Despre cetona de zmeura - rezultate si pareri personale

  •  
    • 4 mesaje
    8 Mai 2013, 14:29
    12 5

    Buna ziua! Am tot citit tot felul de pareri pe forum-urile de specialitate cu privire la rezultatele cetonei de zmeura. Si nu de putine ori am regasit pareri negative. Dar haideti sa analizam putin si acest lucru. Si acum am sa va vorbesc din experienta personala dupa ce am testat acest produs.
    La inceput ca si marea majoritate a consumatorilor, am consumat produsul fara sa fac nimic altceva, si ce credeti ca sa intamplat aproape nimic. Exact aproape nimic. Am slabit cateva kg, dar burtica nu a disparut, grasimea era aproape toata in aceleasi locuri, pe fese, coapse si abdomen. Si la fel ca si toti ceilalti consumatori lenesi m-am gandit “clar acest produs nu este bun de nimic!”.
    Dar apoi am inceput sa analizez situatia si din alt punct de vedere. In tinerete obisnuiam sa merg la sala de sport si sa fac fitness, vroiam sa am si eu muschi. Am stat si m-am gandit.
    Pai pe vremea cand mergem la sala luam proteine si anabolizante, care intradevar m-au facut sa castig masa musculara. Dar am observant diferenta dintre activitatile trecute si cele actuale, pe vremea aceea mergem la sala si facem efort, nu stateam in pat la televizor sau pe scaun la birou, consumam proteine si anabolizante si asteptam sa creasca muschi singuri, asa ceva este imposibil.
    Pai si atunci cum cred ca daca i-au cetona de zmeura si nu fac nimic, am o viata absolut sedentara am sa slabesc, imposibil!

    Deci care era solutia? Am reinceput sa consum cetona de zmeura, numai ca de aceasta data m-am hotarat ca in fiecare zi timp de 30 de minute sa fac si ceva miscare, si surpriza efectul a fost surprinzator! Am reusit in numai cateva saptamani sa  dau jos burtica, sa scap de o parte din grasimea acumulata pe coapse si fese.
    Pai acum va intreb sincer. Functioneaza sau nu acest produs? Clar ca functioneaza!  
    Dar haideti sa va spun cum am reusit sa ma ingras in prima faza. In primul rand sunt fumator, chiar unul inrait, fumez si doua pachete de tigari pe zi. Iar cine spune ca fumatul nu ingrasa minte de ingheata apele. Si asta este pentru fumatori, va mai amintiti domnilor(si prin domnilor vreau sa ma adresez atat domnilor cat si doamnelor sau domnisoarelor) cum era pe vremea cand nu fumati. Ne simteam plini de energie, aveam impresia ca putem sa mutam munti din loc, iar dupa ce am inceput sa fumam, o stare de oboseala acuta s-a instalat in tot organismul. Pofta de viata a disparut si ea, si incet dar sigur ne-am trezit dupa cativa ani ca ne privim in oglinda si nu ne face placere ceea ce vedem.

    Mi-am amintit cu placere de zilele in care domnisoarele ma priveau cu admiratie si isi muscau buzele sau degetele de dorinta. Dar acum sunt privit cu mila si compatimire. Cum s-a ajuns aici? Simplu, am avut un serviciu de sofer la o firma de transport si tot ce faceam era sa ma trezesc dimineata, sa imi beau cafeaua si sa-mi fumez tigarile, fara sa mananc nimic, dupa care plecam la munca. La munca imi incarcam masina cu marfa si n-o facem singur aveam ajutoare ca de era destul de greu, iar mie imi placea sa ma vait. Plecam in cursa, livram ce aveam de livrat, ma intorceam la depozit, descarcam, predam bani si alte cele si tulea acasa.
    Acasa hop la masa ca doar de, vine omul obosit si flamand de la servici, pe naiba, la servici ma delectam cu produse de fastfood si patiserie luate de pe traseu, dar cand ajungem acasa trebuia sa manac iar ca  doar nu era sa stau nemancat nu. Dupa masa hai putin pe la calculator, sa vedem ce email-uri am mai primit si ce s-a mai intamplat cat am lipsit.
    Pai daca tot am deschis calculatorul hai sa facem si un joculet din asta online ca este distractiv si hopa a venit si seara. Pai hai iar la masa ca doar mama pregateste fel si fel de bucate care mai de care mai apetisante, si baga mare ca doar nu era sa ma bag in pat cu burtica goala.
    Bineinteles ca pe la zece sforaiam, porcul era satul, iar a doua zi de dimineata programul se repeta.
    Dupa sase ani de program din asta de puturos, m-am trezit ca fetele nu imi mai acorda atentie, iar cand ma uit in oglinda sunt total dezamagit de ceea ce vad.
    M-am gandit hai sa facem ceva acum. Cauta pe internet documenteaza-te, citeste articole si ia decizii. Cumparam  cetona de zmeura, produsul minune recomandat de dr. Oz. Luam cu strictete timp de o luna de zile aceste pastilute, dar nu tu efort fizic, nu tu schimbarea programului alimentar si  cel  mai important schimbarea alimentelor pline de colesterol si grasimi cu ceva mai sanatos, nimic.
    Trece luna si sa vedem domne rezultatele. Hai la cantar. Surpriza niciun rezultat. Imi spun in minte atunci: “pe ce drq am dat bani?” Ce tampit mai sunt. Dar stai dupa sase ani de nefacut nimic, dupa sase ani de shaorma, kebab, pateuri, pitza si alte tampenii din astea, vrei ca intr-o singura luna toate sa dispara ca prin minune.
    Pai eu nu avem nevoie de vreun supliment alimentar, pentru ca asta este cetona de zmeura, un supliment alimentar.
    Eu aveam nevoie de vreo minune dumnezeiasca. Si cum Dumnezeu este prea ocupat cu alte lucruri mai importante, minunea a intarziat sa mai apara.
    Pai dupa ce am mancat, huzurit, lenevit, puturosit timp de sase ani de zile, am idioata pretentie ca totul sa dispara ca prin minune in doar o singura luna.
    Pai daca m-as fi ingrasat peste noapte, probabil ca as fi slabit tot peste noapte. Corect nu?
    Dar mi-au trebuit sase ani ca sa ajung asa si cred ca imi va trebui tot pe-atata ca sa ma pot schimba.

