Ajutor! Cum sa scap de gandacii de bucatarie!

  •  
    • 2 mesaje
    10 Feb 2014, 21:35
    15 75

    Buna seara!

    Mi-a recomandat o prietena sa postez aici problema mea caci aceasta comunitate ma poate ajuta! Nu e chiar o problema personala, ci mai degraba una sociala! Am gandaci in bucatarie! Au inceput sa apara de acum cateva saptamani! Sotul meu spune ca vin de pe canalizare! Am incercat sa ii elimin cu niste "otravuri" de la o farmacie insa nu am reusit! Problema e ca azi am prins-o si pe fiica-mea ca se juca cu un gandac si m-am hotarat sa apelez la o frima specializata pe dezinfectie si dezinsectie! O colega de la munca mi-a spus de site-ul http://0219662.ro/. Cica aceasta firma numita Compania DDD ar face o treaba buna! Rog persoanele care au mai apelat la astfel de servicii sa imi spuna ce parere au!

     

    Va multumesc din suflet!

  •  
    • 367 mesaje
    10 Feb 2014, 21:56
    28 21
    Salut,daca chiar ai problema asta si nu e doar reclama la firma de desinsectie,mergi la o farmacie veterinara si intreaba de inlocuitorul solutiei Regent.numai bine
  •  
    • 2 mesaje
    10 Feb 2014, 22:07
    18 15
    Buna Adriana!

    Nici vorba de reclama! Dupa cum ti-am spus am mai incercat cu produse de la farmacii! Ultima data, nu mai stiu cum se cheama solutia pe care am luat-o, stiu doar ca se punea in apa si am stropit cu ea, insa desi mirosea ingrozitor de urat nu a avut nici un efect!
    Voi incerca si cu ce ai spus tu! Insa eu vroiam sa apelez la o firma specializata si pentru ca mi-e frica sa nu aibe vreun efect solutiile astea stropite de mine asupra micutei mele, Maria!

