colaborare

  •  
    • 1478 mesaje
    28 Feb 2018, 16:35
    0 0

    Cred că deja știm cu toții că cel mai valoros bun este TIMPUL. Să ai timp pentru tine, pentru copii, familie sau prieteni. Pentru a beneficia de acest timp, ai nevoie de flexibilitate. Ca reprezentant Oriflame îți poți programa timpul și afacerea după bunul plac, astfel încât să ai o viață în care să nu fii condiționat de acele 8 ore zilnice, de luni până vineri, câteodată și în weekend. Fie că vrei să ai parte de reduceri la produsele preferate, fie că vrei să începi o aface...re care să te facă independent din punct de vedere financiar, Oriflame este Soluția potrivită pentru tine. Firma de produse cosmetice Oriflame este indragita si apreciata in intreaga lume.
    Poți fi în acest moment angajat cu normă întreagă, student, elev, pensionar sau poate ca ești în concediu de maternitate. Fiind o afacere în care tu îți stabilești propriul orar, poți alege să lucrezi câteva ore pe zi sau câteva ore pe săptamână, în funcție de cât dorești să câștigi. Aici depinde doar de tine, nu de vreun șef sau de vreo persoană din preajma ta care să îți impună programul său de lucru.

    In familia Oriflame vei cunoaște tot timpul oameni de calitate, care îți vor rămâne prieteni. Poți participa la Evenimentele Internaționale, unde îți vor fi recunscute rezultatele.

    Fiind reprezentat Oriflame, vei avea parte de diverse cursuri, astfel încât să îți perfecționezi pregătirea personală și profesională, fiind totodată la curent cu ultimele tendințe în materie de modă, machiaj, îngrijire corporală și wellness.

    Fiind reprezenant nou Oriflame, vei avea alături de tine un sponsor care să te îndrume în această activitate și să îti raspundă la toate întrebarile pe care le ai. Sponsorul tău te va familiariza cu informațiile necesare pentru a începe activitatea.

    Va astept in echipa mea

     

    Te poti inscrie direct aici: http://ro.oriflame.com//business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=465570

    email ln_anamaria@yahoo.com

    tel 0761140009