Vreau să mă îngraş :(

  •  
    • 120 mesaje
    31 Iul 2015, 00:05
    0 0
    Bună! Am 19 ani ,45 de kg si in jur de 1,64 m . As vrea sa ma ingras deoarece sunt prea slaba pentru varsta mea,doar ca orice as manca nu ma ingraş :( Aproape nu este masă la care să nu mănânc carne,mai mananc si ouă,si cateodata consum si lactate. Dar vreau sa spun ca mananc destul de binişor(nu ma indop cu mancare dar nici n-as putea).cum sa ma ingras? Nu stiu ce sa mai fac,mi-am pierdut toata speranţa.
  •  
    • 117 mesaje
    31 Iul 2015, 00:09
    0 0
    buna...si eu sunt slaba
    mereu am fost, cand am vrut sa ma ingras am mancat in fiecare zi o banana, am marit portia de mancare pot spune ca am reusit dar numai 3 kg in vreo 7-8 luni, asa imi este felul mai slabuta dar ma prinde bine ai timp sa te ingrasi.
  •  
    • 120 mesaje
    31 Iul 2015, 10:17
    0 0
    Nu pot intra in link
  •  
    • 5609 mesaje
    1 Aug 2015, 08:47
    0 0
    Simonelaaa said:Bună! Am 19 ani ,45 de kg si in jur de 1,64 m . As vrea sa ma ingras deoarece sunt prea slaba pentru varsta mea,doar ca orice as manca nu ma ingraş Aproape nu este masă la care să nu mănânc carne,mai mananc si ouă,si cateodata consum si lactate. Dar vreau sa spun ca mananc destul de binişor(nu ma indop cu mancare dar nici n-as putea).cum sa ma ingras? Nu stiu ce sa mai fac,mi-am pierdut toata speranţa.

     

    Mese regulate cu multe calorii!
    Din ce am inrosit eu masus, se vede cu cat "drag" mananci! 
    daca vrei s amai castigi cateva kilograme in plus, eu spun ca urmatoarele cuvinte trebuie sa se transforme in vocabularul tau si puse efectiv in practica:
    deci "aproape" trebuie sa se transforme in "intotdeauna" 
    "mai mananc" sa devina "intodeauna trebuie sa manac"
    " destul de binisor" trebuie sa devina "consistent si cu pofta"
    "nu ma indop" cu : "trebuie sa ma indop!" 

    Cand ai sa intelegi sensurile cuvintelor si noile sensuri pe care trebuie sa le capete in viata ta, vei putea sa si iei in greutate.
    Tot ce ai scris mai sus, este o sclifoseala de pisici care fac nazuri la orice li s epune in fata.
    Poate este vremea sa uiti d enazuri si sa manaci, esti subnutrita, la propriu!
    Esti la varsta cand vrei un iubit, vrei distractie dar ceva te tine in casa, ferita de ochii lumii.
    Nu crezi ca-ti faci singura rau?
    De ce nu vrei sa mai pui un pic de kile pe tine si sa devii sanatoasa si fericita?
    Miscare in aer liber, 3 mese principale pe zi, fara restrictii calorice, de fapt chiar trebuie sa manaci 2500 calorii/zi si mers mult in aer curat. 

  •  
    • 495 mesaje
    1 Aug 2015, 18:22
    0 0
    Sa recomanzi sa se indoape fata...nu crezi ca e exagerat?Daca organismul nu e obijnuit sa digere cantitati mari de mancare pot aparea probleme de sanatate.Se distruge echilibrul florei bacteriene,care poate cauza multe probleme.Nu le enumar ca sa nu sperii pe nimeni.
    Fetito,calmeaza-te!Mananca cat si ce simti tu sa mananci,cat mai variat.Asculta-ti corpul!.Nu te mai stresa si nu te mai agita degeaba.
  •  
    • 292 mesaje
    10 Aug 2015, 10:52
    0 0
    In nici un caz indoparea nu este o metoda deoarece metabolismul si functiunile organismului tau pot fi distruse. Trebuie sa ai 3 mese principale zilnic consistente - intre mese poti manca tot felul de seminte, alune si tot felul , nuci la fel. Incearca si sportul - sa alergi 2 saptamani dupa care sa incetezi brusc orice activitate sportiva + mesele de mai sus.
  •  
    • 270 mesaje
    10 Aug 2015, 15:01
    0 0
    nu poti sa te ingrasi. Eu la 18 ani aveam 1.63 si 41 de kg. Acum am 45 de ani si am ajuns la peste 60 de kg. Acum as vrea sa mai slabesc, dar nu se mai poate... O sa te ingrasi cu varsta si dupa aia o sa iti doresti sa slabesti.
    Se poarta fetele slabe acum, pe vremea mea nu se purtau, asa ca sa fii fericita ca esti asa.
  •  
    • 6 mesaje
    10 Aug 2015, 17:11
    0 0
    Si eu zic ca nu e buna indoparea.Iti spun cum a facut o prietena , care avea si ea cam 45-46 kg.
    Servea 3 mese principale si intre ele , administra un shake carbo-proteic , care continea multe calorii.
    De exemplu isi calcula cele 3 mese , ca sa-i aduca un numar cat mai mare de calorii , pe care le completa cu shakeurile carbo proteice.
    Mesele pe pregatesti , cu de toate , alimente care sa contina proteine , carbohidrati si grasimi sanantoase.Bautura carbo-proteica era Massiv Mass cu aroma ciocolata , de la : https://www.naturalplus.ro/masiv-mass

    Precis te ingrasi de la astea!
  •  
    • 21 mesaje
    21 Dec 2015, 19:58
    0 0
    Buna,

    Multi tineri, insa si adulti se confrunta cu aceasta problema, de multe ori deranjanta si sacaitoare: vor sa acumuleze cateva kg in plus si , in pofida stradaneiei, aceste kg se lasa asteptate.

    Ei bine, exista cateva cauze care ne impiedica sau ne dau batai de cap in a ''retine '' cateva kg. Dintre aceste cele mai importante ar fi: probleme ale glandei tiroide, prezenta parazitilor intestinali, afectiuni ale ficatului , program nutritional dezechilibrat, efotul pe care-l depunem depaseste consumul (ardem mai mult decat consumam).

    Un prim pas pe care trebuie sa-l facem cand dorim sa castigam masa corporala este sa incepem sa facem miscare, insa nu orice miscare, ci aceea care presupune manevrarea de greutati. Deci trebuie sa tragem de fiare pentru a stimula organismul sa retina kg.

    Al doile pas deosebit de important il reprezinta intocmirea unui plan alimentar pe care sa-l urmam cu consecventa. Acesta ar trebui sa fie bogat in alimente cu valoare calorica ridicata (insa nu alimente nesanatoase). Alaturi de planul alimentar, o cura de 2 -3 luni cu suplimente alimentare este gestul care ne va ajuta ,cu siguranta, sa obtinem greutatea mult dorita.

    Adrian Udrea- fitoterapeut, nutritionist- Timisoara
    plantevindecatoare@gmail.com
    http://terapienaturala.blogspot.ro
  •  
    • 14 mesaje
    4 Ian 2016, 16:25
    0 0
    Buna, interesant ca nu te poti ingrasa. Ai incercat cu carne de porc?
    Daca nici cu aia nu merge, apeleaza la nutritionisti, la specialisti, la ZENdiet.ro ..