ajutor- cancer colon cu multiple metastaze

  •  
    • 2 mesaje
    13 Sep 2013, 21:28
    3 6
    buna ziua, va rog frumos, care sunteti in cunostinta de cauza sa ma ajutati.
    sotul meu-40 ani a fost diagnosticat cu cancer la colon. i sa facut annus contra naturii. si mi au spus ca mai are max 3 luni. ca e plin de metastaze, inclusiv ficat,peritoneu, stomac si tot intestinulsubtire si gros.  NU VREAU PARERILE PESIMISTILOR. ne a mai ramas doar speranta . aud multe cazuri, dar nimica direct la o sursa..un nutritionist ceva. Nu stiu unde sa ma indrept si nu am nici mult timp sa caut.. Am speranta ca aceste 3 luni ESTIMATE de doctor sa le transform macar in 3 ani  :)  Nu vreau sa accept ideea ca nu lupt. el nu stie in ce stadiu e. VA ROG, care stiti ceva sa ma ajutati cu sfaturi si indrumari.. POZITIVE :)
    VA MULTUMESC
  •  
    • 9728 mesaje
    14 Sep 2013, 00:54
    4 1
    Draga mea, imi cer iertare, dar eu personal nu stiu ce sa te sfatuiesc.
    Insa exista mai multe topice si informatii pe Softpedia forum, unde oamenii isi impartasesc parerile, experientele etc. Aici pe eva.ro nu prea am vazut astfel de topice.

    Uite linkul, iti alegi de acolo ce subiecte te intereseaza:

     http://forum.softpedia.com/forum/625-cancer/


    Sanatate multa si luptati cu toate fortele! 



     
  •  
    • 5035 mesaje
    18 Sep 2013, 23:02
    1 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 4107 mesaje
    19 Sep 2013, 18:08
    2 0
    Imi pare rau. . Eu l-as duce la Lourdes. Cred in miracole.
  •  
    • 3 mesaje
    1 Oct 2013, 13:36
    0 0
    rrrrrrrrrr said:buna ziua, va rog frumos, care sunteti in cunostinta de cauza sa ma ajutati.
    sotul meu-40 ani a fost diagnosticat cu cancer la colon. i sa facut annus contra naturii. si mi au spus ca mai are max 3 luni. ca e plin de metastaze, inclusiv ficat,peritoneu, stomac si tot intestinulsubtire si gros.  NU VREAU PARERILE PESIMISTILOR. ne a mai ramas doar speranta . aud multe cazuri, dar nimica direct la o sursa..un nutritionist ceva. Nu stiu unde sa ma indrept si nu am nici mult timp sa caut.. Am speranta ca aceste 3 luni ESTIMATE de doctor sa le transform macar in 3 ani    Nu vreau sa accept ideea ca nu lupt. el nu stie in ce stadiu e. VA ROG, care stiti ceva sa ma ajutati cu sfaturi si indrumari.. POZITIVE
    VA MULTUMESC

     

  •  
    • 3 mesaje
    1 Oct 2013, 13:48
    3 0
    rrrrrrrrrr said:buna ziua, va rog frumos, care sunteti in cunostinta de cauza sa ma ajutati.
    sotul meu-40 ani a fost diagnosticat cu cancer la colon. i sa facut annus contra naturii. si mi au spus ca mai are max 3 luni. ca e plin de metastaze, inclusiv ficat,peritoneu, stomac si tot intestinulsubtire si gros.  NU VREAU PARERILE PESIMISTILOR. ne a mai ramas doar speranta . aud multe cazuri, dar nimica direct la o sursa..un nutritionist ceva. Nu stiu unde sa ma indrept si nu am nici mult timp sa caut.. Am speranta ca aceste 3 luni ESTIMATE de doctor sa le transform macar in 3 ani    Nu vreau sa accept ideea ca nu lupt. el nu stie in ce stadiu e. VA ROG, care stiti ceva sa ma ajutati cu sfaturi si indrumari.. POZITIVE
    VA MULTUMESC

