Am nevoie de părerea voastră

  •  
    • 4 mesaje
    2 Oct 2018, 17:04
    0 0
    Simt nevoia sa vorbesc cu cineva și sincer nu știam dacă e bine sa scriu aici, dar mna.. Eu sunt cea mai timidă persoana care exista, dar timidă la modul ca ma panichez serios când trebuie sa prezint ceva public, astfel am ajuns în situația în care, fiind la facultatea dorita, mergând la cursuri, etc.. Totul decurgea perfect pana la examene, nu am putut sa ma prezint la nici un examen oral și astfel nu am mai trecut în anul următor. Acum evident sunt dezamăgită de mine, mi se pare ca lumea s-a sfârșit, mai ales la gândul ca o sa afle ai mei. La facultate vreau sa ma întorc, dar nu știu ce o sa fac anul ăsta.
  •  
    • 2115 mesaje
    6 Oct 2018, 01:14
    0 1
    roberta12345 said:Simt nevoia sa vorbesc cu cineva și sincer nu știam dacă e bine sa scriu aici, dar mna.. Eu sunt cea mai timidă persoana care exista, dar timidă la modul ca ma panichez serios când trebuie sa prezint ceva public, astfel am ajuns în situația în care, fiind la facultatea dorita, mergând la cursuri, etc.. Totul decurgea perfect pana la examene, nu am putut sa ma prezint la nici un examen oral și astfel nu am mai trecut în anul următor. Acum evident sunt dezamăgită de mine, mi se pare ca lumea s-a sfârșit, mai ales la gândul ca o sa afle ai mei. La facultate vreau sa ma întorc, dar nu știu ce o sa fac anul ăsta.

    Nu zau!?!
    De ce?
    Io zic ca bati campii maxim, se mai plictisesc si altii , nu e bai!!!

  •  
    • 12625 mesaje
    12 Oct 2018, 15:20
    0 0
    Mergi la un specialist, vorbeste mult la oglinda. Am intalnit asa o persoana. S-a prezentat la ore iar la examen pur si simplu a clacat. A trebuit sa o tinem de mana , dar era toata terminata.