XENICAL

  •  
    • 84 mesaje
    11 Apr 2005, 18:29
    18 12
    buna la toata lumea fetelor ce stiti despre acest medicament xenical.Amai incercat cineva? vreau si eu cat mai multe detali.va multumesc
  •  
    • 573 mesaje
    11 Apr 2005, 18:55
    10 8
    Eu asta-iarna am luat.Nu prea m-a ajutat.Si m-au gasit in casa vorbind singura si englezaDeliram.Serios!
    21 pastile 1200,000 lei.Atit stiu.Nu te sfatuiesc.Cu toate ca unele au slabit cu xenical.Mai asteapta pareri.
  •  
    • 29 mesaje
    11 Apr 2005, 19:44
    11 8
    Cumnata mea a slabit cu REGENON.Si se mentine cu pastilele alea luate dupa prescriptia din cutie....Si nu sunt nici scumpe...1 cutie in jur de vreo 150000 lei dar nu se dau fara reteta...Doar daca cunoasteti farmacista si eventual spui ca ai mai luat...
  •  
    • 84 mesaje
    12 Apr 2005, 15:06
    10 6
    cu regenon am slabit si eu intradevar.Acum as fi vrut sa incerc xenical.La regenon am avut o singura problema si anume ma deranja si ma deranjeaza cand conduc ,reflectiile mele sunt mai incete ....ma deranjeaza ce mai.
  •  
    • 64 mesaje
    12 Apr 2005, 16:39
    6 1
    Isabel imi poti spune cat a slabit cumnata ta cu regenon in cat timp si de cat timp se mentine? Tine in continuare un regim alimentar sau pur si simplu nu s-a mai ingrasat dupa ce a terminat tratamentul?
  •  
    • 1530 mesaje
    12 Apr 2005, 17:02
    10 2
    Iar Regenon... am obosit! Stiti ca au murit oameni de la kktul asta de medicament???? L-am luat si eu, si inca regret. Trebuie efectuate toate analizele si trecuta in vedere toata istoria medicala a unei persoane inainte de a fi recomandat de medic. Nu se poate loua decat peste o anumita valoare a IMC (indicele de masa corporala). Adica daca aveti 62 de kg si vrei sa dati jos 5 kg... luati-l si poate baga net si la cimitir sau la spital....
    Oricum, nu poate fi luat decat 3 luni pe an, maximum maximorum, asta daca nu cumva vreti sa va ia cu targa la balamuc (se stie ca este un preferat al drogatilor), iar dupa aia efectul e "fleosc". Nici un medicament nu tine loc de vointa, iar cu unul care actioneaza ca inhibitor la nivel cortical nu-i de gluma! Cititi prospectul si luati-l de bun, caci asa si este!
  •  
    • 29 mesaje
    12 Apr 2005, 22:40
    4 3
    Asa cum mentioneaza anuntul dinaintea astuia trebuie avuta mare grija cu el...Se poate lua maxim 3 luni si dupa aceea trebuie sa treaca cateva luni pana sa luati din nou.Dar cumnata-mea a facut tratamentul ( 3 luni) a slabit in jur de vreo 10-11kg,si acum ia doar 1 tableta pe zi( la amiaza).Si se mentine la greutatea care o are.Da mannca, Dar nu foarte mult pentru ca Regenon este un medicament care inhiba pofta de mancare.Si te simti mai tot timpul satul pana-n gat.Oricum nu stiu sigur cate kg a slabit in 3 luni dar o sa o intreb si va voi comunica.Dar a ajutat-o foarte mult si aerobicul intens si bea doar apa plata,niciodata gazoase.
  •  
    • 16 mesaje
    13 Apr 2005, 20:20
    14 6
    Xenical-ul este singurul medicament pentru slabit care nu are efect anorexic ci elimina 30% din grasimile consumate.De aceea cu cat reduci grasimile din alimentatie cu atat ar fi mai bine si ai slabi,exista deci si un regim asociat Xenical-ului.In schimb este un medicament foarte scump si de foarte lunga durata se spune ca trebuie luat si 2 ani.
