varice...Operatie???

  •  
    • 45 mesaje
    13 Aug 2006, 13:57
    11 8
    Am pe piciorul drept varice imnense! Nu pot sa va spun cat de dureroase si inestetice sunt...am auzit ca exista o noua metoda de a le opera ...stie cineva concret despre ce e vorba?
  •  
    • 162 mesaje
    13 Aug 2006, 15:46
    4 1
    Da, se pot opera. "Clasic" sau cu laser.
    Sora mea si-a facut cu laser, dar e scumpa operatia(cateva zeci de milioane), si nu i-a reusit- adica o dor la fel de tare, si practic e ca si inainte. Se pare ca trebuie sa o repete-clasic - se scot efectic(trag) venele de la picior- nu e usor.
    Ai incercat si alte metode?
    Nu te grabii cu operatia.
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Aug 2006, 19:56
    4 4
    eu insa cunosc pe cineva care si-a facut operatie de varice si se simte foarte bine.

    maica-mea vrea si ea sa se opereze de varice - si ar vrea sa se duca la chirurgul ala arab care apare deseori pe otv... el sustine ca are la clinica lui cea mai noua tehnologie laser in domeniu. o fi scump, deh, dar maica-mea e o persoana activa si pentru ea sanatatea picioarelor este importanta. dac-o fi nevoie, o sa "cotizam" pentru operatie si eu si sora-mea - ca deh, o mama avem.
  •  
    • 469 mesaje
    18 Aug 2006, 09:01
    2 3
    donna,

    eu vreau sa fac operatia asta ca am varice pe ambele piciore.
    sunt inestetice si foarte dureroase
    unde naiba sa ma duc sa le operez. si ce fel de operatie sa fac? as opta pentru asta clasica. imi este frica ...

    ce doctor stii tu arab? ai un nr de telefon si un nume al acestui doctor?

    multam!
  •  
    • 11 mesaje
    18 Aug 2006, 12:21
    2 0
    Mama mea a facut saptamana asta operatie de varice la Clinica Victor Babes, la dr Angelescu. Ne-a costat 20 mil operatia plus un milion consultatia.Insa acel doctor s-a purtat urat atat cu mama, cat si noi, cei care am insotit-o la operatie si la consultul ulterior. O fi avand el nush ce metoda brevetata si rapida, dar pe mama a durut-o f tare dupa operatie, pana i-au scos acele cleme de metal de la incizii. De precizat ca mama avea si un ulcer varicos la glezna stanga.
    Ca o concluzie,nu-ti recomand acel loc pt a face o operatie.
    Insa iti pot recomanda alte clinici particulare din Bucuresti la care sa mergi mai intai la control, pentru ca operatiile am intetes ca se fac abia din octombrie incolo, pt ca au f multi pacienti:
    -Clinica Flebestet-dr Ciubotaru:0744 494 664 (parea un tip ok la telefon); 242 17 96- minim 500 E mi-au zis;
    -Clinica Tul Karem:321 64 08;312 45 79 (de la 20 mil operatia, consultatia 700 mii);
    -Clinica Pro Estetica: 231 77 95; 230 52 00 (24-36 mil operatia cu laser)
    -Spitalul Euroclinic:Calea Floreasca nr 14 A; operatia 500-700E.
    Toate aceste informatii le-am obtinut telefonic acum aprox o luna de la personalul clinicilor.
    Intre timp, am fost cu mama si la Tg Mures la dr Toma. Au la Spitalul Clinic de Urgenta de acolo o clinica de chirurgie cardio-vasculara pe care o lauda toata lumea, cu medici f buni si dotari bune.Insa spitalul arata jalnic (mobilier rupt, pereti nezugraviti etc),plus asteptarile in fata usilor ca sa te bage cineva in seama.Insa acolo, din cate mi-am dat seama, operatia de varice se face prin stripping (smulgere), ceea ce nu prea e recomandat, deoarece pot aparea complicatii, plus riscul de reaparitie f mare.De aceea am renuntat la aceasta varianta.
    Sper ca mama sa simta mai bine, sa-i treaca durerile pe care le are, sa i se vindice rana de la picior, altfel nush ce-mi vine sa-i fac acelui doctor!
    In concluzie, nu amana controlul la un medic flebolog, care sa te indrume cum trebuie.
    Multa sanatate!
  •  
    • 24 mesaje
    18 Aug 2006, 14:17
    5 1
    Inainte de operatie trebuie sa-ti pregatesti organismul.
  •  
    • 24 mesaje
    18 Aug 2006, 14:25
    4 1
    Eu stau putin pe Forum, daca vrei mai multe informatii, putem comunica pe mail adresa mea e podasca_diana@yahoo.com. Eu m-am operat de varice si nu am stiut tot ce trebuia inainte. Te pot ajuta1 Contacteaza-ma! Pa!
  •  
    • 9835 mesaje
    18 Aug 2006, 19:27
    3 1
    tatyana, nu am datele medicului arab, dar o sa urmaresc daca o sa apara din nou in emisiunea de dimineata de maine, de pe OTV (apare destul de des).

