Uter fibromatos

  •  
    • 8 mesaje
    2 Oct 2002, 13:29
    13 4
    la 31 de ani si o nastere am un uter fibromatos.Doctorul ginecolog mi-a recomandat un tratament cu hormoni sau un sterilet pentru prevenirea aparitiei fibromului uterin.Voi, evelor care
    sunteti pe aici ce credeti?
  •  
    • 1443 mesaje
    2 Oct 2002, 18:35
    4 1
    lili, eu stiu ceva despre sterilet: ca risti o sarcina extrauterina si nu e de joaca. dar mai bine sa vedem ce zic si celelalte eve. iti tin pumnii si iti doresc multa sanatate.
  •  
    • 7 mesaje
    4 Oct 2002, 11:12
    7 4
    Uter fibromatos nu e ceva foarte grav. Daca nu e inca format un fibrom o poti duce asa mult timp. Si chiar daca faci operatia, eu am facut si am 32 de ani, operatia nu e dificila deloc. Urmeaza sub control strict tratamentul, mai bine decit varianta cu steriletul si cauta si ceva naturist.
  •  
    • 8 mesaje
    14 Oct 2002, 09:58
    9 0
    Stiu pe cineva care a avut asa ceva... dupa un timp a facut un fibrom pe care nu l-a tratat... In esenta, un fibrom este o tumoare care, in timp, poate deveni maligna... sint rare cazurile, dar se intimpla... Aceasta prietena a mea nu s-a tratat... fibromul a ajuns de marimea unui ou de gaina... avea dureri, sex nu mai putea face deloc, ciclu neregulat sau de 2-3 ori pe luna... S-a dus, tirziu, la doctor... I s-a spus ca trebuie neaparat sa se opereze ca daca mai sta citeva luni devine malign sau, in cel mai bun caz, da in alte complicatii... Se punea problema si extirparii unui ovar... Oricum, speriata de situatie, a facut un tratament naturist .... si a scapat! Si-a facut analizele la spital si e sanatoasa, acum.
    A folosit supozitoarele COMAG (care trateaza si alte boli ale aparatului genital). Le gasesti la Plafar sau la unele farmacii. Acum ar trebui sa coste in jur de 40-50.000 lei cutia. Sfatul meu, din ce am auzit de la prietena mea (care a fost la o sumedenie de doctori) e sa nu te joci cu asa ceva... La baza e si o viata sexuala neregulata, si dereglari hormonale. Oricum, eu iti doresc multa sanatate!
    Vivianexx1
  •  
    • 8 mesaje
    14 Oct 2002, 12:48
    4 1
    draga vivianexx1,multumesc pentru raspuns.Sa inteleg ca a scapat de operatie cu acest tratament?Nu stiu cam cate luni sa folosesc aceste supozitoare pentru a avea un rezultat sigur? Poate prietena ta iti spune mai multe amanunte si te-as ruga sa mi le transmiti si mie in limita timpului tau disponibil pentru asa ceva.Si cu "contactul" ce fac in timpul tratamentului?
  •  
    • 8 mesaje
    14 Oct 2002, 13:23
    2 6
    Hai ca am sunat-o la serviciu sa-mi dea mai multe detalii...
    1) Cel mai bine e sa nu faci sex pe durata tratamentului, dar nu este obligatoriu. Daca ai o viata sexuala bogata, atunci e bine sa o mai raresti. Ideea e ca atunci cind are loc un act sexual (si respectiv un orgasm) se elimina niste hormoni in organism, hormoni care sint buni pentru reglarea celorlalte functii glandulare ale organismului.
    2) Ea a facut 2 luni tratamentul... dar pentru mai multe date iti dau adresa celor care produc COMAG: adresa Institutului de Ecologie Aplicata
    din Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 296, sector 6,
    tel. 01/221.57.79, fax 221.92.10,
    e-mail: cctel@bx.logicnet.ro
    3) Alt tratament (pe aceeasi boala si nu numai) se mai face si la: Cabinetul MICK-MED, Bucuresti,
    str. Prof. M. Georgescu nr. 23 (in spatele Halei Traian),
    tel. 01/327.13.07, 092/50.33.05, 095/46.58.96.
    Da cite un telefon, programeaza-te la ei, ia si ultimele analize pe care le ai si vezi ce si cum.
    Bafta!
  •  
    • 7 mesaje
    14 Oct 2002, 14:14
    6 2
    Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, dar nu inteleg cum in numai doua luni, cu un tratament naturist s-a tratat o problema atit de complicata, cind se stie ca orice incercare naturista este de lunga durata. Oricum, 1lili, are uter fibromatos, asta inseamna predispus la o eventuala aparitie a unui fibrom. Apoi, cind spui ca s-a vindecat, ce inseamna? ca i-a disparut fibromul? si uterul nu mai e fibromatos? Acel tratament i-a rezolvat si dereglarile hormonale pe care ea poate le avea si care in general pot induce si aparitia unui fibrom?
    Disparitia fibromului(absorbtia lui) si dereglarile hormonale sint 2 lucruri absolut diferite.
    Problema m-a preocupat si pe mine si ma preocupa in continuare, dar nu vreau sa visez cu ochii deschisi. De exemplu, pentru o anexita, eu folosesc Carpicon, produs 100% natural pe baza de rasina de brad si ceara de albine, care trebuie sa fie folosit citeva luni, dar nu mai mult de 6. 1lili, te rog tine-ne la curent cu modul de rezolvare a problemei tale. Iti doresc numai bine
  •  
    • 8 mesaje
    14 Oct 2002, 14:35
    1 3
    Draga ntexx,