    Eu am luat Xenical cam vreo doua luni si jumatate(cam 10 milioane)si am pornit acest proces de slabire pe care l-am continuat printr-un regim cu foarte putine grasimi,multe fructe si legume,piep de pui si mult spinning(bicicleta)30 minute pe zi,10 KM si 230 calorii.
  •  
    • 16 mesaje
    13 Apr 2005, 20:26
    20 7
    Am uitat sa spun ca am slabit cam vreo 14 kg si nu am mai pus la loc dar nici nu m-am intors la ce mancam inainte.M-am obijnuit sa mananc sanatos,de 3 ori pe zi si sa fac miscare.
  •  
    • 1198 mesaje
    13 Apr 2005, 20:47
    10 4
    Salutare, fetellor! Eu am luat o luna Xenical, dar am slabit doar 2 kg. De cand iau Reductil am slabit in 2 luni 13 kg.
  •  
    • 84 mesaje
    14 Apr 2005, 10:22
    6 2
    eu m-am hotarat momentan mi-am luat 16 pastile de xenical si am dat pe ele 470 000 lei nu mi se par foarte scumpe ,bine dar in alta farmacie 16 pastile costau 750 000lei.Am sa vad cum ma simt .Va tin la curent.
  •  
    • 84 mesaje
    14 Apr 2005, 10:38
    8 4
    Dianamichaela am citit prospectul unde scrie ca nu trebuie sa ei pastila decat atunci cand mananci mai mult .Cum ai procedat ai luat dupa fiecare masa.Eu de exemplu am mancat ieri o cutiuta de iaurt si o punga de pufuleti asta a fost o masa,ei si am luat o pastila mie mi sa parut destul mai ales ca malaiul ingrasa.Azi am mancat gratar de pui ,castravete si un pahar de iaurt dietetic,si iar am luat,de fapt azi chear cred ca am procedat corect.Eu manac de 5ori pe zi 3 mese consistente(adica mai consistente) si doua numai fructe .
  •  
    • 1 mesaje
    14 Apr 2005, 11:55
    8 3
    buna.spune-mi rorox trebuie reteta ?cat costa?as vrea sa incerc,trebuie sa slabesc 10 kg.
  •  
    • 64 mesaje
    14 Apr 2005, 13:25
    1 3
    Borgia, spune-mi te rog de ge regreti ca ai luat regenon. ce efect a avut la tine si cat ai luat ? eu ma gandeam sa nu iau doza de trei pe zi ci doar o tableta. Si asa crezi ca poate face rau?
  •  
    • 84 mesaje
    14 Apr 2005, 15:10
    4 4
    Chiara eu am luat regenon si intr-o luna am slabit 12kg ,in primele doua saptamani am luat zilnic trei pastile dupa numai doua pastile,imi taiase in asa hal pofta de mancare inct nu puteam sa mananc decat jumatate de mar .Nu am avut stari de ameteala sau lesin asa cum mi se intampla inaite cand mai tineam regim alimentar ,la un moment dat citind foarte des prospectul am avut impresia ca am ceva la plamani (poti face tensiune pulmonara) si am fugit si mi-am facut control eu fiind si fumatoare dar nu am avut nimic.Am mancat insa in aceasta perioada numai legume si fructe si am baut 2l apa plata cu lamaie pe zi.Nu am consumat alcool .Eu de fel sunt o tipa energica fara stare nu pot sta locului e ,iti spun ca eram mult mai energica de cat normal,dar in acelasi timp am avut o stare depresiva eram apatica ...si cum am mai spus am simtit ca ma deranjeaza atunci cand conduc nu eram asa de sigura pe mine la volan.A si inca ceva la un moment dat am avut stari de insomnie ,e bine ca ultima pastila sa o ei la ora 6 cel tarziu altfel ai sa ai chef de plimbare de alergat ....eu una asa aveam.Prietena mea insa in primele 3 zile nu a putut dormi dupa care totul a intrat in normal ea a slabit 14kg intr-o luna si jumatate ,tot timpul am supraveghiat-o eu fiind cea care am luat prima ,insa sincer nu a avut absolut nimic.A fost in totalitate multumita .