    Multumesc oricum pentru raspuns! Voi incerca si sugestia ta! O seara frumoasa!
  •  
    • 5035 mesaje
    11 Feb 2014, 17:35
    10 18
    Mesaj şters de administrator
  •  
    10 Apr 2014, 13:26
    10 9
    Si eu am avut foarte multe probeleme din cauza gandacilor de bucatarie. Am folosit tot felul de solutii si spray-uri pentri ai combate, insa fara succes. Chiar daca mureau, a doua zi veneau de la vecini alti si degeaba cheltuim bani pe solutii si spray-uri. Am acoperit toate locurile pe unde acestia putea sa intre insa la fel fara nici un succes. Deja eram disperata de si nu stiam ce sa mai fac, deoarece dupa cum probabil stiti daca a-ti avut probleme cu gandaci acestia ies noaptea, chir si ziua fiind foarte deranjanti. Am vorbit cu vecini sa facem cevain acest sens,   si sa apelam la o firma de dezinsectie pentru a ne ajuta sa scapam de acestia. Am cautat pe internet si am gasit aceasta firma http://www.ddd-bucuresti.ro/ , i-am contactat si au venit sa vada care este situatia. In scurt timp dupa ce au facut dezinsectia rezultatele au inceput sa apara. In momentul de fata nu mai am nici un gandac si parca nu imi vine a crede ca am scapat de ei.
    Acest mesaj a fost editat de către georgescucatalin85: 10 Apr 2014, 13:28
  •  
    • 5609 mesaje
    11 Apr 2014, 00:22
    15 15
    Dar ce te faci daca vecinii nu au bani si nu pot sa-si permita sa plateasca un asemeneea serviciu?
    Sunt de fapt pe piata si produse foarte buna impotriva gandacilor. si apoi, trebuie sa mentii curatenia si sa te asiguri ca nu lasi nici macar 1 firimitura prin bucatarie sau prin cosul de gunoi. 
  •  
    1 Mai 2014, 11:29
    22 12
    Am avut aceeasi problema in apartamentul meu inchiriat. Din pacate e greu sa scap de ei daca si vecinii tai au aceiasi gandaci..... o sa se intoarca intotdeauna din cand in cand pe la apartamentul tau. Iti recomand sa folosesti serviciile unei companii profesioniste- au remedii pentru gandaci care sunt sigure pentru oameni (si copii) si animale. Iti urez succes!
  •  
    • 1 mesaje
    23 Oct 2014, 12:06
    28 8
    Buna , si eu am avut probleme asemanatoare si am incercat o groaza de solutii,pana la urma am chemat o firma autorizata ddd care spre uimirea mea nu e nici scumpa si au facut treaba cu brio.am pastrat cartea de vizita se numesc Deratoclean daca aveti nevoie de nr de tel vi -l ofer cu incredere.
  •  
    • 87 mesaje
    22 Ian 2015, 09:44
    25 26
    La farmacia veterinara ceri Regesc insecticid cu 2fiole ori 5 ml de la Glissando garden, avizat de Min sănătății. Nu are miros,are instructiuni. Torni cele2 fiole in 2 l apa într_ un flacon cu dop găurit, stropești pe la colturi si toate muchiile casei doar pe jos,ar trebui sa nu speli pe jos 2 luni dar eu am spălat si apoi iar am dat cu soluție. A costat doar 11 lei,in Oradea,deci totivecinii își pot permite,la fel sa faceți pe scara si in pivniță. Un set mi_ a ajuns in ap de 4 cam. Zece ani nu am mai avut gândaciapoi au aapărut vreo doi si iar am făcut in sept 2014 ,si la mine e ok. Sper sa ajute pe toată lumea !
  •  
    • 292 mesaje
    28 Ian 2015, 16:43
    24 21
    O curățenie mai intensă a locuinței, fara a lasa resturi de mancare, sunt o atractie pentru gandac . Metodele produselor anti-gandac nu ajuta prea mult atata timp cat nu respecti curatenia locuintei.
  •  
    • 1 mesaje
    17 Apr 2015, 15:50
    16 13
    Si eu ma lupt cu problema asta, de o saptamana tot gasesc cate unul dimineata, cu picioarele in sus. Eu tot dau cu o solutie, K-otrine(nu vreausa fac reclama) pe care mi-a recomandat-o fosta administratoare. Cele mici de gaz au fost exterminate, dar acum au aparut gandaci mari, maronii si negri, hidosi...
    Noi ne-am mutat in apartament abia in iulie anul trecut...avem niste vecini de toata jena, de aceea a renuntat si administratoarea la functie..am chemat firma serioasa de dezinsectie si au facut scandal pt 10 lei in plus la cheltuieli...acum au reaparut goangele si nimanui nu-i pasa..Noi locuim la parter, subsol tehnic sub noi, de acolo vin lighioanele..vecina de la 1 zice ca tot mai gaseste cate un gandac, doi, dar ce sa faca? La vecina de la 3 am inteles ca e dezastru in apart...oamenii astia stau aici de cand e blocul, de 30 de ani, deci ei stiu mai bine, nu ma pot amesteca eu..nu am cu cine colabora...cum pot scapa de problema ca devin stresata si stresanta
    Am citit pe net si de reteta babeasca, cu acid boric, zahar, ou si cartof...ieri mi-am "decorat"tot apartamentul cu gramajoare mici, am mutat mobilele din loc, am pus sub cada, in spatele plintelor, peste tot...se zice ca vine gandacul, mananca si pleaca si moare in cuib. Asta de la mine a intepenit langa plinta, in bucatarie. Cand l-am vazut de dimineata, am inlemnit, adio mic-dejun.Era doar ametit, asa ca l-am parfumat cu solutia de mai sus si apoi l-am dus eu in beci, sa moara toti(astia isi mananca mortii, ca nu au cum sa scape altfel de ei).
    Ce sa mai fac, ca devin sadica-nu ma credeam capabila de asa ceva. In plus, cand ma gandesc ca poate mai aflam si ca vine un bebe..fix de ei nu am pofta. Va rog sa imi dati solutii, sfaturi, accept orice!
    Multumesc anticipat! 
    Acest mesaj a fost editat de către dianamonica82: 17 Apr 2015, 15:57
  •  
    • 1 mesaje
    17 Iul 2015, 10:46
    19 8

    Grețoși, scârboși, deranjanți, nedoriți, acești gândaci sunt rezultatul curățeniei făcute aiurea. Aceeași problemă o am și eu. Degeaba curăț și dau PESTE NOAPTE cu clor parfum pe la pragul ușilor sau pervaz. Acesta îi ține departe o scurtă perioadă. Tacticoși acești mizerabili nedoriți vin de pe la vecinii care nu au bani decât pentru țigări , băuturi alcoolice și mâncare pentru câinii lor și a celor maidanezi. E o problemă extrem de gravă. Nici eu nu mai știu ce să fac.

