Am nevoie sa vb cu cineva...

 •  
  • 1 mesaje
  1 Nov 2018, 20:32
  0 0
  Buna seara! Cu ce sa incep... Acum cateva luni am intalnit pe cineva, eu avand o relatie care nu mai mergea, el la fel, ne am placut, a fost o atractie foarte puternica. In iulie el a plecat acasa, noi traind in Anglia, si a ramas ca vom vedea ce va fi cand se intoarce. Pana aici totul ok, insa am aflat ca am ramas insarcinata. Dupa multe discutii m a convins sa pastrez copilul. De atunci si pana acum totul a fost f bine. De ceva timp e foarte schimbat, el fiind inca in tara pt a da de permis. Ne faceam planuri, era super incantat de bebe, era foarte atent cu mine dar deodata s a schimbat, ma trateaza cu indiferenta si ignor mai mult zice ca are nevoie sa fie linistit acolo, si sa nu l mai presez, de parca el este cel insarcinat. Nu stiu ce sa cred, ce sa mai fac. Sa l tratez si eu la fel? Daca fac mai rau? Sufar foarte mult, plang si stiu ca asta afecteaza si bebelina mea dar nu ma pot controla. Sa l fi cuprins teama de o asa mare schimbare?
 •  
  • 1841 mesaje
  2 Nov 2018, 13:38
  1 0
  E limpede ca nu e atat de implicat pe cat ti-ai dori si poate chiar s-a panicat de ce se intampla, mai ales total neplanificat. Dar ce n-am inteles eu din povestea ta este daca voi v-ati mai vazut dupa episodul aventurii, dupa ce a plecat el in Romania, sau ati fost la distanta in tot timpul asta de cand ai aflat ca esti insarcinata?

  In orice caz, orice s-ar intampla cu acest barbat, ai grija de tine si de copil intai. Linistea ta si grija fata de tine sunt prioritiatea nr. 1. Mult success si multa putere si ... felicitari! Vei fi mama, e un dar atat de pretios Curaj, cu atitudinea corecta se poate trece peste ORICE.
 •  
  • 2115 mesaje
  3 Nov 2018, 21:25
  0 0
  De regula copiii vin dupa casatorie, dar acum lumea s-a modernizat, numai ca nu mai exista acea siguranta, nimic nu mai este sigur si multe femei iau teapa. Dar si multe dau...
  Am fost la nunta unui tip, facuta dupa 8 ani de "iubire", iar dupa 2 luni de la nunta, iubita a plecat cu cel mai bun prieten al sotului!!! Asa e in viata cand nu te potrivesti!
 •  
  • 735 mesaje
  5 Nov 2018, 18:18
  0 0
  Deocamdata da-l incolo, vezi-ti de tine si copilas. este foarte greu, dar fetita este prioritara acum, nu el, Dupa nastere, daca finantele sunt putine si nu te descurci, faci demersuri ptr pensie alimentara. Dar, nu uita ca din momentul in care apare si el pe certificat, capata brusc si drepturi, nu numai indatoriri banesti. Ptr un simplu iesit din tara al fetitei, ai nevoie de semnatura lui. Printre altele. Exista posibilitatea ca tu sa iti faci o noua relatie, poate te vei casatori cu un barbat responsabil. Cum ar fi sa iti sune periodic la usa imaturul ca vrea sa o viziteze pe fii-sa? Ia stai tu stramb si cumpaneste drept...Nu-l mai cauta...
  Acest mesaj a fost editat de către matzoanca: 5 Nov 2018, 18:23
 •  
  • 4 mesaje
  12 Nov 2018, 08:43
  0 0
  Poate s-a impacat iar cu fosta mai stii...