Amenoree tratament naturist de preferat

  •  
    • 7 mesaje
    1 Oct 2003, 10:03
    10 3
    Salut!
    Ma numesc Claudia si am 20 de ani. Nu mi-a venit ciclul timp de 8-9 luni (asta se intampla in clasa a 12 cand am fost si foarte stresata: bac, admitere la facultate). Am fost la medic si mi-a dat anticonceptionale Desorele. Cat timp am luat mi-a venit si ciclul (6 luni). De 2 luni nu am mai luat, am facut pauza, dar nu mi-a venit nici ciclul. Acum nu stiu daca sa mai iau sau nu? Va rog daca stie cineva vreun tratament sa-mi spuna.
    Va pup dulce
  •  
    • 354 mesaje
    2 Oct 2003, 11:22
    6 1
    Uite ce am gasit pe www.formula-as.ro pentru amenoree:

    Se macina fin cu rasnita de cafea seminte de marar - 50 g, radacina de lemn dulce - 50 g, seminte de chimen - 50 g; daca mai raman bucati nemacinate, se cern. Se amesteca cele trei plante, apoi se depoziteaza intr-un borcan inchis ermetic. Se administreaza 1-2 lingurite, de 3 ori pe zi, pana la terminarea borcanului. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, apoi se inghite cu putina apa.

    Aceasta reteta are efecte vitalizante foarte puternice, favorizand declansarea ciclului menstrual, cresterea cantitatii de secretii, dezvoltarea puternica a caracterelor feminine. Lemnul dulce contine cantitati importante de hormon estrogen natural, iar semintele de marar si de chimen au efect estrogen. Din acest motiv, amestecul este eficient si pentru femeile ajunse in prag de menopauza, putand prelungi tineretea biologica. De asemenea, este indicata in tratamentul tulburarilor de calcifiere si a altor simptome asociate menopauzei, acest tratament fiind mult mai putin agresiv decat medicamentele cu hormoni de sinteza. Se recomanda, totusi, prudenta in administrare in caz de fibrom uterin, mastoza, cancer, chist ovarian.

    Daca intri pe site,poti cauta mai multe articole in arhiva.Multa sanatate!
  •  
    • 5 mesaje
    2 Oct 2003, 13:37
    4 2
    Si eu am aceeasi problema ca tine de la virsta de 33 ani, acum am 36. Doctorul endocrinolog mi-a recomandat pentru revenirea ciclului anticonceptionale Logest. Dupa ele ma simt foarte bine, dar ca si tine, atunci cind am intrerupt tratamentul citeva luni, acesta nu a mai revenit si simtomele pe care le aveam (bufeuri si insomnii) au reaparut. Caut si eu un tratament naturist.Am gasit ceva tot in Formula As, nr.577 - tinctura de branca ursului, unde este prezentat un tratament. Am gasit foarte greu aceasta tinctura, insa pe prospectul ei este dat un alt mod de tratament. Acum eu nu stiu ce sa fac, cum sa-l iau, sa renunt la anticonceptionale ?
    Citeste si subiectul "tratament naturist pentru amenoree", mai gasesti si acolo ceva.
    Pa si multa sanatate.
    blondi.
  •  
    • 10 mesaje
    2 Oct 2003, 15:44
    3 2
    pentru Claudia!
    Buna! Si eu am avut probleme cu ciclul inca de la 17-18 ani(acum am 29).Am urmat fel de fel tratamente, inclusiv cu anticonceptionale, dar efectul a fost doar de moment, plus ca anticonceptionalele imi erau cotraindicate, din cauza unei usoare hipotiroidii, iar acum din cauza operatiei de extirpare a bilei. Acum fac o cura de branca ursului de la Dacia Plant in combinatie cu extract din mladite de zmeur de la Plantextract(ar trebui sa le gasesti pe amandoua la orice magazin naturist),dar fiind abia dupa primul ciclu,care a fost mai scurt(3-4 zile)si fara dureri, nu pot sa-ti dau garantii. Un medic mi-a recomandat Shecure tot pentru dereglari.
    Iar un alt remediu cunoscut de mine pentru aceasta afectiune este argila. Am folosit-o pana acum de trei ori pentru declansarea menstruatiei, iar efectul a fost cel scontat.
    Altceva? tratament de lunga durata cu ceai de cretisoara amestecat cu ceai de coada soricelului.
    Detalii despre cura cu argila pot sa-ti dau daca te intereseaza. Multa sanatate!
