster este o cremă care acționează ca un balsam pentru eliminarea varicelor și prevenirea apariției acestora.
    Acționează asupra pielii, îmbunătățindu-i aspectul, hidratând și hrănind.
    Este formulat cu uleiuri și ingrediente naturale care îmbunătățesc circulația sângelui evitând în același timp crampele și greutatea picioarelor care sunt rezultatul unor zile de muncă istovitoare. Este ușor de aplicat, deoarece are consistența unei creme cu absorbție rapidă pentru o ușurare imediată.
    Compoziție naturală Varicobooster, umplută cu următoarele ingrediente:
    Castan de cal: ajută eficient la combaterea semnelor externe ale varicelor, ameliorează disconfortul subiectiv la nivelul picioarelor (oboseală, oboseală, durere), reduce umflarea și previne formarea cheagurilor de sânge cu varice și noduli.
    Troxerutin. Are multe proprietăți diferite: antiinflamator, întărirea vaso, decongestionant, venotonic, antioxidant.
    Pelin: Împrospătează și conferă ușurință picioarelor.
    Puteți solicita livrarea în orice loc convenabil pentru dvs: https://bit.ly/2VgYGzx