     Efect foarte bun are clizma cu ceai de marul lupului care se gaseste la mag . naturiste

    O lingurita de ceai uscat in 200 ml apa,infuzie apoi diluat in 5 l apa prefiarta /clizma de 3 ori/zi

    Extern-cartofi fierti in coaja taiati in jumatati si pusi direct pe piele fierbinti la limita suportabilitatii puteti sa-i puneti pe toata zona de la vezica urinara pana la stern pe toata suprafata , apoi legat cu un prosop sa nu cada bucatile de cartofi.

    Este foarte eficient si in cancerul de san (fara operatie).

    Succes si incredere

  •  
    • 29 mesaje
    5 Oct 2013, 13:29
    5 0

    o veste trista care loveste din ce in ce mai des .
    ce te pot sfatui eu ca un om care s-a informat mult pentru cineva drag : 
    Nutritia , din punctul meu de vedere este cea mai importanta, in afara de tratamentele recomandate in asemenea situatii.
    elimina   toate alimentele procesate, zaharul, condimentele gen vegeta,knorr,etc. , proteina animala , faina alba, sucurile din comert, tot ce poate fi considerat "cu chimicale" ;
     adauga  zilnic sucuri de fructe, legume , verzi (spanac,patrunjel, salata ,toate frunzele verzi comestibile) stoarse proaspat (fara pulpa) si mai ales din sfecla rosie, supe creme de legume cat mai lichide si in general mancare sa nu fie foarte consistenta pentru a nu avea o digestie greoaie, in principiu o alimentatie ca pentru bebelusi totul cat mai fluid si pasat , curat, natural. condimente permise  : marar, patrunjel, salvie, tarhon , cimbru, etc. 
    astea sunt cateva sfaturi dar cauta informatii despre nutritia in cancer si te vei lamuri cum stau lucrurile, cred foarte mult ca alimentatia poate , daca nu vindeca, cel putin usura situatia si chinurile prin care poate trece o persoana diagnosticata cu cancer. depinde foarte mult si de psihicul persoanei, cat de luptatoare si motivata este sa invinga boala, sanse sunt. 
    pacat ca la noi in asemenea situatii (boli considerate incurabile) nu exista o echipa formata din: medic curant, nutritionist , psiholog ci doar retete si verdictul "fara scapare".
    multa sanatate

  •  
    • 29 mesaje
    5 Oct 2013, 13:36
    1 0
    cateva surse de unde te poti informa :
    www.razbointrucuvant.ro/.../nu-hrani-cancerul-doctorul-chirila-alimentat
    www.florentina.ro/Cancerul_si_Alimentatia
    ro.wikipedia.org/wiki/Cancer_de_colon‎
    si suplimente nutritive organice : spirulina si chlorella sunt foarte bune
  •  
    • 270 mesaje
    5 Oct 2013, 20:33
    1 1
    1. ai mers la mai multi medici cu el? daca nu, e cazul sa o faci si sa mai ceri cel putin o parere. evident ca nu trebuie sa ii spui noului medic ca ai mai fost cu el la alti medici
    2. pe urma vezi poate exista vreo chemioterapie ceva. el cum se simte? a slabit rau?
    3. eu nu as da banii la sarlatani. dar daca ai bani si daca crezi ca lui ii creste moralul cu asta poti sa recurgi si la asa ceva, dar in nici un caz ca un substitut la tratamentul clasic, ci ca un adjuvant. daca exista chemioterapie, asta e cea mai buna solutie, parerea mea. operatia nu cred ca este o varianta buna.