    Bun am luat hotararea de a-mi schimba stilul de viata, care dupa parerea mea este cel mai greu lucru, categoric. Am zis gata de maine ma apuc sa fac macar 30 de minute de miscare. A doua zi programul de mai sus, doar ca dupa servici in loc sa stau pe jocuri la calculator am introdus un program de antrenament fizic. Wow foarte greu nu am reusit mai mult de 10 minute si imi venea deja sa lesin si credeti-ma nu am facut niste exercitii prea complicate, ceva simplu. Dar corpul nu mai era obisnuit cu efortul fizic.
    Pai hai sa vedem ce face organismul uman cum functioneaza el.
    Logic, daca mancam si facem exercitii fizice se dezvolta masa musculara, organismul transforma substantele nutritive din alimente in grasimi si nutrienti cu care mai apoi hraneste musculatura. Dar daca stam si vegetam, atunci grasimile din alimente in loc sa fie consumate pentru a hrani musculatura se depoziteaza in diferite zone ale corpului. Intelegeti acum ideea?
    Degeaba tinem regim, degeaba luam suplimente, degeaba ne ferim de grasimi daca nu facem miscare, organismul nostru intotdeauna va creea depozite de grasime pentru a sustine un eventual efort fizic viitor.   
    Eu nu sustin ca cetona de zmeura este vreun produs minune pentru ca nu este si nici nu exista asa ceva. Dar in schimb face ceva ce mie personal nu imi face placere sa fac, si anume sa consum fructe si legume.
    Pai sunt mai bune prajiturile decat bananele, sunt mai bune fripturicile decat zarzavaturile, sunt mai bune produsele de fastfood si patiserie decat fructele.
    Ei nebuni astia de americani au stat si s-au gandit si au concluzionat ca trebuie sa scoata un produs care sa contina fructele pe care mie nu-mi face placere sa-le mananc. Perfect!
    Atunci am inceput o noua cura cu cetona de zmeura. Si am observat ca imi da o stare de bine si ma face sa ma simt iar energic, iar aceasta stare ma ajuta sa fac iar exercitii fizice. Nu m-am dus la o sala de sport cum era normal si asta tot din lene, dar am cumparat un extensor, o chestie cu manere si corzi elastice, la inceput mi-a fost foarte greu sa fac sport cu o singura coarda din cinci cate are extensorul, dar in timp programul de antrenament sa prelungit de la 10 min cat am putut la inceput la peste 30 min actual. Si asta datorita faptului ca cetona de zmeura mi-a redat acea stare de bine si de energie pe care o simteam in tinerete cand nu fumam.
    Nu m-am lasat de fumat, dar am redus considerabil numarul de tigari fumate intr-o zi si asta cred ca conteaza destul de mult.
    Nu am mai simtit nevoia  acuta de dulciuri si prajituri pe care orice persoana supraponderala o simte si nici nu le-am mai consumat in cantitati mari. Am inceput iar sa iubesc fructele si legumele, am realizat ca organismul meu se simte mult bine consumandu-le.

    Cu alte cuvinte am reusit sa-mi schimb stilul de viata nociv intr-unul mai snatos si asta datorita cetonei de zmeura. Dupa o luna de dieta am reusit sa slabesc mai bine de 8 kg, dar cel mai important nu mai am burtica unei doamne insarcinata in luna a saptea, am inceput sa arat mai uman. Si asta ma face sa ma simt excelent si sa continui ce am inceput.
    Nu mai sunt atat de dezamagit cand ma privesc in oglinda si pot sa spun ca am scapat de lenea care pusese stapanire pe mine, iar musculatura mea a inceput sa se intareasca si sa capete forme atractive.  
    Intotdeauna am considerat ca daca ai bani ai tot ce-ti trebuie, nimic mai fals. Poti sa ai toti bani din lume daca nu esti sanatos si nu esti multumit cu tine insuti, niciodata nu vei fi fericit.
    Asa ca am renuntat la serviciul de sofer si acum imi investesc timpul constructiv in alte proiecte ce necesita si miscare din partea mea. Cu alte cuvinte.

