Recomandare reconstructie mamara

  •  
    • 7 mesaje
    14 Oct 2013, 22:34
    0 0
    Buna seara!

    Va rog sa-mi recomandati un medic bun care face reconstructie mamara. Site-urile vuiesc de astfel de medici, insa eu vreau pe cineva care sa-mi recomande din propria experienta sau cel putin dintr-o sursa sigura. Am o prietena care e cu moralul la pamant pentru ca isi va extirpa unul dintre sani in urma unui cancer de san...si vreau sa o incurajez cu exemple pozitive, de la voi :)

    Seara frumoasa!
  •  
    • 57 mesaje
    17 Oct 2013, 12:38
    4 0
    Buna feli_dia,

    Si eu am cautat mult timp un doctor bun, auzeam tot felul de zvonuri si pareri si nu mai stiam ce sa cred. In cele din urma, o prietena mi-a recomandat un doctor excelent.

    Am avut o operatie de reconstructie mamara acum 1 an la clinica doctorului Calin Dobos. Imi era foarte frica la inceput, insa domnul doctor mi-a oferit toate informatiile necesare. A fost atent cu mine, sanii sunt exact cum mi i-am dorit, iar procesul de vindecare a decurs normal, fara probleme.

    Daca esti interesata intra pe site www.drdoboscalin.ro
  •  
    • 2 mesaje
    17 Oct 2013, 16:44
    1 1
    Buna, fetelor!

    Precum voi, am trecut si eu prin aceasta problema. Am fost in cautarea unui medic pentru reconstructie mamara inca dinainte de a ma opera pentru ca numai gandul ca nu voi avea unul dintre sani ma facea sa-mi fie rau...si mi s-a intamplat cel mai bun lucru posibil. Am aflat despre chirurgul Ion Daniel, seful sectiei de Chirurgie Generala de la Spitalul Universitar din Bucuresti. Am avut marele noroc sa dau peste niste oameni minunati, care au tinut si locul psihologului. Eu mi-am facut reconstructie mamara in cadrul aceleiasi operatii in care mi s-a extirpat sanul. Practic, m-am trezit din anestezie cu ambii sani, de data asta sanatosi. Daca prietena ta va dori, o pot indruma catre dumnealui. Multa sanatate!
  •  
    • 7 mesaje
    26 Oct 2013, 22:26
    1 0
    Buna, fetelor! Si eu am auzit de doctorul Ion Daniel de la Spitalul Universitar, ca e foarte bun si apreciat de pacientii pe care i-a avut.  De ceva vreme, il urmaresc si pe site si facebook, unde am vazut ca scrie si posteaza articole pentru pacienti. iondaniel.ro, daca nu ma insel. Va recomand sa-l cititi chiar daca nu aveti probleme medicale. Preventiv doar Sanatate si spor in toate!
  •  
    • 47 mesaje
    5 Nov 2013, 11:28
    0 0
    Salut! După o masectomie , m- am decis să fac operația de reconstrucție a sânului
    drept. Eram foarte speriată la început și aproape că nici nu- mi mai venea să sufăr o altă
    intervenție . Când am ajuns la cabinetul dr Dobos, eram demoralizată și mă dusesem mai
    mult la insistențele prietenelor. Dar după ce am discutat cu el, am zis că merită. Acum sunt
    multumita. Aproape nici o diferență între sâni.
  •  
    • 3 mesaje
    5 Nov 2013, 21:47
    1 1
    Eu mi-am facut reconstructie mamara la dr. Ion Daniel. Recomand! Este un profesionist care mi-a salvat viata familiala, sociala, emotionala, m-a salvat pe mine, eram o epava, nu mai aveam incredere in mine. Dupa operatia de reconstructie mamara, mi-am recapatat odata cu sanul si increderea in sine ceea ce mi-a schimbat viata. Ii multumesc domnului doctor ca a facut posibil acest lucru!
  •  
    • 83 mesaje
    11 Feb 2016, 09:41
    1 1
    Călin Dobos. Consider eu cât si multe prietene si cunoștințe care cunoască ca au facut o intervenție sau n-ai multe la el, ca este cel mai bun chirurg plastician din Romania. Ma bucur ca Dumnezeu ma trimis in mâinile lui!!! Pot sa zic ca mi-a refăcut corpul si actuala viata cât si viitorul. Rezultatele mastectomiei la mine au decurs foarte bine. Un lucru fiarte interesant este ca de fiecare data cand eram nedumerită sau preocupata cu: cicatrice, vindecare post operator , se împlinea exact cum i-mi pronostica el. Zicea așteaptă 5 zile Di dispare ,asa era fix 5 zile dispărea. Eu am facut deja la Dn DR Calin Dobos diverse intervenții chirurgicale si am plăcerea sa vi-l recomand. Este un om Onest,înțelegător, si dedicat in totalitate meseriei sale. Orice intervenție chirugicală sau estetica aveți nevoie apelați la DR CALIN DOBOS.

    https://facebook.com/DobosCalin

    www.drdoboscalin.ro
    (+40) 756.820.244 - mail@drdoboscalin.ro

    Acest mesaj a fost editat de către 555_roxy_555: 11 Feb 2016, 09:43
  •  
    • 18 mesaje
    18 Mar 2016, 16:20
    0 0
    Buna!

    Eu il recomand pe dr. Cristian Nitescu. Si eu si prietena mea cea mai buna suntem f multumite de rezultat. Ne-am operat in urma cu doi ani la dansul si a fost o alegere minunata. Aici il gasesti: http://drnitescu.ro/ 
  •  
    • 3 mesaje
    26 Apr 2016, 14:30
    4 0
    Dr Cătălin Stângu, de la spitalul de arşi din Bucureşti sau la Medlife. Acum doi ani mi-a făcut o reconstrucţie după mastectomie cu implant de silicon care a ieşit grozav de bine şi, cel mai important nu am avut nicio problema post operator, existând ceva riscuri de infecţie, în legătură cu care îmi amintesc eu că doctorul era cam stresat vreo 3 zile.este considerat unul dintre cei mai buni din ţară, air asta am aflat-o de la o prietenă, medic la Fundeni, de la care am aflat despre el.
  •  
    • 1 mesaje
    4 Mar 2018, 10:47
    6 6
    Bună ziua! Sunt noua pe acest forum. În curând o sa fac reconstructie mamara mai exact peste o săptămână, și nu știu voua ce dimensiuni va pus la silicon? Cum se procedează, mă interesează ca eu am mastectomie bilaterala . Pupici!