Dr. Hart Complex pentru Articulatii

  •  
    • 17 mesaje
    5 Feb 2018, 15:11
    1 0
    Dr. Hart Complex pentru Articulatii susține sănătatea oaselor și a articulațiilor, datorita formulei unice, bazata pe 7 ingrediente. Recomand acest produs, deoarece l-am incercat si este eficient. Am inceput sa iau pastilele de 3 ori pe zi de o saptamana, in paralel folosesc si crema calmanta Dr Hart si ma simt mult mai bine. Uneori noaptea ma trezeam de dureri de genunchi si articulatii. Mi se pare ca ma misc mai usor cand ies cu nepotul in parc. Cu siguranta acesta este doar inceputul. O sa duc tratamentul pana la capat si sper sa ma simt mai bine. Sunt constienta ca nu vor fi vindecate, pentru ca am o varsta inaintata, insa sper intr-o ameliorare. #bussdrhart GRADINARU CONSTANTA
  •  
    • 2 mesaje
    19 Mar 2018, 08:41
    0 1
    Am testat şi recomand..crema este super bună. Capsulele încă nu s-au terminat, dar vă voi spune la final cât de eficiente sunt.
    Fiecare jumatate de kilogram in plus adauga de 4 ori mai multa greutate pe genunchi.
    Dr. Hart Complex pentru Articulatii susține sănătatea oaselor și a articulațiilor, datorita formulei unice, bazata pe 7 ingrediente:
    Condroitina participă la stoparea decalcifierii oaselor și favorizează regenerarea cartilajelor
    Glucozamina susține mobilitatea articulară și ajută la refacerea țesuturilor articulare.
    Acidul hialuronic contribuie la formarea colagenului și la secreția lichidului sinovial, ce asigură lubrifierea componentelor articulației.
    Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor.
    Manganul contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive.
    Boswellia susține sănătatea articulațiilor, ligamentelor, tendoanelor și mușchilor.
    Ghimbirul este un antioxidant natural și contribuie la menținerea flexibilității normale a articulațiilor.