cum sa fac sa o am mereu langa mine?nu stiu ce sa fac,simnt ca t
-
0 0cum sa fac sa o am mereu langa mine?nu stiu ce sa fac,simnt ca totul merge mai prost pe zi ce trece
-
de ce sa faci tu pasul de despartire? e adevarat ca de asta te temi cel mai mult sa nu te desparti de ea nu? COMUNICAREA este solutia, atata timp cat vb deschis cu ea si ea cu tine si va spuneti ofurile si le corectati va fi bine daca si numai daca schimbati impreuna ceea ce nu e bine......spunei ce simti si nu te mai gandi la despartire, nu are rost.....spunei ce gandesti si doar ea te va lamuri si te va linisti.....vad ca o vrei lg tine asa ca pt a nu o pierde vb calm cu ea iar daca ea va vrea sa se schimbe inseamna ca e bine iar daca nu .............in iubire si dragoste adevarata totul se schimba..tu dupa ea si ea dupa tine.....succes nu te mai gandi la rau....mai sunt si alti factori perturbatori cum ar fi STRESUL si OBOSEALA...
-
Nu am inteles nimic. Sa o luam pe puncte: este moldoveanca din Moldova de peste Prut banuiesc - deci vrea cetatenie romana sa se stabileasca in Romania? Si atunci de ce nu te insori cu ea? Ce o lasi pe seama altuia sa-i rezolve problemele? Mata nu vrei? Si cum - trebuie?- sa stea cu un tip? Adica face o casatorie de convenienta cu tipul? Zi mai concret ca nu te putem ajuta asa. Lasi pe altcineva sa-ti rezolve problemele? Astept! Completare: acum am priceput ceva , ceva. Las-o mai baiatule, are probleme existentiale importante. Mata acuma esti o musca. Vezi-ti de scoala!
-
Gandeste-te ca ai doar 17 ani, e mult prea devreme sa te insori si daca faci pasul, in timp ai sa regreti ca nu ai cunoscut mai multe fete. Daca sta cu un tip, e clar ... las-o sa stea cu ala. Nu te mai stresa, fete sunt pe toate drumurile. Ea nu te iubeste, doar se joaca cu tine si cu sentimentele tale. Drept dovada ca e a ti-a sugerat sa intrerupeti relatia. Nu e vorba de o iubire imposibila, ci de o iubire care vinee doar din partea unuia dintre parteneri si nu e de ajuns. Intr-o relatie trebuie sa iubeasca amandoi, nu doar unul pentru doi... Las-o, nu-i de tine si esti tanar, mai cauta...
-
Cum o ajuta cu actele? Trebuie sa fie o casatorie de convenienta?? Nu prea cred ca e curata povestea asta cu ajutatul!!! Cred ca esti prea tanar pentru o astfel de alegere. Asculta-i sfatul .... pune punct si gaseste o fata fara atatea complicatii. E clar ca nici ea nici tu nu prea stii ce vreti, cel putin ea asa lasa impresia, asa ca .... fete mai gasesti!!!
-
Eu cred ca esti tanar,apt si capabil de a-ti gasi o alta fata cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda !in sensul sa nu aiba asemenea probleme si inca un lucru, tie iti convine sa iubesti o persoana in viata caruia tu sa fii pe planul doi, chiar si daca aceasta situatie este ceva de moment oricum la varsta ta nu merita sa faci asa ceva!Mult noroc pe mai departe in viata!
-
Scumpule ,am incercat sa citesc si intre randurile tale.Stiu ca este mare domn iubirea,dar gandeste-te,nici major nu esti inca.ea este matura si poate ai fost o aventura pentru ea,sau o "scandura de sarit".ia-ti inima in dinti,si fa tu primul pas sa te desparti de ea.cu fiecare zi este mai greu.esti tanar si mai itirezerva surprize si fete frumoase viata
-
Sa stii ca nu merita sa tanjesti pentru ea. Tu esti inca tanar asa ca ai cand sa mai iubesti si pe altcineva. Eu nu cred ca ea simte ceva serios pentru tine si de aceea nu te mai injosi atata si cautati de drumul tau. Fetele de varsta ei cauta ceva mai matur . Nu te nelinisti si cautati o fata de varsta ta si o sa vezi ca totul o sa mearga bine.
-
Buna! Stiu ca exista multe persoane care au 17 ani ..16 ani si la felul cum gandesc sunt foarte bine dezvoltati iar tu cred ca esti un tip care stie cu ce se mananca dragosetea ..daca ea e moldoveanca si tu nu o poti ajuta ..incerca numai sa te uiti un pic la partea buna a lucrurilor ea nu te merita pe tine nu tu pe ea ..daca iubesti de unu singur nu reflecti nimic ..iar cand ea ti-a spus ca vrea sa puna capat cred ca deja era mult prea tarziu sa-si dea seama ca te raneste ..7 luni nu e un timp foarte mare cred ca mai mult ca sigur nu cunoaste sensul cuvintelor si vb si ea ca sa se afle in treaba ..singurul lucru care ma uimit la tine a fost ca ai scris...''nu am putut sa ma insor cu ea'' aici cred ca te-ai exprmat gresit si trebuia sa o intrebi si pe ea daca asta vrea acum nu mai erai singur ..si la 17 ani ce-ti trebuie tie insuratoare ?? habar nu ai cum te chiama cu buletinu in mana si tu vrei sa te joci de-a spanzuratoarea! Sunt barbati care fug de asa ceva ..ca soarecele de matza si tu parca ai loat-o razna renunta la ideea de a te insura de pe acum ..termina scoala ..apoi o facultate buna...un post de lucru bun ...si dupaia insoara-te ...mai intai distreaza-te la maxim ca-ci ani astia ..15 ..16 17 18 19 20 .....nu ai sa-i mai ai niciodata ai timp sa te insori pana la 300 de ani ...uita de ea ..nu-i mai da importanta nu te merita ..ai grija de tine .pop