  •  
    • 64 mesaje
    14 Apr 2005, 15:38
    2 5
    Noeel iti multumesc pentru raspuns. Am slabit si eu pana acum 9 kg luind doar cate 1 max 2 pastile pe zi . Nu ma simt rau din contra am mai multa energie, dar ma speriasera mesajele de pe acest forum despre regenon si m-am gandit sa intreb sa aflu parerea persoanelor care l-au folosit. iti multumesc mult pentru raspuns. Te-as mai intreba cum ai reactionat dupa intreruperea tratamentului .
  •  
    • 1530 mesaje
    14 Apr 2005, 16:56
    5 5
    Chiara, eu sunt impotriva regenonului pt ca nu m-a ajutat nici un pic, foame si pofta de papa tot imi era; in schimb mi-a dat ameteli, insomnii, o irascibilitate oribila si dureri de cap, de zici ca ma strangea un cerc din ce in ce mai tare. Si am luat 2 pastile pe zi.
    Mai bine ia spirulina, e convenabila ca pret si nu are efectele periculoase ale Regenonului. Eu am luat de la Walmark (cele de la Hofigal is apa de ploaie), cat 9/zi timp de 2 saptamani (cate 3 cu juma de ora inainte de mesele de dimineata, pranz si cina); 6/zi pentru 2 saptamani (cate 2 cu juma de ora inainte de mesele de dimineata, pranz si cina) si pauza 2 saptamani (trebuia sa iau inca 2 saptamani cate 3 pe zi, da nu avea efect, asa ca am sarit direct la pauza). Si pe langa faptul ca imi dadea o stare psihica super (desi treceam printr-o perioada urata de tot), imi dadaeau si energie. In mare, efectul era de "plin" in stomac, nu puteam sa pap tot din farfurie. Regimul era simplu si personalizat, nu pot sa ma torturez cu regimuri monotone sau restrictive, mai am si o gastrita rebela. Cam 5 mese pe zi, 3 mese principale si 2 gustari, micul dejun mai mereu din cereale, plus ca incercam sa nu combin cerealele cu carnea. N-am exclus aproape nimic din grupele alimentare, ci am ales ce era mai dietetic si mai sanatos (desi lactatele cu 0% nu imi plac, asa ca prefer pe cele cu 2% grasime). Am mai facut si ceva miscare, plimbari sau bicicleta si sa stii ca la mine a mers.

    Sunt atat de pornita impotriva medicamentelor deoarece se recomanda cu atata usurinta "hei, io am slabit si ma simt super, este pilula-minune", etc. Ganditi-va de "n' ori inainte sa luati un medicament.
    Eu incerc sa nu mai iau nimic, sa vad cum ma dscurc. Si sincera sa fiu, nu merge asa usor. Dupa ce am luat 3 luni spirulina am facut o pauza mai mare, caci nu prea mai simteam efectele. Si tot vointa trebuia sa ma salveze. Si cum eu am inlocuit vointa cu medicamente... hhhmmm... ceea ce si voi vreti sa faceti. Orice medicament de genul Regenonului nu se foloseste mai mult de 3 luni, orice dr o sa va spuna ca da dependenta! Sa iei Xenical 2 ani??? Sa fim serioase... OK, sa admitem asa ceva.... si dupa 2 ani de vointa cumparata "la suta de grame" de la farmacie, ce faceti? Cumparati alta marca de vointa?
    Apoi ganditi-va cum o sa fie dupa ce slabiti - organismul are o memorie, oricat de SF ar suna asta. Si degeaba 3 luni mancati putin si va indopati cu medicamente periculoase (care, daca vorbim de cele gen Regenon, lucreaza asupra creierului!!!! ) si faceti sport, daca dupa ce nu mai luati medicamente si slabiti nu reusiti sa va mentineti. Pentru ca organismul sa se obisuiasca cu noua greutate si cu noul stil de viata (caci asta trebuie schimbat), trebuie cel putin 5-6 luni. Sa luati medicamente ca sa va mentineti mi se pare o prostie, scuze daca am jignit pe cineva. Ce o sa faceti? O sa luati toata viata medicamente??? Orice medicament aduce o schimbare in corp.