    Daca nu aveti de gand sa va schimbati obiceurile alimentare, nu aveti de gand sa faceti miscare, nu doriti sa va schimbati stilul de viata care v-a adus in situatia actuala. Va sfatuiesc cu sinceritate sa nu cheltuiti bani pe nici un supliment alimentar, pentru ca sigur nu va avea rezultate si va veti simti dezamagiti.
    Trebuie sa castigati batalia cu viata centimetru cu centimetru asemenea jucatorilor de fotbal American. Planurile trebuie sa vi le faceti pentru viitorul indepartat nu pentru o luna sau doua de zile. Acestea nu vor functiona, vor fi sortite esecului, iar la final veti fi in acelasi punct al vieti din care ati pleca sau mai rau. Faceti-va planuri pe timp indelungat, urmati-le si aveti rabdare pentru ca rezultatele bune sa apara.   

    Cred ca am scris destul si nici nu doresc sa va influentez in vreun anumit fel. Nu am scris acest articol ca sa fac reclama vreunui produs, ci am dorit sa imi exprim parerea si sa va expun experienta personala legata de acest produs si cred de asemenea ca produsele destinate slabiri functioneaza la fel in general. Singurele persoane care va pot ajuta cu problemele voastre sunteti dvs. insiva.
    Dvs. decideti ce doriti sa faceti cu viata dvs. sau in ce directie se indreapta aceasta. Analizati-va viata, motivati-va, luati decizii intelepte si urmati-va visurile, pentru ca nimeni, absolut nimeni nu vi-le va indeplini in locul dvs. Va urez success si va spun La revedere!

    PS: Produsul consumat de mine a fost cumparat de pe situl www.slabirerapida.biz si a costat 90 de ron, iar extensorul l-am cumparat de pe okazii.ro cu 30 de ron. Am vazut ca cei de pe slabirerapida.biz au redus costul cetonei la 75 ron acum si au mai introdus si niste clipuri video de pilates pentru a ne ajuta cu ideei despre exercitiile ce le putem face acasa. Asa ca daca nu stiti ce sa faceti puteti sa le faceti o vizita. Gata am terminat. La revedere!


    Acest mesaj a fost editat de către gigimarius: 8 Mai 2013, 14:31
  •  
    • 50 mesaje
    8 Mai 2013, 14:50
    4 0
    Felicitari !
  •  
    • 4 mesaje
    6 Iul 2013, 13:43
    17 0
    Parerea mea despre cetona de zmeura este ca depinde foarte mult de calitatea produsului. Eu am incercat tot feluri de tipuri de cetona de zmeura si singura care si-a facut efectul a fost cetona de zmeura forte cu ceai verde (care este foarte concentrata, 500 mg de cetona pe capsula, se pot gasi mai multe detalii pe www.slabirerapida.webs.com ) Trebuie evitate cele care contin mai putin de 100 mg de cetona de zmeura si cele care mai contin pe langa de cetona de zmeura inca zeci de ingrediente care de fapt anihileaza efectul cetonei. 


     
  •  
    • 1 mesaje
    14 Iul 2014, 18:00
    2 1

    http://vitabest.ro/produs/49-cetona-de-zmeura-raspberry-ketone-100mg-60-capsule.html

    MADE IN USA!Cetona de Zmeura
    este un extract concentrat de zmeura ce tinde sa devina un "jucator" important in lupta impotriva grasimilor.
    Este un produs natural, recomandat de specialisti in curele de slabire. El actioneaza pe mai multe cai in procesul de slabire
    - Nivelul ridicat de cetona din organism stimuleaza productia de adinopectina, un hormon care este responsabil de controlul apetitului si al nivelului de grasimi.
    - Accelereaza arderea grasimilor transformandu-le in energie.
    - Favorizeaza dislocarea grasimilor din straturile adipoase.
    - Inhiba absorbtia si acumularea grasimilor in organism.
    - De asemenea, cetona are rolul de creste nivelul de norepinefrina, un hormon care induce lipoliza, cu alte cuvinte descompunerea celulelor de grasime.
    Suplimentele alimentare in general vizeaza anumite zone ale corpului, insa cetona de zmeura este un supliment cu un scop general de ardere a grasimilor. Nu are efecte secundare si functioneaza pentru toate tipurile de corp. Astfel, zmeura previne obezitatea, fiind si un bun adjuvant in tratarea acestei afectiuni.

  •  
    • 1 mesaje
    20 Iul 2015, 09:07
    0 0
    Acesta este un loc bun pentru a cumpara http://tinyurl.com/cetoneromania

    Acest mesaj a fost editat de către Olinis: 20 Iul 2015, 09:08