Marire sani! Functioneaza?

  •  
    • 3 mesaje
    9 Nov 2014, 00:54
    0 0
    Buna fetelor! Eram in cautare de vochere si am gasit unul Lifting nechirurgical prin Electrostimulare pentru marirea si fermitatea bustului.
    Eu am sanii micuti si ar fi super daca ar functiona.
    Voi ce stiti? Da rezultate? 
  •  
    • 43 mesaje
    14 Nov 2014, 16:39
    0 0
    Buna! Cred ca tratamentul de care spui tu poate fi doar temporar. Si eu aveam sanii mici si pana la urma am reusit sa-mi pun deoparte niste bani ca sa imi fac operatie de marire. Am fost la dl dr Calin Dobos, n-a costat nici foarte mult, nici operatia n-a fost asa problematica, desi imi era foarte frica. Dl dr mi-a dat toate detaliile necesare si am urmat indicatiile lui in perioada de recuperare, asa ca totul a mers bine. Sa nu mai zic ca arata exact cum mi-am dorit mereu. Gandeste-te bine la variante, bafta!
  •  
    • 1 mesaje
    17 Nov 2014, 13:56
    0 0
    mi pun deoparte niste bani ca sa imi fac operatie de marire. Am fost la dl dr Calin Dobos, n-a costat nici foarte mult, nici operatia n-a fost asa problematica, desi imi era foarte frica. Dl dr mi-a dat toate detaliile necesare si am urmat indicatiile lui in perioada de recuperare, asa ca totul a mers bmi pun deoparte niste bani ca sa imi fac operatie de marire. Am fost la dl dr Calin Dobos, n-a costat nici foarte mult, nici operatia n-a fost asa problematica, desi imi era foarte frica. Dl dr mi-a dat toate detaliile necesare si am urmat indicatiile lui in perioada de recuperare, asa ca totul a mers b




    ____________________
    watson 
    Acest mesaj a fost editat de către Nelson143: 17 Nov 2014, 13:58
  •  
    • 15 mesaje
    21 Nov 2014, 23:36
    0 0
    eu folosesc 
    woman pride si sunt multumita,cupa mea a mai crescut si da rezultae
    Acest mesaj a fost editat de către catry21: 21 Nov 2014, 23:37
  •  
    • 66 mesaje
    15 Dec 2014, 06:23
    0 0
    Adriana, asa cum spune si gea_03 liftingul nechirurgical prin electrostimulare pentru marirea si fermitatea bustului cred este un tratament cu efecte temporare. Stiu ca te incanta acel vochere, dar daca tot vrei sa scapi de un complex, parerea mea e ca tot chirurgical obtii rezultatele dorite, deci o solutie permanenta!!
    Eu am facut interventia la dr. Vangelis Vasalos (Metamorphosis se numeste clinica, e prin Aviatorilor) si a durat aproximativ 2 ore iar recuperarea cam doua saptamani. Bine, te poti duce si la stat ca e mai ieftin, dar nu cred ca sunt atat de bune rezultatele finale :\ Cum se spune, dai un ban dar stii ca face Cu ocazia asta am scapat si de tigari pentru ca inainte cu doua saptamani de operatie cat si doua saptamani dupa am intretupt de tot tutunul (fumatul interfereaza cu oxigenarea sangelui si ca urmare si cu vindecarea normala) Nu aveam voie sa dorm pe burta si in primele 3-4 zile nu aveam voie sa fac baie, dusul fiind singura solutie Dupa o saptamana mi-am reluat activitatile zilnice dar am purtat bustiera speciala zi si noaptea si abia dupa 3 luni am pus sutienul cu sarma.
    Bafta in alegerea celei mai bune solutii pentru tine!!
    Acest mesaj a fost editat de către Irinuk_Marin: 15 Dec 2014, 06:24
  •  
    • 199 mesaje
    17 Dec 2014, 10:54
    0 0

