Fetelor, voi ii oferiti sex oral si anal iubitului vostru?(fac o

 •  
  30 Iul 2013, 16:12
  2 14
  Fetelor, voi ii oferiti sex oral si anal iubitului vostru?(fac o statistica)
 •  
  • 28 mesaje
  30 Iul 2013, 16:18
  3 10
  femeie esti culmea !! eu am fost cu iubitul meu 3 ani si ceva si nu i am oferit asa ceva ,,, decat anal o singura data in viata mea cu el a fost , si atat !!! nu fac ceea ce nu mi place sa fac si ceea ce ma face sa ma simt chiar prost ! deci fa ce simti nu ce simte el ca nu esti marioneta !!trezeste te !!!
 •  
  30 Iul 2013, 17:56
  3 7
  Daca stii sa te protejezi, si daca stii sa-ti pastrezi igiena,ar fi ok. Dar documenteaza-te in privinta riscurilor la care ai putea sa te expui, si cu toate ca stim ca in special anusul nu este facut pentru penetrare, 78% dintre tineret practica asta. Daca practica sau nu? Crezi ca va fi vreuna care sa-ti spuna ca practica? In opinia mea vei fi criticata maxim cu aceasta intrebare, nu esti prima care a deschis acest subiect. Pt mira 86: Nu inteleg de unde atata rautate pe acest forum. Si de unde atata groaza si mirare. Poate ca aveti o varsta mai inaintata sau poate nu stiti cum este tinerretul zilelor noastre. Eu sunt sigura ca sunt foarte multe cupluri bineinteles stabile cum a`ti spus si dumneavoastra care practica asa ceva. Si sa nu exageram cu bolile daca stiu sa i-a masuri de prevenire si daca sunt constienti de ceea ce urmeaza sa faca , pot fi indepartate bolile. Pe bune sa lasam maretia si grangonomia, lumea e diversa si trebuie sa ne intelegem si sa ne acceptam asa cum suntem fiecare, aici poti da sfaturi de aceea intri nu pentru a critica. fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul lui.Sunt multi care nu concep sa faca sex anal dar asta nu inseamna ca sunt impotriva. Nu exista sex normal si anormal...ce e anormal pentru tine poate fi normal ptr altcineva. ...Doar pentru ca nu esti tu de acord nu inseamna ca sunt niste "scarbosenii"...
 •  
  • 6 mesaje
  30 Iul 2013, 18:01
  6 3
  Oral: ai sa gasesti cateva. Anal: nu cred ca sunt multe 'destepte' care sa riste sa se trezeasca cu tot felul de probleme anale. Imagineaza-ti ce jenant trebuie sa fie sa te duci apoi la medic sa-i spui sa-ti verifice gaura ca ai fisuri anale, incontinenta fecala sau hemoroizi , toate cauzate de 'curiozitatea' de a incerca alte gauri. Orice ai incerca ar fi de preferat sa o faci cu o persoana cu care esti de foarte mult timp, altfel risti sa te trezesti cu un sut in fund dupa toata povestea, mai rau , sa nu te mai poata privi ca pe o viitoare sotie si mama a copiilor lui. @ajutordinparteamea : 78% din tineri practica sexul anal??? Doamne iarta-ma, ar fi o lume de cacaciosi :)))) Edit: fiecare face ce vrea in dormitor, asta nu inseamna ca trebuie incurajate lucrurile NENATURALE si care pot provoca probleme de sanatate !
 •  
  • 23 mesaje
  1 Aug 2013, 08:30
  2 7
  fiecare face ce vrea in ceea ce priveste viata intima...daca avem o relatie serioasa si iubire reciproca fiecare poate incerca ceea ce isi doreste in propriul dormitor...depinde de modul de gandire,de placerea fiecaruia...sexul oral,vaginal cat si anal sunt 3 modalitati de sex practicate in toata lumea..suntem in 2013,am depasit anii bunicii pe cand virginitatea inainte de casatorie era obligatorie!!!fiecare face ce vrea si cum vrea!!si in ceea ce priveste sexul anal...spre exemplu Elton John,Charlie Chaplin si multi altii care erau homosexuali se "cacau" pe ei(scuzati expresia)in timp ce erau pe scena si cantau???hai sa fim exagerati...homosexualitatea si sexul anal exista chiar si pe vremea bunicii si multi o pracicau chiar daca era un lucru ascuns si nimeni nu il recunoastea...deci hai sa nu ne mai dam chiar asa de sfinte si inocente!....fiecare face ce vrea si ce ii place in pat...daca nu ii place sexul anal atnci nu il mai face si gata!nu o obliga nimeni!