    Sanatate multa!
  •  
    • 2 mesaje
    11 Oct 2013, 23:01
    0 0
    buna ziua. dupa ce v am cerut parerea...am fugitt de fapt nu am mai avut timp de net. sa va spun acuma, ca am trecut peste soc. este grav. si medicii fara nici o raza de speranta. poate asa este. dar nu au nici un drept sa ne taie elanul cu o veste NESLEFUITA. cred ca atunci cand se da un diagnostic ar trebui sa fie mai intelegatori si mai umani. eu cred ca ei au zilnic cazuri grave. dar noi suntem unici. si pt noi daca nu suntem niste luptatori socul ar putea fi prea mare. Starea sotului meu se imbunatateste zilnic. am inceput citostatice. regimul este exact asa cum la descris ioana 73. cineva ma intreba daca a slabit mult. da. a slabit 15 kg. 10 intr-un an de zile. am fost la multi medici si ne au gasit helicobacter pilori si au zis ca analizele lui sunt perfecte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! un medic ne a recomandat in urma cu 6 luni un test pentru depistarea cancerului. l am facut...de rutina...si ...a iesit negativ. la clinica privata!!! cand el era plin de metastaze in tot abdomenul. asta e!!! nu vreau sa mai rascolesc trecutul. este destinul nostru. si luptam impreuna. "LA BINE SI LA GREU"
    VA multumesc frumos pt raspunsuri
    raluca
  •  
    • 367 mesaje
    13 Oct 2013, 14:34
    1 0
    Salut,as putea sa-ti scriu pagini intregi,as putea sa postez o groaza de link-uri cu exemple concrete,insa,nu stiu daca as reusi sa te conving,sfatul meu este incepe urgent cura cu argila bocan,face minuni daca mai crezi in ele.sanatate.
  •  
    • 29 mesaje
    6 Nov 2013, 14:51
    2 1

    Ma bucur ca sunt semne bune privind starea de sanatate a sotului tau. Sunt convinsa ca daca perseverati in acest stil de viata chiar daca aduce sa nu vindecarea sigur aduce o stare mult mai buna de sanatate, suportabilitatea durerilor si chinurilor va creste si poate evita calmantele foarte puternice si de ce nu poate aduce chiar vindecarea, dovezi sunt destule. multa sanatate, speranta si vointa de a lupta.te asteptam cu vesti bune. 

    O sursa foarte buna de informatie este cartea " Studiul China"    
     
      "Studiul China" este una din cele mai citite si controversate carti de nutritie  de pana acum. Este scrisa de T. Colin Campbell, un biochimist american,  specializat pe efectele nutritiei asupra sanatatii, in parteneriat cu  Universitatea Cornell, Universitatea Oxford si Academia Chineza de Medicina  Preventiva. Care sunt concluziile celui mai mare studiu facut vreodata pe  legatura dintre nutritie si alimentatie, citeste mai jos.

    "Studiul China" a starnit numeroase controverse in intreaga lume, iar asta  pentru ca a plasat alimente pe care majoritatea oamenilor le consuma zilnic in  categoria "cancerigene" si "periculoase". Este vorba aici de carnea cea de toate  zilele si de lapte, alimente la care multe persoane nici nu concep sa renunte  vreodata.

    Cartea se bazeaza pe mai multe studii facute de guvernul chinez pe mai bine  de 80 milioane de oameni din China si analizeaza legaturile dintre alimente si  boli, in special cancer.

    1. Cu cat dieta ta e compusa din mancaruri de origine vegetala, cu atat vei  fi mai sanatos. Consumul de produse de origine animala (carne, oua, lactate)  este relationat cu aparitia bolilor degenerative.

    2. Laptele favorizeaza dezvoltarea cancerului. Cercetatorii au observat o  legatura intre acestea si, dupa cum sustin ei, poti stopa inmultirea celulelor  cancerigene prin micsorarea dozelor de cazeina, proteina principala din laptele  de vaca.

    3. Alimentatia saraca este mai periculoasa decat produsele cancerigene.  Chiar daca eviti produsele din supermarketuri cu multe E-uri, poti fi mai expus  in fata bolilor cronice daca nu te hranesti cum trebuie. Iar asta pentru ca  mancarea pe care o consumi zi de zi interactioneaza cu substantele cancerigene,  facandu-le mai mult sau mai putin periculoase.