    Buna! Nu cred ca o sa vezi mari rezultate cu tratamentul de care spui, si eu cred ca-i doar temporar...si de ce sa faci ceva ce nu dureaza? Eu cred ca mai ciuda mi-ar fi dupa, cand as vedea ca am iar sanii mici. Eu mi-am facut anul trecut operatie de marire de sani la domnul doctor Calin Dobos, iar acum ma simt foarte bine si imi place mult cum a iesit. Domnul doctor mi-a explicat de la inceput ce implica operatia si perioada de recuperare, am urmat indicatiile lui si a fost totul bine. Inteleg ca diferenta de pret e mare intre cele doua variante, dar una are efect temporar (daca are si daca se vede ceva), iar cealalta are efect clar vizibil si pe termen lung. Gandeste-te bine si poate mergi si la un consult sa vezi ce spune si dr estetician, ti-l recomand pe dr Calin Dobos!

  •  
    • 83 mesaje
    8 Mar 2016, 13:02
    0 0
    Fetelor nu nai irosiți banii aiurea. Mai bine adunatii PTR intervenția de mărire a sânilor cu rezultat imediat si de lunga durata.
    Recomand pe doctor CALIN DOBOS
  •  
    • 83 mesaje
    8 Mar 2016, 13:03
    0 0
    www.drdoboscalin.ro
  •  
    • 83 mesaje
    8 Mar 2016, 13:25
    0 0
    Concurs pe www.drdoboscalin.ro



    https://facebook.com/story.php?story_fbid=10153530527645857&substory_index=0&id=390122420856
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Mar 2016, 06:49
    0 0
    Documentati-va inainte sa va aruncati int-o operatie estetica, ca se si moare din asta, in special daca va dati pe mana unor medici ca cel mentionat mai jos:


    "Medicul stomatolog Călin Doboş, care a făcut o operaţie de liposucţie unei paciente care ulterior a decedat, nu are voie să părăsească localitatea şi este învinuit într-un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, dar şi pentru exercitarea unei profesii fără drept, a anunţat, marţi, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Ionel Gâlcă.

    Călin Doboş este cercetat pentru două infracţiuni, respectiv ucidere din culpă şi exercitarea fără drept a unei profesii, infracţiune prevăzută în Codul Penal la art. 281, susţine procurorul Gâlcă, potrivit Agerpres"....

    http://www.antena3.ro/actualitate/medicul-calin-dobos-a-carui-pacienta-a-murit-dupa-liposuctie-pus-sub-invinuire-203949.html
  •  
    • 18 mesaje
    18 Mar 2016, 16:39
    0 0
    Normal ca functioneaza! Aici gasesti toate info de care ai nevoie: http://drnitescu.ro/chirurgia-sanilor/implanturi-mamare/
  •  
    • 5609 mesaje
    19 Mar 2016, 02:36
    1 0
    aici era vorba de marirea sanilor cu tratamente naturale, nu cu implanturi... ce naiba, au ramas esteticienii fara clientela si v-au trimis a le faceti reclama?
  •  
    • 18 mesaje
    29 Mar 2016, 18:52
    0 0
    Normal ca functioneaza Citeste aici mai multe detalii: http://drnitescu.ro/chirurgia-sanilor/implanturi-mamare/
  •  
    • 5 mesaje
    10 Aug 2016, 13:42
    0 0
    Ti-l recomand pe dr. Zegrea! Este un medic foarte bun, cu rezultate excelente!
  •  
    • 20 mesaje
    9 Sep 2016, 12:22
    0 0
    Cel mai bine discuti cu un medic estetician despre cea mai buna metoda! Ti-o recomand pe Silvia Stanculescu, te va ajuta cu orice informatie ai nevoie!
  •  
    • 31 mesaje
    6 Ian 2017, 14:49
    0 0
    Marirea sanilor e destul de greu de obtinut prin metode clasice. Varianta implantului desi scumpa da rezultate.