    ce pot sa-ti spun este ca am vazut o bucatica de emisiune in care pacienta de pe masa a putut vorbi destul de relaxata cu chirurgul, in timpul operatiei (cu laser), iar imediat dupa ce interventia s-a incheiat, arabul a invitat-o la dans, asa cum era ea, cu picioarele bandajate...
    iar pacienta urma sa plece direct acasica la ea.
  •  
    • 167 mesaje
    20 Aug 2006, 02:45
    1 3
    Incearca un telefon la otv sa-ti spuna numarul de telefon al doctorului arab sau macar adresa lui. Poate ca te vor ajuta. Merita sa incerci. Eu am vazut o emisiune cu el. Opereaza si de varice si ulcere varicoase. Sanatate!
  •  
    • 469 mesaje
    21 Aug 2006, 09:20
    2 0
    elyne,

    eu iti multumesc pentru cate informatii ai dat aici. ma speriasi un pic cu mama ta ( multa sanatate); o sa-mi fac timp si am sa merg la toate clinicile pe care le-ai amintit sa vad ce si cum este...

    donna, am incercat sa sun la otv in dim. asta sa intreb de acel doctor. o sa mai insist cu telefoanele pt ca nu raspunde nimeni...
    nu s-or fi trezit...
    poate fac un dans cu arabul ...
  •  
    • 11 mesaje
    21 Aug 2006, 10:24
    2 0
    Revin cu cateva informatii despre operatia de varice. Am mai gasit o clinica unde se opereaza, cica, toate tipurile de varice: este "Esculap Surgery 2000", Str. Petru Rares nr. 14, Sector 1, tel. 223 18 94 sau 0744 801 759. E bine de intrebat si acolo, macar ca preturi si metode folosite.
    De asemenea,poate ca ar fi bine de intrebat si la spitalele unde au sectie de boli cardio-vasculare (Fundeni, Militari-acolo stiu ca-ti trebuie trimitere de la un medic militar, etc.), s-ar putea sa se opereze si acolo varicele.
    Am aflat tot de la cineva de pe forum ca exista si Noni Juice, un produs natural ce se poate procura doar prin nu stiu ce farmacie cu circuit inchis (costa cca 160 RON), care cica ar ajuta printre altele si in astfel de cazuri.Totul asociat cu unguentul "Veincare" (cam 60 RON).Eu una nu am incercat cu mama un astfel de tratament, pt ca ea era deja intr-o faza avansata a bolii, dar probabil ca in alte cazuri e cu succes. Persoana cu care am vb se numeste Adriana Vasile si poate fi contactata la adresa locweb@flash.ro.
    Multa sanatate tuturor!!
  •  
    • 49 mesaje
    12 Dec 2006, 13:03
    1 1
    eu iti recomand sa incerci sa faci aceaasta operatie la clinica Dr. stan din Bacau. Stiu pe cineva care si-a facut acolo acum cativa ani si e foarte multumita de rezultat
  •  
    • 1 mesaje
    13 Feb 2009, 16:15
    5 0
    eu am fost la dr arab se numeste ABU BAKER SI ARE CABINETUL LINGA COFETARIA SCALA PE MAGHERU .CABINETUL UNDE FACE CONSULTATII ARATA JALNIC ,CONSULTATIA COSTA 100RON IAR MIE MIA CERUT 300 DE MILIOANE ESTE UN SARLATAN UN ESCROC
  •  
    • 523 mesaje
    10 Nov 2010, 12:04
    0 1

    Buna Fetelor!

    stie cineva in ce stadiu, al varicelor se poate face operatia cu laser?

    depinde si de gradul de inrautatire al bolii?

    sora mea are varice mari la piciorul stg pe pulpä iar pe dreptul una groasa peste genunchi.

    am auzit caci op cu laser se poate face numai cind sunt mai micute varicele.

    stie cineva ceva despre asta?