    Nu vreau sa-mi dau cu parerea (mai ales in probleme de sanatate) pt ca nu sint specialist in domeniu. Pot doar sa spun ceea ce a patit o buna prietena de-a mea. Ea s-a vindecat, poate ca a ajutat-o acel tratament ... ca, in rest, a avut un organism sanatos, poate a ajutat-o si o alimentatie sanatoasa... Dumnezeu stie care au fost toate cauzele care au dus la vindecarea ei. Stiu doar un lucru: ca toti doctorii la care a fost i-au spus ca nu exista un tratament medicamentos care sa ajute la absorbtia fibromului, deoarece nu exista medicamente care sa duca la absorbtia unei tumori. Iar singura ei solutie (data de doctori) era operatia. A incercat acele supozitoare, si-a repetat analizele, si acum e sanatoasa.
    Incercarea moarte n-are!
    Si, oricum, lili nu are nimic de pierdut daca incearca...
    Din partea mea, toata lumea sa fie sanatoasa si fericita...
  •  
    • 119 mesaje
    14 Oct 2002, 22:20
    3 2
    draga lili,in privinta steriletului si eu stiu acelasi lucru pe care ti l-a scris si maudi si anume ca risti sa ai o sarcina extrauterina.medicul meu ginecolog mi-a spus ca nu este recomandat deloc.
  •  
    • 8 mesaje
    15 Oct 2002, 14:48
    0 2
    Steriletul recomandat de medicul meu se numeste MIRENA, consta in jur de 4-5 mil.lei si am citit recent pe pagina lui de prezentare (www.mirena.com)ca ar contine numai progestogen fata de celelalte pilule contraceptive ce contin si estrogeni.Deocamdata nu am suficienti bani pentru el, dar am inceput un tratament cu Marvelon-pilule contraceptive ce contin o cantitate redusa de hormoni.
  •  
    • 3 mesaje
    6 Iun 2005, 15:06
    2 2
    citesc acum mesajul tau trimis in 2002.Am 39 de ani si mi s-a pus acelasi diagnostic:uter fibromatos.Am menstruatii neregulate,dese si abundente.Doctorita mi-a recomandat lutenyl.Tu ce-ai mai facut,inteleg ca te-ai confruntat cu aceeasi problema...Exista vreun tratament naturist?
  •  
    • 1450 mesaje
    6 Iun 2005, 20:30
    2 2
    fetelor,va spun un lucru.De ani de zile sufar de sindromul ovarelor polichistice si uter fibromatos.Am luat-o din medici in medici,am incercat si Diane,cu efect devastator,edeme pronuntate,si Duphaston,care era sa-mi dea o tromboflebita de toata frumusetea.De 2 saptamini maninc zilnic doar salata verde cu rosii,ardei ,ceapa,usturoi amestecata cu putin iaurt,1 tableta de spirulina cu propolis,1 tabl.vitamina E forte,apa cu argila dimineata pe stomacul gol,si 3 cani de ceai de coada soricelului ,combinat cu salvie si urzica +Reflexoterapie.Am slabit vreo 6 kg.,edemele nu mai sunt atit de pronuntate si am o stare excelenta ,sunt energica toata ziua iar dimineata ma trezesc odihnita.Am renuntat total la carne si zahar,dar nu si la cafeluta de dimineata.Doresc sa urmez acest regim macar 3 luni.Incercati si voi,rau nu are cum sa va faca!e nevoie doar de vointa.
    inca ceva:apa cu lamiie si fructe la discretie,soia.Orice este natural.
    va pup!
  •  
    • 1 mesaje
    9 Dec 2005, 21:04
    0 0
    Am si eu un fibrom uterin si as vrea sa-mi spui cum se mai simte prietena ta care s-a vindecat cu supozitoarele comag.
  •  
    • 351 mesaje
    10 Dec 2005, 18:02
    3 8
    Am 45 ani,am fost diagnosticata cu uter fibrometos acun 12 zile,in urma unui ciclu prelungit si puternic(cheaguri,etc.)Am urmat tratament cu Orgametril(total contraindicat in cazul tromboflebitei pe care o am de la 27 ani)Acum sunt de cinci zile stoarsa de un nou ciclu cumplit.La sfatul unei prietene(medic ATI-anestezista)am luat solutia Alchemilla la greu.Fluxul a scazut.Apoi,vazand ca nu dispare aceeasi prietena mi-a spus sa iau un medicament homeopatic care se numeste China ch 7.Dupa primele 7 pastile sangele s-a oprit.
  •  
    • 2 mesaje
    6 Iul 2009, 01:07
    7 0
    buna..trec si eu prin aceeasi situatie..am 3 fibroame..unul este necrozat..cica trebuie scos..mie mi e frica pt ca din cate am inteles..o sa mi scoata tot uterul pt ca nu sunt bine asezate..iar uterul eset neomogen..si mare..am facut o embolizare..si au trecut 20 de zile de atunci.si eu am durereri de burta mai mari decat aveam inainte de burta..simt o presiune in abdomen..de facut love nu pot..ca am dureri crunte..tin sa mentionez ca fibroamele sunt de 4cm si jumatate.si unul de 1 cm. simt ca nu ma poate salva decat operatia..pt ca ma doare rau..stau cu antiiinflamatore...si cred ca est eadevarat..am 31 de ani..si nu ma avuit o viata sexala regulata..si poate de asta. te rog sa mi zici si mie unde a fost tipa care s a tratat naturist
  •  
    • 2 mesaje
    6 Iul 2009, 01:10
    2 18
    scuze..acum am vauzt ca ia raspuns deja..multumesc
  •  
    • 2 mesaje
    25 Mai 2012, 14:02
    3 2
    ma numesc adela. am fost diagnosticata cu fibromatoza uterina. as vrea sa stiu daca se mai produc supozitoarele comag de catre institutul de ecologie aplicata bucuresti. as vrea un nr. de telefon recent..cel afisat suna dezactivat. va multumesc anticipat.