  •  
    • 13 mesaje
    15 Feb 2017, 16:23
    0 0
    Am peste 40 de ani si am observat ca sanii mei devin tot mai moi si nu mai au forma de care am fost mereu mandra. In tinerete eram foarte mandra de marimea sanilor mei. Intotdeauna am iesit in evidenta in multime si sincera sa fiu acest lucru ajuta foarte mult in viata. Dar din pacate batranetea ii ataca pe toti si corpul se schimba cu scurgerea anilor. Eu am inceput sa fac sondaje printre persoanele care folosesc acest tip de produse pentru ca nu am vrut sa aplic tratamente care nu vor aduce nici un fel de rezultat. Bani, timp si sanatate aruncate in noroi. Dupa aproape un an de „cercetari” am auzit despre BreastFast. M-am întrebat dacă acest preparat funcţionează şi dacă merită să fie folosit? Opiniile pozitive ale femeilor care au folosit acest preparat m-au convins sa il incerc. BreastFast se bucură de o popularitate mare în rândul femeilor care se confruntă cu complexul sânilor mici. Acest produs este eficient şi de calitate ridicată, bineînţeles cu condiţia că va fi folosit în mod regulat şi dacă îl comandaţi direct la sursă, adică de pe site-ul produsului: http://breastfast.ro/. Pe lângă eficacitate şi faptul ca producatorul garanteaza atingerea unor efecte mulţumitoare, preparatul BreastFast este în întregime natural, aşadar poate fi folosit în siguranţă - tratamentul nu provoacă nici un efect secundar - cel puțin nu am auzit pana acum nimic negativ despre acest produs în acest domeniu. Pot spune cu mana pe inima ca utilizarea acestui preparat reprezintă o alternativă ideală pentru operaţiile plastice care sunt scumpe şi riscante. Alege metodele naturale si neinvazive - foloseşte zilnic pastilele pentru mărirea sânilor şi bucură-te de sânii noi deja după câteva săptămâni de tratament! In timpul „cercetarilor” mele am auzit ca acest preparat poate aduce un venit suplimentar semnificativ. Cum? Pai sa Va spun. Am incercat si am castigat!!!!!!!!!!!! M-am alaturat programului de parteneriat www.cashinpills.com., unde poate fi gasit printre multe altele si acest produs. Deoarece din cauza bolii cu care lupt de 1 an de zile nu pot merge la servici, am ajuns la concluzia ca nu am nimic de pierdut si am incercat sa castig ceva bani suplimentari. Am reusit. Astazi am sani frumosi si confortul psihic ca si eu pot aduce un venit in casa chiar daca nu pot lucra normal la birou. O zi buna si succes, Monica
  •  
    • 1 mesaje
    25 Sep 2018, 00:47
    0 0

    "Lifting nechirurgical prin Electrostimulare pentru marirea si fermitatea bustului"

    Din pacate nu exista asa ceva. Sigur, capeti o fermitate si este ca si cum ai merge la sala, dar nu te astepta sa treci de la cupa A la C sau ceva de genul.

    Iti recomand implant mamar cum a facut si prietena mea acum 15 ani aici

    http://www.doctormarinescu.ro/sani/augmentarea-mamara-marirea-sanilor-cu-implant/

     

    Il are si acum chiar daca a nascut si alaptat bebe.

  •  
    • 20 mesaje
    25 Sep 2018, 20:37
    0 0
    Buna, eu sunt de principiul ca nu exista produse/proceduri minune ci doar prin tratamente si interventii estetice realizate de medici buni, experimentati si pasionati putem corecta imperfectiunile chipului sau ale corpului. Asa ca nu va mai incredeti in toate reclamele de pe net si filtrati cu atentie sursele de informare.
    Acest mesaj a fost editat de către Yasmine80: 25 Sep 2018, 20:37