Cura de marar in cresterea sanilor...

  •  
    • 25 mesaje
    10 Oct 2002, 23:26
    7 7
    Mai incearca cineva cura de marar...pentru cresterea sanilor...
    Eu am inceput-o in urma cu cateva saptamani...si am impresia ca merge,...
    care ati mai inceput-o?.... aveti vreun rezultat yet?
    mercic...
    ciao
  •  
    • 250 mesaje
    11 Oct 2002, 00:50
    3 10
    fara suparare dar din punct de vedere botanic ... nu prea cred ca merge , mararul nu are nici un fel de hormoni sau substante care sa influenteze marirea sinilor , dar , cine stie , poate ca ma insel
  •  
    • 84 mesaje
    11 Oct 2002, 10:32
    11 2
    Kiralina are dreptate. mararul ajuta la cresterea sinilor. exista pe site-ul de la formula as un articol referitor la proprietatile mararului, inclusiv marirea sinilor. trebuie avut grija, caci este contraindicat daca ai probleme gen mastoza, displazie, chist, fibrom....dar mai bine cititi articolul.
  •  
    • 84 mesaje
    11 Oct 2002, 10:35
    9 3
    iata continutul articolului, l-am copiat pentru voi:

    Taina sanilor frumosi

    Modalitati practice pentru cresterea volumului si a frumusetii bustului

    Exista femei care isi fac complexe atunci cand o vad pe Pamela Anderson. Dar exista si femei care zambesc amuzate gandindu-se ca, de fapt, super-sanii actritei americane sunt... artificiali. Pentru a face parte din categoria celor ce-si permit sa zambeasca, nu trebuie neaparat sa "fii bine dotata" fizic, ci sa stii sa gandesti. De ce sa apelezi la mijloace de infrumusetare periculoase (implanturi cu siliconi, injectii cu hormoni), cand natura iti ofera multiple mijloace pentru a-ti atinge idealul: sani mai mari si frumosi? Metodele pe care vi le propunem au fost deja experimentate. In 1997, la initiativa unui grup de medici si de cercetatori din domeniul terapiilor naturiste, a fost creat la Brasov programul de infrumusetare VENUS. Intrunind o mare aderenta in randul femeilor, el a dus la rezultate deosebite, atat in zona esteticii corporale, cat si in cea psihica si mentala. Nu mai incape nici un fel de indoiala: frumusetea se poate corecta.

    Plantele medicinale

    Florile si semintele de marar - un mic miracol al gradinii
    Mararul (Anethum Graveolens) este o planta de cultura foarte mult folosita la noi si in Europa. In scop medicinal se utilizeaza mai ales semintele si florile.
    Pulberea si tinctura extrasa la rece din semintele de marar sunt un stimulent si un reglator hormonal foarte puternic. Se pare ca glandele care beneficiaza cel mai mult de aceasta stimulare sunt gonadele. In urma unui tratament de 15-20 de zile cu pulbere sau tinctura de marar, la femei se constata urmatoarele efecte:
    - reglarea ciclului menstrual;
    - remedierea amenoreei;
    - scaderea duratei de somn;
    - cresterea sanilor;
    - incetinirea ritmului de crestere a pilozitatilor;
    - marirea vitalitatii si a tonusului la nivel global;
    - marirea secretiei lactare a femeilor care alapteaza.
    In anumite cazuri s-a remarcat: remedierea frigiditatii, dezinhibarea in plan erotic, estomparea simptomelor deranjante ale menopauzei. Izolat, s-a mai constatat sporirea cantitatii de sange menstrual; foarte rar: marirea cu 1-2 zile a duratei ciclului menstrual, in timp ce in alte cazuri s-a remarcat reducerea acestei perioade si reducerea simptomelor deranjante (balonare, sangerari, dureri abdominale).

    Pulberea de marar:

    ¥ Se obtine prin macinarea fina a semintelor si a inflorescentelor uscate de marar cu ajutorul unei rasnite de cafea.
    ¥ Se ia o lingurita de pulbere de doua ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
    ¥ Dupa inghitirea pulberii nu se mananca timp de 15 minute.
    ¥ Durata minima a tratamentului este de 21 de zile.

    Tinctura de marar:

    ¥ Intr-un borcan cu capac se pun 100 ml de alcool de 45-50 grade .
    ¥ Se adauga 3-4 lingurite de pulbere de marar (obtinuta prin macinare cu rasnita electrica de cafea).
    ¥ Se inchide borcanul si se lasa amestecul la macerat, timp de 7-8 zile, dupa care se filtreaza tinctura si se trage in sticlute mici, inchise la culoare.
    ¥ Se ia o lingurita de tinctura dizolvata in 100 ml de apa, de 3 ori pe zi, inainte de mese.
    ¥ Durata minima a tratamentului este de 21 de zile.
    Termenul de valabilitate a tincturii este de 2 ani.