  •  
    • 5 mesaje
    28 Mai 2012, 12:44
    3 3
    adela te sfatuiesc sa ceri parerea unui medic radiolog interventionist si dupa sa te gandesti la ceva naturist.

     

  •  
    • 2 mesaje
    28 Mai 2012, 13:00
    4 1
    gabriela.80 said:
    adela te sfatuiesc sa ceri parerea unui medic radiolog interventionist si dupa sa te gandesti la ceva naturist.

     

     diagnosticul il am de o saptamina.nu stiu daca ai citit de supozitoarele comag.,multe femei s-au vindecat.si citi medici te indeamna spre medicina naturista? de moment fac un tratament cu chefir tibetan. cunosc o persoana care s-a vindecat de cancer la tiroida cu aceasta minune.si eu m-am mai vindecat naturist cu citiva ani in urma,aveam un strptococ in git.oricum astept biopsia si abia dupa voi vedea clar ce conduita voi urma. si multumesc pentru sfat.

  •  
    • 199 mesaje
    14 Sep 2018, 18:05
    0 0
    Buna ziua! Eu m-am operat de fibrom la dr Silviu Istoc impreuna cu care am ales interventia laparoscopic deoarece uterul ramane intact, iar eu am reusit sa raman insarcinata dupa aceea. Este o metoda foarte buna, iar dl doctor este un adevarat specialist pe care vi-l recomand. Fiti optimiste!