Concediu crestere copil pentru tatic

  •  
    • 3 mesaje
    4 Ian 2016, 00:04
    0 0
    Buna! As avea nevoie de putin ajutor. Sunt insarcinata insa nu boi beneficia de concediu pentru crestere copil deoarece nu voi avea 12 luni lucrate in momentul in care voi naste. Tatal copilui poate solicita CCC iar in timpul concediului sa mearga in continuare la lucru, sau trebuie sa ramana neaparat acasa? Intreb pentru ca am mai auzit pe cineva spunand ca sotul ei si'a luat concediu si a continuat sa mearga la lucru. Multumeesc!!
  •  
    • 3765 mesaje
    8 Ian 2016, 15:45
    0 0
    mariaantonia said:Buna! As avea nevoie de putin ajutor. Sunt insarcinata insa nu boi beneficia de concediu pentru crestere copil deoarece nu voi avea 12 luni lucrate in momentul in care voi naste. Tatal copilui poate solicita CCC iar in timpul concediului sa mearga in continuare la lucru, sau trebuie sa ramana neaparat acasa? Intreb pentru ca am mai auzit pe cineva spunand ca sotul ei si'a luat concediu si a continuat sa mearga la lucru. Multumeesc!!

     

    depinde ce a lucrat:

    -daca a lucrat pe santier si a fost buldozerist sau fierar-betonist, ma indoiesc ca-si dorea sa se duca pe santier in perioada concediului.

    -daca era frecator de menta, probabil ca se ducea doar sa ia menta.

     in perioada concediului de crestere a copilului, stai acasa sa cresti copilul. de muncit muncesti la negru, ca altfel te prinde statu cand platesti impozit si asigurari desi tu esti platit de stat sa stai acasa. ironie!