Hepcinat Plus in Romania - Tratament nou pentru hepatita C

  •  
    • 10 mesaje
    25 Iul 2018, 10:03
    0 0
    Hepcinat plus conține ingrediente active ale Sofosbuvir 400 mg și Daclatasvir 60 mg. Hepcinat plus este o tabletă acoperită cu film, în care este compusă din color alb-galben solid și ușor solubilă în metanol și apă. Hepcinat plus este un comprimat colorat în formă de oval.

    DOZĂ ȘI TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU TERAPIA COMBINĂRII HEPCINAT PLUS:

    Pacienții cu genotipul 1 sau 4 fără ciroză cu Hepcinat plus au o prelungire de 12 până la 24 de săptămâni de terapie înainte de inhibitorul proteazei NS3 / 4A
    Pacienții cu genotip 1 sau 4 cu ciroză compensată de Hepcinat plus timp de 24 de săptămâni scurte până la 12 săptămâni care au prevăzut anterior pacienți netratați cu ciroză și sarcină virală redusă la momentul inițial.
    Pacienții cu genotipul 3 cu ciroză compensată și tratamentul cu experiență cu Hepcinat plus + ribavirină timp de 24 săptămâni.

    Farmacologie

    Hepcinat plus este alcătuit din Sofosbuvir 400 mg este un medicament antiviral care acționează direct împotriva virusului hepatitei C. Este un inhibitor al polimerazei ARN dependente de ARN NS5B ARN, care implică poliferație virală. Sofosbuvir (Hepcinat plus) este un promedicament al nucleotidelor inhibitor de polimerază care trece prin metabolismul intracelular pentru a forma farmacologic activ uridină trifosfat analog (GS-461203), care poate fuzionat în ARN VHC prin polimeraza NS5B și proces ca un terminator de lanț Daclatasvir este, de asemenea, un regim antiviral care implică inhibitorul proteinei nonstructurale 5A (NS5A), și acționează o proteină multifuncțională, care este o componentă fundamentală a complexului de multiplicare a VHC. Daclatasvir previne atât multiplicarea ARN-ului viral, cât și acumularea virionului.


    DOZAJ SI ADMINISTRARE :

    Tratamentul cu Hepcinat plus este inițiat de către medic pentru boala hepatitei cronice C Doza recomandată de Hepcinat plus este Sofosbuvir 400 mg și Daclatasvir 60 mg, care se administrează un comprimat o dată pe zi, administrat oral, cu sau fără mese.


    Contactează-ne Telefon: +91-9940472902
    Support in Romania 
    +40 746768867 
    roland_burkhardt@yahoo.com

    https://millionpharma.ro/

    http://ro.hepcinat-plus.com/