Despre slabit :)

 •  
  • 85 mesaje
  11 Aug 2014, 08:01
  0 0
  Observ aici tot felul de topicuri cu reclame mai mult sau mai putin mascate. Ce ar trebui sa stim cand suntem grasi? Pai in primul rand sa ne gandim ca avem un ADN mostenit de la parinti si bunici..si strabunici :) Nu prea ne alegem noi cu cine sa semanam asa ca avem neplacerea de a semana exact cu bunica a mai grasa :D Deci unul din factorii pentru care aratam asa e cel genetic. Altul ar fi lenea. Mancarica multa si stat degeaba. Un al treilea e problema endocrina. De te ingrasi rapid si slabesti asemenea, fara sa schimbi ceva in modul tau de viata...da fuguta la endocrinolog. Pastilele minune care slabesc sunt din doua categorii. Prima categorie e purgativa si iti termini sistemul digestiv. A doua e de accelerare a organismului si merge direct asupra tiroidei. Nu incercati asta caci va nenorociti! Parerea mea? Acceptati-va, iubiti-va asa cum sunteti. Sunteti frumoase pentru ca sufletul vostru este frumos! :)
 •  
  • 170 mesaje
  21 Dec 2017, 12:10
  0 0
  Eu am reusit sa slabesc respectand o dieta si prin fitness, mai exact XBody, cine e din Bucuresti si e interesat va recomand sala asta: http://www.tome.ro/
 •  
  • 31 mesaje
  7 Aug 2018, 12:58
  0 0
  Scaderea in greutate nu se poate face prea rapid si trebuiesc multe conditii sa se indeplineasca de catre persoana care doreste sa elimine kilogramele care sunt in plus. In mare prin dieta si eercitii fizice ar trebui sa se ajunga la rezultate bune, dar e extrem de greu de rezistat ispitelor ex: sa nu mananci prea mult dulce .