    Lemnul dulce

    Radacina de lemn dulce are o actiune foarte intensa asupra sanilor. Este indicat mai ales femeilor cu o structura mai "uscata", cu masa corporala sub normal. Ajuta la cresterea in greutate, stimuleaza puternic marirea in volum a sanilor (sub actiunea hormonilor estrogeni secretati din abundenta de aceasta planta).
    Lemnul dulce este contraindicat in cazurile de chist, fibrom, adenofibrom, mastoza, cancer.

    Pulberea de lemn dulce:

    ¥ Se obtine prin macinarea fina a radacinii de lemn dulce cu ajutorul unei rasnite de cafea.
    ¥ Se ia o jumatate de lingurita de pulbere de 3 ori pe zi, inainte de mese. Pulberea se tine sub limba 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
    ¥ Dupa inghitirea pulberii nu se mananca timp de 15 minute.
    ¥ Durata minima a tratamentul
  •  
    • 84 mesaje
    11 Oct 2002, 10:38
    3 2
    ¥ Durata minima a tratamentului este de 4 saptamani.
    Lemnul dulce este indicat mai ales femeilor subponderale, cu forme subtiri, care au amenoree (lipsa ciclului menstrual), avand pielea cu tendinta de uscaciune.

    Alte plante

    Semintele si inflorescentele de telina au efecte apropiate de cele ale semintelor de marar, dar ceva mai putin intense. Sunt extrem de eficiente, in schimb, ca reintineritor.
    Semintele si inflorescentele de patrunjel sunt folosite pentru revigorare, pentru recapatarea tonusului. Sunt utile in combaterea afectiunilor sanilor asociate cu frigiditate, cu dispareunie. Contraindicatii stricte: graviditate, epilepsie. In doze de peste 7 grame (2 lingurite) pe zi sunt toxice.
    Feniculul are actiune estrogena de intensitate mica. Este folosit in tratarea hipomastiei, lactatiei insuficiente, durerilor premenstruale (mai ales la femeile cu temperament sanguin si coleric).
    Anasonul si chimenul au o actiune asemanatoare feniculului, dar mai putin intensa.

    Toate aceste plante pot fi folosite sub forma de condimente pentru "imbogatirea" supelor, salatelor, mancarurilor revigorante. Pentru a beneficia la maximum de efectele acestor plante, va recomandam un amestec:

    Amestec reintineritor si de stimulare a cresterii sanilor:
    - 2 linguri pulbere de inflorescente si seminte de patrunjel
    - 2 linguri pulbere de seminte si inflorescente de telina
    - 1 lingura de pulbere de seminte de fenicul
    - 1 lingura de pulbere de seminte de chimen
    - 1 lingura de pulbere de seminte de anason.

    ¥ Pulberile acestor plante (obtinute prin maruntire cu rasnita electrica de cafea) se amesteca bine si se depoziteaza intr-un borcan cu capac.
    ¥ Amestecul se pastreaza la rece in borcan, cu capacul bine inchis.
    ¥ La inceputul fiecarei luni se face un tratament cu acest amestec de pulberi, pana cand se termina cantitatea preparata.
    ¥ De 3 ori pe zi se ia o lingurita de pulbere inainte de mese; pulberea se tine sub limba 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Timp de 15 minute de la administrarea pulberii nu se mananca. Acest amestec este contraindicat femeilor gravide si celor cu predispozitii spre epilepsie.

    Alimentele

    Uleiurile naturale

    ¥ Se folosesc uleiurile obtinute prin presare la rece, nu cele rafinate sau dublu rafinate.
    ¥ Pentru a nu li se pierde proprietatile, nu vor fi preparate termic, ci vor fi consumate ca remediu (inghitite cu putin suc de lamaie) sau, mai usor, in consum (in salate de cruditati, in salate de legume fierte si apoi racite, in sosuri).
    ¥ Unele uleiuri - cum ar fi cel de germeni de grau - se gasesc sub forma de capsule, care se pot lua pe cale orala; sunt un "medicament" natural, bine tolerat de digestie (daca este luat in doza corecta).
    Uleiurile cele mai active care favorizeaza cresterea si dezvoltarea armonioasa a sanilor sunt: uleiul de masline, uleiul de soia, uleiul de germeni de grau, uleiul de floarea soarelui, uleiul de palmier si uleiul de arahide.
    Chiar si in dieta femeilor supraponderale, uleiurile naturale presate la rece sunt binevenite ca substituente ale celorlalte grasimi - cele animale si cele din uleiurile rafinate.