    4. Proteinele de origine animala sporesc riscul aparitiei cancerului, pe  cand cele de origine vegetala te protejeaza de aceasta boala. Inlocuieste-le cu  fasole, quinoa, amaranth, mei, nuci, migdale, broccoli - toate sunt niste surse  excelente de proteine.

    In China, in zonele in care oamenii mananca produse de origine animala in  cantitati mai mari, au cele mai mari rate de cancer, boli cardiace si alte boli  degenerative. Iar diferentele fata de zonele in care se mananca mai multe legume  sunt foarte mari. De exemplu, in zonele in care se mananca mai multa carne,  barbatii au un risc de 435 ori mai mare de a face cancer la esofag, iar femeile  au riscuri sporite de a face cancer mamar.

    5. Chinezii mananca putine lactate si putine produse bogate in calciu. Cu  toate acestea, ei sufera mult mai putin de osteoporoza decat vesticii.  Explicatia? Proteinele de origine animala consumate in exces duc la eliminarea  calciului din corp.

    6. Carbohidratii nu sunt dusmanii tai. Da, cei  procesati sunt periculosi. Insa plantele sunt pline de carbohidrati sanatosi.  Cerealele integrale, fasolea, lintea, fructele si legumele, cartofii sunt  recomandate pentru sanatatea pe termen lung.

    7. Nu trebuie sa-ti  planifici alimentatia de zi cu zi pentru a-ti rezolva o problema de sanatate  anume. Daca mananci sanatos, dupa principiile cartii "Studiul China", alimentele  pe care le consumi fac bine intregului corp si iti vor face organismul sa  functioneze mult mai bine. Ele te vor feri si de diabet, obezitate, boli  autoimune, iti vor imbunatati sanatatea oaselor, a rinichilor si a ochilor.

    Recent, fiica lui T. Colin Campbell a lansat si o carte de gatit pe baza  cartii "Studiul China". Aceasta contine peste 100 de feluri de mancare ce nu  contin ingrediente de origine animala.



  •  
    • 1 mesaje
    3 Mai 2014, 08:09
    0 1
    buna ziua .raluca daca mai intri pe aici te rog zi si mie ce a mai facut sotul tau.am pe cineva in aceeasi stare si tot 40 de anisi tot la fel a fost operat
  •  
    • 1 mesaje
    10 Iun 2014, 15:30
    0 0

    Mii de multumiri pentru un raspuns legat de evolutie. Suntem intr-o situatie similara, incercam orice dar ne-ar ajuta si un caz concret caci foarte multe sunt la modul "am auzit eu". Sanatate tututor!

  •  
    • 8 mesaje
    14 Iun 2014, 02:35
    0 1
    rrrrr, am solutia, si pentru toata lumea panicata, va rog sa ma contactati pe mail, nu mai trebuie sa fiti speriati de boala,..... alesandraalesandra15@yahoo.com
  •  
    • 8 mesaje
    14 Iun 2014, 02:41
    1 1
    .eu nu vorbesc de diete, de lucruri simple gen ceaiuri, trebuie sa stim intai ce este cancerul in adevaratul sens al cuvantului si dupa sa ne dam solutii, eu asta fac dau solutii concrete si eficiente intr-un termen pe care doctorii nu-l au, ....toti trebuie sa cautam astfel de solutii bine gandite, studiate si puse in practica.
  •  
    • 102 mesaje
    20 Iun 2014, 11:19
    2 0
    Pentru CAncer de colon in special cat si pentru orice fel de cancer, tumori , fibroame, chisturi si profilaxie, a aparut un suc natural care are efecte uimitoare. Pentru cei interesati va rog sa ma contactati pe mail diana.bluediamond@gmail.com
  •  
    • 735 mesaje
    21 Iun 2014, 21:44
    3 0
    gordis said:Pentru CAncer de colon in special cat si pentru orice fel de cancer, tumori , fibroame, chisturi si profilaxie, a aparut un suc natural care are efecte uimitoare. Pentru cei interesati va rog sa ma contactati pe mail diana.bluediamond@gmail.com

     Fleosc!