    Multumesc anticipat!

  •  
    • 1030 mesaje
    10 Nov 2010, 14:32
    8 7

    Buna.si eu am avut probleme cu varicele.La mine erau in stadiu incipient,la ambele picioare,si am optat pt scleroterapie ecoghidata ultrasonografic la Laurus medical, la d ul dr Horia Roman.Interventia consta in injectatrea unei spume in interiorul venei safene,cea care porneste de sus inghinal pana jos la glezna,am facut pe ambele piciaore.Prima oara am fost sceptica in ceea ce priveste interventia,dar pana la urma a fost bine si nu ma mai dor picioarele.Dar dezavantajul este partea financiara care este destul de piperata,prima sedinta pe un picior este 400 de euro,si daca mai necesita si a doua este 250 euro.La mine pe un picior a fost nevoie de 2 sedinte.Dar nu am simtit decat acea intepatura de ac,fara cicatrici fara nimic,mi s a bandajat piciorul de sus pana jos si am stat 3-5 zile,apoi te cheama dupa o luna sa te examineze, si eventual sa ti mai faca o sedinta daca este cazul.Mai intai iti face ecografie Doppler si vede exact ce si cum.Acum te poti duce la consulatie sa vezi ce zice si dr,de obici iti face din prima interventia,si decizi daca e varianta cea mai buna pt tine.Daca nu gaseam aici cu siguranta optam pt operatia cu radiofrecventa,am inteles ca se face la clinica de pe str  Washington si nu e f scump.Succes.

  •  
    • 11 mesaje
    21 Nov 2010, 08:03
    26 4
    Varicele, spre surpriza multora, poate fi tratat si prin metotde naturiste.
    Aici puteti gasi cateva REMEDII NATURISTE pentru taratare VARICELUI
  •  
    • 5 mesaje
    30 Mar 2011, 01:22
    33 11
    Eu nu prea intru des pe forum, dar eu si mama mea am fost saptamana trecuta la clinica Vascul Arte. Programati-va la dr. Rene Milleret saudr. Toni Feodor. Preturile sunt ponderate sicalitatea serviciului este foarte buna. Sunt foarte multumita de rezultate, iar mama mea a suferit o operatie de 5 minute cu o noua tehnologie cu masina cu vapori de abur. Doctorul Milleret este chiar cel care a inventat aceasta solutie operatorie la nivel european si in marea majoritate a spitalelor din afara se opereaza cu aceasta noua tehnologie. Mai multe detalii gasiti la www.vascularte.ro sau la 230 18 08.
  •  
    • 1 mesaje
    24 Iul 2012, 23:39
    16 9
    Am auzit ca in curind acest dr. francez, Milleret va opera si la o clinica din Cluj dar inca nu stiu mai mule detail incerc sa aflu ca sa o duc pe mama la operatie de varice. Cind aflu mai mullte revin cu amanunte.
  •  
    • 12 mesaje
    2 Aug 2021, 16:12
    10 0
    Varicobooster este o cremă care acționează ca un balsam pentru eliminarea varicelor și prevenirea apariției acestora.
    Acționează asupra pielii, îmbunătățindu-i aspectul, hidratând și hrănind.
    Este formulat cu uleiuri și ingrediente naturale care îmbunătățesc circulația sângelui evitând în același timp crampele și greutatea picioarelor care sunt rezultatul unor zile de muncă istovitoare. Este ușor de aplicat, deoarece are consistența unei creme cu absorbție rapidă pentru o ușurare imediată.
    Compoziție naturală Varicobooster, umplută cu următoarele ingrediente:
    Castan de cal: ajută eficient la combaterea semnelor externe ale varicelor, ameliorează disconfortul subiectiv la nivelul picioarelor (oboseală, oboseală, durere), reduce umflarea și previne formarea cheagurilor de sânge cu varice și noduli.
    Troxerutin. Are multe proprietăți diferite: antiinflamator, întărirea vaso, decongestionant, venotonic, antioxidant.
    Pelin: Împrospătează și conferă ușurință picioarelor.
    Puteți solicita livrarea în orice loc convenabil pentru dvs: https://bit.ly/2VgYGzx