Sunt casatorita dar se pare ca mai iubesc pe cineva!!!

 •  
  • 4 mesaje
  29 Mai 2015, 15:34
  1 0
  Sunt casatorita dar se pare ca mai iubesc pe cineva!!!
 •  
  • 12208 mesaje
  29 Mai 2015, 21:00
  3 0
  Fiecare om are si fantezii- iubiri in afara casatoriei , nu vreau sa te dezamagesc insa, iubirea nu tine de foame si nici nu iti creste copiii!Este greu e adevarat cand intervin parintii in casnicia copiilor este f greu. SFAT VEZI LUCRURILE LA ADEVARATA LOR VALOARE , GANDESTE-TE DACA OMUL LA CARE TE GANDESTI TE POATE SUSTINE SI AR FI LANGA TINE IN ORICE SITUATIE NU NUMAI IN VISE .VORBE DULCI FARA OBLIGATII STIE ORICINE SA SPUNA .....EU ZIC SA IL PRIVESTI OBIECTIV SI SA II VEZI SI DEFECTELE .PUNE-L LA INCERCARE DACA LA GREU TI-AR FI ALATURI SI CANTARESTE BINE SITUATIA !E USOR SA DESFACI O CASNICIE ...E MAI GREU SA O CONSTRUIESTI IN FIECARE ZI !
 •  
  • 103 mesaje
  1 Iun 2015, 04:16
  1 0
  Daca chiar iubești omul de langa tine si el pe tine, atunci iti e usor sa treci peste aceasta tentație. Daca totusi vrei altceva, gandeste-te la riscuri si la relatia ta pe care o poti strica.. Merita?
 •  
  • 6 mesaje
  26 Oct 2017, 16:04
  2 1
  Daca nu implica obligatii adica copii merita sa incerci, in fond avem o singura viata.Aceea trebuie traita! Dar atentie daca nu implica copii ai tai si ai pers pe care o iubesti.Si eu sunt indragostita de un alt barbat dar la noi nu s a intamplat nimic, desi nu avem nici eu nici el obligatii ma refer la copii, ptr ca suntem fiecare casatoriti doar atat...el este prea timid eu nu indraznesc e aiurea.....
 •  
  • 17 mesaje
  18 Ian 2018, 10:36
  0 0
  Buna ziua. Poate pana acum ai avut intrebari fara raspuns, dileme pe care nu le-ai rezolvat inca, nu stii complet ce sa faci in anumite situatii si cu anumiti oameni. Cel mai potrivit lucru este sa folosesti consilierea, intr-adevar nu cu oricine, adica ma refer ca sigur astepti un om care sa te asculte si sa-ti indrume pasii , sa fie alaturi de tine, sa te inteleaga, sa te sustina si sa nu te judece! Daca vrei toate acestea esti mult mai aproape decat ai crezut, aici: https://www.facebook.com/groups/liderliber/
  Consiliere individuala pentru sanatate, relatii, job! Imi puteti scrie la mailul liderliber@yahoo.com.
  Iti multumesc si te invit cu drag la o sedinta, in liniste, fara sa plecam nicaieri nici tu nici eu winking, online sau la telefon. Viata ta se va schimba in bine atat cu sanatatea, relatiile si jobul tau! Sedinte pentru Romania si strainatate.
  Sanatate prin terapii naturale: Otmassage (pagina FB)