  •  
    • 1 mesaje
    4 Apr 2015, 12:33
    1 2
    de vanzare medicament tien hcien liquid antitumoral,achizitionat de la secom-20 fiole.
    l-am achizitionat pentru mama mea insa din cauza cancerului mult prea avansat acest medicament nu o poate ajuta
    cutia este desigilata insa fiolele sunt sigilate.
    d\se vinde cu factura fiscala
    daca exista cineva care are nevoie de acest produs va rog contactati-ma
    pret 1200negociabil-20fiole
    tel rel.0737393330 david isabela 
  •  
    • 9 mesaje
    4 Apr 2015, 20:18
    0 1
    Draga mea am pentru tine o veste buna.Cel mai bun leac si cel mai bun prieten al omului de pretutindeni care inca nu are creierul spalat este Propolisul.Dupa unii cercetatori din intreaga lume acest propolis trateaza peste 200 de boli inclusiv cancerul.Eu il studiez pe pielea mea de 3 ani si am ramas uimit de ce e in stare dumnealui;raceli,masele umflate asociate cu ganglioni umflati,dureri interne de prostata de exemplu le ia cu mana.Dupa mine e cel mai tare medicament oferit de DUMNEZEU omenirii.Cele mai tari antibiotice sant jucarii pe linga Propolis.Eu folosesc tinctura de Propolis dizolvata in apa.Daca vrei detalii plus alte informatii  da un mesaj.Sant si alte aspecte cum ar fi nutritia.Am vazut ca daca scrii ceva aici tre sa fie unii care sa faca misto.Sa-i lasam pe ei cand au probleme sa cumpere prafuri din farmacii..Nu are efecte secundare.In plus specialistii au ramas consternati cand au constatat ca  propolisul are aceeasi formula de oriunde ar proveni de pe glob.De unde stie albina sa produca o asfel de substanta[contine polen,ceara si rasini  recoltate primavara de la zeci de copaci] avand aceeasi formula chimica oriunde pe glob utilizand rasinile de la specii total diferite din diferitele zone [temperate,ecuatoriale..] si de ce produce aceeasi substanta si nu alta,iata intrebari la care numeni nu poate raspunde.Eu il folosesc astfel pentru simplul motiv ca sant fumator si am cautat un antidot la efectele fumatului si ma simt foarte bine si in siguranta.Am la activ 300 de sticlute de 30ml si ma simt super bine.
    Iata un exemplu de actiune terapeutica:intr-o zi eram de serviciu si am contactat o raceala de la un coleg bolnav.La urmatoarea tura,adica a 3-a zi[fac 16 cu 56] seara pe la ora22 s-a declansat raceala cu tot ce inseamna eaureri de cap,ochi inrositi si inlacrimati ,temperatura,senzatie de frig,stare de rau in general si nu stiam ce sa fac pentru ca nu aveam la mine nici un medicament decat sticluta cu tinctura de propolis.Atunci am hotarit sa iau o doza sa vad ce se intimpla poate am noroc pentru ca atunci nu stiam ca e bun pt raceala.Am luat o doza mai concentrata ca de obicei si cam dupa o ora toate simptomele au disparut.Dimineata ajuns acasa am mai luat o doza la fel de concentrata si m-am culcat.La prinz cand m-am trezit eram perfect sanatos.Pot spune ca cu antibiotice nu se intimpla asa ceva nici in cele mai frumoase vise.Din acel moment am inceput sa studiez cu temeinicie acest minunat dar al naturii numit propolis si-l folosesc zilnic de regula seara inainte de culcare.


    Acest mesaj a fost editat de către kulay: 5 Apr 2015, 02:11