    Masajul

    1. Automasajul de deblocare energetica
    Automasajul de deblocare energetica se face pornind din centrul plexului cardiac spre exterior, intercostal. Apasarea se exercita cu trei degete: inelar, mijlociu si aratator.
    2. Automasajul circular, pe conturul sanilor
    Automasajul circular, pe conturul sanilor, porneste, de asemenea, din centrul plexului cardiac, mergand pe linia de demarcatie a sanilor de restul pieptului. Atunci cand palmele ajung sub sani, ele fac o miscare de impingere-ridicare (mai usoara sau mai intensa, dupa cum simtiti ca este necesar).

    3. Automasajul circular de crestere
    Automasajul circular de crestere este la fel ca cel anterior descris, cu diferenta ca palmele trag (cu o miscare ca aceea de stoarcere) sanul spre exterior.

    Corectarea pozitiei corpului
    Pozitia coloanei - un element de maxima importanta
    Pozitia coloanei vertebrale sau a "axului vietii", cum mai este ea numita, are o mare importanta asupra v
  •  
    • 84 mesaje
    11 Oct 2002, 10:40
    4 1
    Pozitia coloanei vertebrale sau a "axului vietii", cum mai este ea numita, are o mare importanta asupra vietii noastre fiziologice si psihologice.
    Din punct de vedere psihologic, pozitia coloanei vertebrale este cea care are ponderea cea mai mare asupra aspectului general al unui om. Pozitia coloanei este decisiva pentru felul in care arata o femeie. Sanii unei femei pot aparea superbi atunci cand are o atitudine dreapta, maiestuoasa, in timp ce atunci cand coloana este garbovita, apare senzatia fie ca ei sunt inexistenti, fie ca sunt suficient de inestetici pentru a fi ascunsi. Coloana curbata creeaza o atitudine de vulnerabilitate, care face ca femeia sa fie si mai expusa unor eventuale agresiuni verbale sau atingeri nedorite.
    Atunci cand coloana este mentinuta dreapta, sanii mici apar bine conturati si fermi, cei mai dezvoltati au un aspect ferm, plin de vitalitate. Intreaga fiinta emana demnitate si echilibru. In plus, in aceasta pozitie, muschii spinali, abdominali si pectorali sunt angrenati in mod corespunzator, evitandu-se atrofierea lor (atrofiere care, se stie, este principala cauza a lasarii si deformarii sanilor).
  •  
    • 172 mesaje
    11 Oct 2002, 11:14
    2 0
    Cand am citi mesjul mi-am si indreptat spinarea.
    Eu sigur am sa fac cura cu marar,ca nu prea stau bine la capitolul Sani.Dar ma gandesc din "mai nimic" ce poate sa iasa?
  •  
    • 151 mesaje
    11 Oct 2002, 11:46
    1 0
    Si eu fac tratamentul de o saptamana, doar ca eu imi masam sanii cu tinctura respectiva, ca asa vazusem intr-un mesaj anterior pe o tema indentica discutata tot pe forum acum ceva saptamani.
    Nu stiu cum si ce e mai bine: masajul sau bautura cu tinctura ?
    Bafta tuturor celor care au inceput acest tratament si sa ne mai tinem la curent cu diverse rezultate(bune, sper eu).
    Pupici,
    Mirela
  •  
    • 151 mesaje
    11 Oct 2002, 13:11
    3 0
    si dacå iau prea multå tincturå,nu-i bai nu?!?
  •  
    duo
    • 1 mesaje
    11 Oct 2002, 16:13
    0 1
    Inercati si diete speciale, e o carte legata de diete, am gasit-o pe www.raft.ro, e o librarie lansata de curand, mie mi se pare OK situl.
  •  
    • 151 mesaje
    14 Oct 2002, 12:11
    3 0
    Chatonel,
    Promit sa te tin la curent! Cred ca totusi voi renunta la tratamentul prin masare si il voi incerca pe cel cu tinctura luata pe cale bucala, care sa actioneze din interior, ca din cate am auzit isi face efectul mai repede. Ma gandesc, ca rau nu are cum sa faca, fiind o chestie naturala, asa ca fie isi face vreun efect, fie e apa de ploaie, cum zici tu! Asa ca rabdare si ...tutun, chiar daca sunt nefumatoare!
    Pupici,
    Mirela
  •  
    • 69 mesaje
    14 Feb 2003, 17:26
    2 1
    Buna fetelor, sunt Mona. Eu am sanii maaari. Port nr.4 si sunt mandra de ei.
