Am apelat la o vrajitoare

  •  
    • 32 mesaje
    19 Oct 2014, 14:08
    0 0
    Da, am apelat. Timp de 3 luni am fost saptamana de saptamana la ea, cu cotizatia de rigoare. Nu s-a rezolvat nimic, dimpotriva s-a agravat.Acum mi-a spus ca s-a spurcat lucrarea din nu stiu ce motive si ca mai dureaza 6 saptamani. Nu stiu ce sa mi fac, nu stiu ce sa mai cred...El s-a indepartat de tot de mine, si-a facut alta iubita, si eu sunt in pragul nebuniei.
  •  
    • 55 mesaje
    19 Oct 2014, 16:29
    1 0
    TE chiama Oana sau ceva sau ai 11 ani si crezi ca babele sau vraitoarele te pot ajuta sa te intelegi cu iubitul mai mult ca un psiholog ?
  •  
    • 4346 mesaje
    19 Oct 2014, 16:51
    0 0
    psihologul n are cum sa sa l faca pe iubit sa ramana cu tine..daca tu din start ai ales persoana total nepotrivita
  •  
    • 2 mesaje
    21 Oct 2014, 11:08
    0 0
    Rugaciune catre Sfanta Fecioara din Juquila
    Maica Iubita, Sfânta Fecioara din Juquila, fecioara a sperantei nastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca în aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata naostra a aluat-o razna, nu ne abandona. Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi în toate drumurile noastre, acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si pâinea care le-a fost luata da-le-o înapoi. Fii lânga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de price tip de pacat. AMIN.Îti multumim Fecioara de Juquila pentru toate favorurile facute. AMIN. Apoi de 9 ori se spune "Bucura-te Marie. Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine, Binecuvântata esti tu între femei si Binecuvântat este rodul pântecelui tau ISUS. Sfânta Marie Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si în ceasul mortii noastre. AMIN. Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rând, aprinzând o lumânare alba. În a 9-a zi publica rugaciunea sa fie de folos si altora. Pune 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile-ele se vor împlini chiar daca nu îti vine sa crezi.
    Sa va fie de ajutor.

    Mai bine rugativ la Dumnezeu si nu mai mergeti la vrajitoare. El va va aduce revelatia care trebuie.

  •  
    • 85 mesaje
    25 Oct 2014, 09:30
    0 0
    MarcuGeorgiana1976 said:Da, am apelat. Timp de 3 luni am fost saptamana de saptamana la ea, cu cotizatia de rigoare. Nu s-a rezolvat nimic, dimpotriva s-a agravat.Acum mi-a spus ca s-a spurcat lucrarea din nu stiu ce motive si ca mai dureaza 6 saptamani. Nu stiu ce sa mi fac, nu stiu ce sa mai cred...El s-a indepartat de tot de mine, si-a facut alta iubita, si eu sunt in pragul nebuniei.

     

    1976 e anul tau de nastere?