  •  
    • 7 mesaje
    2 Oct 2003, 17:14
    1 1
    Multumesc mult pentru sfat. O sa incerc reteta ta, dar am cateva intrebari si anume de unde pot sa cumpar lemn dulce? Se gaseste la gramaj?(nu stiu nu am mai cuparat). Tratamentul este preferabil sa se ia la o anumit ora sau dimineata, seara, dupa\inainte de masa? In cazul mamei mele carei nu ia mai venit ciclul de 5 ani (acum are 48, deci cam de la 43 - a luat mai multe tratamente dar nu s-a tinut de ele) ar putea avea vreun efect.
    Iti multumesc mul si te pup dulce
    Sper sa aiba rezultat.
  •  
    • 40 mesaje
    2 Oct 2003, 17:24
    1 1
    Hm..revin cu intrebarea si de pe forumul de frumusete unde te prezinti drept claudia de 20 ani...cum e corect claudia de 20 ani sau gabriela de 22 ani cum te prezinti la forumul de dragoste???
  •  
    • 7 mesaje
    2 Oct 2003, 17:27
    0 1
    pentru chrisnelu
    mersi mult pentru sfat
    Sigur ca as vrea detali despre cura cu argila: cat se tine si cum? In legatura cu celalalt tratament te-as ruga sa ma ti la curent (daca functioneaza?) te rog mult.
    Shecure este medicament sau ce?Nu am mai auzit?
    Te pup dulce si multa sanatate
  •  
    • 7 mesaje
    2 Oct 2003, 17:29
    1 0
    Suntem suurori si eu am intrat pe contul ei. Scuzele de rigoara.
    Acum suntem amandouao pe net
    Te pup dulce de tot.
    Ai un spirit de obs. f. dezvoltat
  •  
    • 40 mesaje
    2 Oct 2003, 17:38
    0 1
    Ok atunci sa va prezentati care sunteti ca sa stim cu cine comunicam daca tot folositi acelasi cont!
  •  
    • 39 mesaje
    2 Oct 2003, 17:39
    2 0
    Pt. silviota
    Acum am intrat pe contul meu
    pa!Pupici
  •  
    • 174 mesaje
    3 Oct 2003, 10:43
    3 1
    Buna.Si eu am avut problema asta acum catva timp.Nu mi-a mai venit ciclu vreun an si ceva pentru ca am tinut o cura de slabire severa,asociata cu stresul pregatirii pentru bac si facultate.Am facut un tratament cu calciu si vitamine D2 si mi s-a restabilit ciclul.Inainte imi venea foarte neregulat.Dupa tratament mi s-a reglat foarte bine.
  •  
    • 10 mesaje
    3 Oct 2003, 14:22
    2 0
    Pt. claudia!
    Despre argila poti afla mult mai multe decat iti pot eu spune aici, daca cauti pe Yahoo search: argila.Sunt o gramada de informatii acolo despre ea: in mare:
    -este un dezintoxicant puternic fara efecte secundare, un echilibrant al glandelor endocrine, etc, etc, caci sunt foarte multe de zis.
    -cura dureaza trei saptamani obligatoriu, pentru a da ragaz organismului sa se reechilibreze. Oprita mai devreme, nu mai are nici un efect. Se incepe de obicei imediat dupa saptamana cu menstruatie. Daca n-ai mai avut demult, ceea ce a fost si-n cazul meu, o incepi oricand si o continui peste menstruatie,dar obligatoriu trei saptamani. Eu pe unde am citit despre ea am gasit ca trebuie evitata cura in timpul menstruatiei, dar am sunat la dl Mircea Bocan din Alba Iulia, singurul de la care mi-am procurat pana acum argila si care de altfel o are la cel mai mic pret din cate stiu eu (120.000 lei/kg),iar acesta m-a asigurat ca nu este absolut deloc contraindicata in perioada menstruatiei!Adresa acestuia(iar in cazul in care doresti sa faci acest tratament, eu iti recomand doar argila de la dansul - o livreaza si prin posta!)este: Str. I.Ratiu, nr.19, 510045, bl. J6, ap. 8 - Alba Iulia
    tel:0258/86.56.77.
    Shecure este un fel de tinctura din India,dar exista si pastile, iar despre ea, cat si despre Branca ursului si despre extractul din mladite de zmeur gasesti informatii la www. naturaplant.ro/sanatate.php la produse recomandate in urologie si/sau obstretica. Acolo este si modul de administrare.
    Succes la alegerea tratamentului potrivit.
    Daca dereglarea se datoreaza si tiroidei (deci hipotiroidiei, pe langa ovarele micropolichistice - cazul meu - cam complicat, nu?!),medicul care mi-a recomandat Shecure a spus ca problema tiroidei ar trebui rezolvata in primul rand, iar pt. aceasta mi-a recomandat tinctura de sanziene. Acest medic se numeste Tutu Codrut, specialist in acupunctura si fitoterapie si-i poti pune intrebari tot pe www.naturaplant.ro/doctor.php. Acum bafta din nou si multa sanatate!