    --------------------
  •  
    • 1530 mesaje
    14 Apr 2005, 17:00
    1 3
    -----------------
    Si recunosc, is asa de lenesa si comoda incat am apelat la "n" metode numai sperand la un miracol. Chiar acum vreau sa strang bani sa ma duc la impachetari si electrostimulare sau masaj. Ca sa nu mai spun de cate produse minune am luat... Si de fiecare dacata cand mi se facea rau imi spuneam ca e imaginatia mea, ca dr nu mi le-ar fi recomandat daca eram asa de periculoase sau ca nu au cum sa imi faca rau daca sunt naturale.
    In plus, ganditi-va cate v-ati lua cu banii dati pe Xenical sau Reductil! Pai cu cele 10 mil pe 2 luni puteti lua o bicicleta de camera, un stepper, o caseta/DVD cu pillates si un abonament la sauna. Sau, daca impartim altfel banii, la masaj sau la electrostimulare, am vazut ca un tratament "fast slim" la Beautyland e 6 mil - mai putin decat tratamentul cu prostia aia de medicament. Si hiar se vede in cm, asta am vazut pe o prietena. In plus, fara un regim degeaba luati pastile.
    Este alegerea voastra, dar considerati si efectele negative, unele pot sa apara dupa incheierea tratamentului. Merita sa va supuneti la riscurile alea doar ca sa slabiti? In halul asta de disperate am ajuns? Se apropie vara si vrem sa fim super, sa mergem la plaja sau sa intram in topuri sexoase, da' pana acum ne-am indopat intr-o veselie. Asta este si auto-critica mea, ca mereu dadeam pe de laturi, pana mi-am dat seama ca asa m-am acoperit de celulita si vergeturi si primavara si toamna trebuie sa fac tratamente pt gastrita. Acum ma mentin cat de cat, is multumita in general de cum arat. Mai trebuie sa scap de cam 10 kg, dar fata de 35 cate trebuia sa dau jos inainte... eu spun ca e super.
  •  
    • 16 mesaje
    14 Apr 2005, 21:49
    4 1
    Reductil este anorexic deci actioneaza la nivelul creierului si diminueaza senzatia de foame.Slabesti mult si repede dar cand revi la vechile obisnuinte alimentare pui la loc tot ce-ai reusit sa dai jos in timp record si inca ceva peste.Grija mare pentru ca eu am trecut prin asa ceva,am luat un medicament similar cu Reductilul si m-am ingrasat mult dupa aceea.In schimb Xenicalul nu are efect anorexic dar este foarte scump.Orice medic iti spune de la inceputul tratamentului ca Xenicalul este un medicament de lunga durata.Nici nu este bine sa slabesti mai mult de cateva kg. pe luna daca vrei ca efectul sa fie de lunga durata.
  •  
    • 16 mesaje
    14 Apr 2005, 22:04
    9 6
    Noeel,mi-am impus sa mananc de 3 ori pe zi si pentru ca in fiecare aliment se gaseste putina grasime am luat la sfarsitul mesei cate un Xenical.Daca nu ti-ai facut un regim bine gandit din care sa fi scos alimentele care au grasimi(unele au grasimi ascunse)poti sa iei linistita cate o capsula.Treptat trebuie sa treci la un mod de alimentatie din care sa lipseasca grasimile,doar ulei de masline,laptele sa fie degrasat,iaurtul fara grasimi,branza de vaci slaba,doar piept de pui fara pielita,salate,etc.,si apoi poti sa nu mai iei Xenical pentru ca deja modul in care te hranesti este sanatos.Vei constata ca in cateva luni ai multe kg mai putin si daca faci si sport o sa arati si foarte bine,adica nu-ti atarna pielea.