     

  •  
    • 1 mesaje
    12 Sep 2015, 22:49
    16 9
    Cand m-am mutat acasa la mama dupa moartea lui tata acum doua luni am avut un soc erau gandaci peste tot , bucatarie camere baie balcoane ,peste tooooooot .Am facut acid boric cu cartofi si galbenus de ou crud si dupa o luna de chin nu mai exista gandaci jur .Ce insecticide ,ce geluri ce firme ,ma lasi o groaza de bani si fara prea mari rezultate .CURATENIE EXTREMA SI BILE DIN PASTA DE ACID BORIC .
  •  
    • 12208 mesaje
    14 Sep 2015, 07:53
    14 9
    meriem09 said:Cand m-am mutat acasa la mama dupa moartea lui tata acum doua luni am avut un soc erau gandaci peste tot , bucatarie camere baie balcoane ,peste tooooooot .Am facut acid boric cu cartofi si galbenus de ou crud si dupa o luna de chin nu mai exista gandaci jur .Ce insecticide ,ce geluri ce firme ,ma lasi o groaza de bani si fara prea mari rezultate .CURATENIE EXTREMA SI BILE DIN PASTA DE ACID BORIC .

     De acord , curatenia este sfanta !

  •  
    • 1 mesaje
    22 Oct 2015, 12:10
    9 11
    ca să nu mai vină gândacii de la vecini, nu aveti decât să blcaţi toate căile lor de acces: spaţiile dintre ziduri şi ţevile care le străbat(indiferent că sunt de căldură, apă sau canalizare), se pot astupa foarte uşor cu silicon sau spumă poliuretanică dacă sunt mai mari, garnituri la uşa de la intrare in apartament astfel încât să nu poată intra nici un gândac şi există garnituri din cauciuc autoadezive in comert. În final, la geamuri, montaţi plase pentru tanţari pe care să le tineţi permanent închise, chiar dacă se aeriseşte mai greu, gandacii vin şi de pe fereastră. De fiecare dată există un vecin care este certat cu curăţenia şi gândacii vor venii de la el la ceilalţi. Este unul din dezavantajele locuirii la bloc. Parinţii mei au o casa la vre-o 16km de oraş şi acolo pur şi simplu nu există gândaci de bucătării probabil pentru că distanţa între case este prea mare ca să migreze.
  •  
    • 24 mesaje
    18 Apr 2016, 17:03
    14 6
    Vad ca topicul asta a degenerat, dar daca intereseaza pe cineva, este o solutie extrem de eficienta pentru gandacii de bucatarie. Eu am folosit-o de cateva ori cand stateam cu chirie si timp de doi-trei ani cat stateam in casa respectiva nu mai era nevoie sa repet operatiunea. Si nu este nici toxica, pentru ca aveam motan, pe vremea aceea si aveam mare grija sa nu ii faca rau. Este vorbra despre solutia pentru gandacii de colorado care se gaseste la magazinele de plante, Se dilueaza si pulverizeaza seara si ar fi bine camera sau camerele sa fie inchise totusi pana dimineata, iar dimineata gandacii sunt morti si altii nu mai vin. Si nu este nevoie sa spalati apoi locul pe unde ati pulverizat
  •  
    • 3765 mesaje
    18 Apr 2016, 21:33
    16 5
    a_popa said:Vad ca topicul asta a degenerat, dar daca intereseaza pe cineva, este o solutie extrem de eficienta pentru gandacii de bucatarie. Eu am folosit-o de cateva ori cand stateam cu chirie si timp de doi-trei ani cat stateam in casa respectiva nu mai era nevoie sa repet operatiunea. Si nu este nici toxica, pentru ca aveam motan, pe vremea aceea si aveam mare grija sa nu ii faca rau.


    nu i-a mai crescut o coada si barba?
  •  
    • 1 mesaje
    1 Dec 2016, 01:02
    6 6
    apeleaza cu incredere la www.pestguard.ro pentru servicii de cea mai buna calitate si preturi convenabile
    Acest mesaj a fost editat de către cho123: 1 Dec 2016, 01:03
  •  
    • 1 mesaje
    15 Mar 2017, 01:02
    10 8
    Buna, eu am gasit un magazin pe net www.impotrivadaunatorilor.ro .Au tot felul de produse pentru toate tipurile de insecte. Am achizitionat gelul max force si capcane cu lipici. Cred ca scrie biostop pe ele. Sunt foarte ok. https://impotrivadaunatorilor.ro/anti-gandaci
  •  
    • 28 mesaje
    28 Apr 2017, 16:58
    24 19
    Mergeti la magazinele de plante si cereti solutie pentru gandacii de Colorado. O diluati, dati in casa si ati scapat petnru cel putin cativa ani. Si nici nu e toxica pentru animalele de companie