  •  
    • 39 mesaje
    3 Oct 2003, 16:31
    2 2
    Salut
    Pt.AncaC
    Itradevar nici eu nu am mancat prea bine in ultima perioada. In general mananc fff.multe fructe, daca s-ar putea as manca numai fructe.Eu am vrut sa dau jos vreo 2 kg.
    Dupa tratamentul cu calciu si vitamina D2, te-ai ingrasat sau ceva?
    Si daca poti sa-mi spui cum luai pastilele dimineata\sera, inainte\dupa masa si cate?
    Mersi mult si sanatate multa
  •  
    • 39 mesaje
    3 Oct 2003, 16:37
    1 1
    Buna din nou!
    Pt.chrisnelu
    Itradevar am primit destul de multe tratamente si acum ma aflu in pozitia de a alege ceea ce este bine dupa parerea mea, dar nu prea stiu pe care.O sa fie destul de greu, dar daca nu merge unul o sa incerc altu si tot asa. Eu sper sa fie bine.As vrea totusi un tratament care sa nu fie f. scump, sa fie rapid si sa nu necesite nici mult timp de preparare deoarece eu sunt si la facultate cu bursa, am si servici asa ca timpul meu liber e destul de limitat.
    Pt. livrarea argilei prin posta cum trebuie sa procedez?
    Oricum esti o draguta
    Te pup. Multa sanatate si sa fii iubita
  •  
    • 10 mesaje
    3 Oct 2003, 19:18
    0 1
    Pt. Claudia!
    Pentru a-ti procura argila, suna la dl. Bocan, da-i adresa si, daca vrei, cere niste lamuriri, apoi vezi cam in cat timp ti-o poate trimite. Daca esti de pe langa Alba Iulia, poate mergi chiar tu.Toate cele bune!Pa, pa!!
  •  
    • 174 mesaje
    10 Oct 2003, 12:25
    1 2
    Nu mai stiu exact care e dozajul pastilelor.Luam calciu in combinatie cu vitamina A+D2.Scrie si pe prospect.Parca le luam de trei ori pe zi, dimineata la pranz si seara.Dar nu mai stiu in ce cantitati.Citeste prospectele sau si mai corect intreaba medicul sau farmacista.Atunci am slabit foarte mult.Aprox.25kg.Acum am 25 de ani si nu m-am mai ingrasat.Eu eram disperata ca nu-mi mai venea ciclu si m-am dus la medicul de familie.Ea mi-a recomandat sa fac un tratament cu calciu.A zis sa i-au vreo 10 zile si sa ma duc la ea,dupa.In cazul in care nu se intampla nimik, zicea ea ca ar fi vorba de o dereglare hormonala din cauza stresului asociat cu slabirea masiva si sa-mi dea trimitere la endocrinolog.Oricum si daca ti se restabileste ciclul si daca nu, ia totusi niste calciu.Rau nu are ce sa-ti faca.Eu m-am bucurat foarte mult ca s-a rezolvat problema asa de usor si nu am mai fost nevoita sa mai merg si la endocrinolog..si sa mai fac gramada de teste.
    Te pup.
  •  
    • 1 mesaje
    26 Mai 2007, 02:14
    2 0
    buna
    Imi dai te rog detaliile tratamentului cu argila?Nu am avut menstruatie de vreo 4 luni si daca spui ca a fost folositor la tine as vrea sa-l incerc si eu.
    multumesc mult
  •  
    • 63 mesaje
    30 Iul 2007, 00:33
    3 0
    si eu am probleme cu menstruatia.a intarziat doua luni.De unde as putea procura lemnul dulce?de la farmacie?mersi mult pupici
  •  
    • 309 mesaje
    2 Aug 2007, 18:20
    6 3
    Tratamentul de pe pag 1,cel din formula as este ft bun,este probat pe fetita mea de 17 ani careia anul trecut nu i-a venit ciclul 4 luni.Dupa numai o saptamana de tratament i-a venit si pot spune ca l-a reglat cat de cat (in sensul ca-i vine la o luna jumate max).Deci fara nici-o problema,incercati-l.Cat despre gramaj,scrie pe fiecare cutie ce gramaj are si va puteti da seama cat trebuie sa puneti.Sanatate multa va doresc!
  •  
    • 1 mesaje
    7 Iul 2010, 17:49
    3 15
    Salut! mi-a intarziat menstruatia vreo 5 zile....imi poti spune te rog cum se procedeaza cu argila pt declansare?merci