    Eu urmez cura cu ulei de marar de 10 zile, fara tinctura ptr. ca nu vreau sa-mi creasca, ci doar sa le imbunatatesc structura. Se vede si se simte ca sanii mei sunt mai fermi si mai...catifelati.Alte remedii pentru lasarea sanilor: Suc de mere( care se spala dupa 15 min cu apa calda apoi cu rece);felii de mar sustinute de sutien 15-30 min;decoct combinat de iedera( 2 pumni de planta se lasa la macerat in 1 litru apa cateva ore, se strecoara si ce ramane in strecuratoare se fierbe in 1/2 litru apa timp de 3 ore la foc mic. Maceratul cu fiertura se amesteca si se raceste. Se fac comprese reci timp de 30 min seara, timp de 21 zile minim. E bun si ptr celulita si vergeturi. Se pastreaza la frigider max. 4 zile)
  •  
    • 24 mesaje
    9 Mar 2003, 17:10
    4 1
    eu am facut tratamentul asta timp de 45 de zile a dat rezultate si dupa ce intrerupi tratamentul sanii iti revin la loc cum erau. am fost la doctor si mi-a spus sa nu il mai continui ca va incepe sa creasca par pe corp deci nu te sfatuiesc sa il mai continui!
  •  
    • 560 mesaje
    16 Apr 2003, 10:09
    1 3
    acest sfat o fi valabil si daca folosesti iedera pe corp????
    contra celulitei?
  •  
    • 1 mesaje
    16 Nov 2006, 01:32
    3 0
    salut eu sunt nou venita si vreau sa iti zic ca am folosit si ey vreo2luni cura cu tinctura de marar si parca s'au marit sanii cat timp am folosit'o.Chiar si prietenul meu a observat skimbarea dar dupa 2 luni m'am oprit si sanii mei au revenit la normal...dar cred ca o sa ma reapuc de ea
  •  
    • 844 mesaje
    16 Nov 2006, 11:48
    3 0
    fetelor eu am luat tinctura de marar+ chimen cam 3luni(folosesc anticonceptinale) si s-a vazut un oarece efect atunci pe moment...pe baza ca daca tot e naturist nu are ce sa-mi strice nu? atunci cam la o luna dupa tratament am avut ceva dereglari de ciclu nesemnificative si acuma am si dureri de sani.....chestii de care eu nu am suferit niciodata pana la trat cu marar....si am obs si indesirea parului pe corp desi pe prospect scrie ca e bun pt pilozitate excesiva?????
    pentru ca atunci cand m-am documentat eu(pe eva s-a tot vb de sani+marar+lemn dulce+chimen+branca ursului...etc)mai erau fete care s-au plans de dureri de sani aparute dupa trat si nu prea le-am crezut!!! ca na e naturist! Asa ca pt un efect temporar nu se merita!!
    un sfat: vedeti ca evele vb de o chestie minune numita PUERARIAN(sau cam asa ceva)....eu dupa ce imi rezolv problemele cu sanii vreau sa caut acest medicament cica se gaseste greu....
    sanatate
  •  
    • 844 mesaje
    16 Nov 2006, 11:52
    6 0
    http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=10385&forum=3
  •  
    • 378 mesaje
    17 Nov 2006, 10:11
    2 1
    Pt nycosia: fetele astea nu au mai vrut sa dea mai multe detalii despre PUERARIAN (respectiv sa ne spuna si noua concret care-i treaba cu el si ce efecte are - daca are intr-adevar !!!!). La topicul "ce sa fac sa-mi creasca sanii" n-a mai raspuns nimeni nk, s-a lasat o mare liniste cand am creut detalii, asa ca... nu stiu ce sa zic. Nu cred ca are efect, din mom ce nu mai raspunde nici una din fetele care s-a laudat ca a urmat trat cu Puerarian si a au observat imbunatatiri. Nu mai stiu care se lauda ca i-au crescut sanii intr-o luna cu 1,5-2 cm, dar apoi n-a mai vrut sa dea "referinte" si pt alte eve !!!
  •  
    • 122 mesaje
    17 Nov 2006, 10:47
    2 1
    fetelor, ma cam tenteaza si pe mine o cura cu tinctuta (pulbere) de marar sau radacina de lemn dulce, dar nu stiu ce sa aleg. care e mai buna? mararul sau lemnul dulce? tinctura sau pulberea? despre marar ati vorbit, am auzit ca ati folosit, dar lemn dulce a folosit cineva??? a avut efecte? pt ca din cate am citit pe net am obs ca lemnul dulce ar fi mai bun ca efect hormonal, estrogen
  •  
    • 1934 mesaje
    17 Nov 2006, 11:19
    0 7
    si eu am auzit de ea de la o cunostinta. nu prea mi-a spus atatea, ci doar de tinctura de marar. o gasesc la plafar sau in farmacii?