Vacante pentru mamici si copii :)

  •  
    • 2 mesaje
    29 Mar 2012, 14:03
    1 2
    Dragi prietene si mamici,

    Am lansat de curand un proiect interesant care cred ca v-ar incanta la fel de mult cum ma incanta si pe mine.

    Prin intermediul paginii noastre de Facebook cautam 10 copilasi frumosi si nazdravani care sa participe la un spot publicitar pentru imnul agentiei de turism Christian Tour. Dorim sa implicam si aceasta comunitate in proiect si de aceea va invit sa participam impreuna la un concurs cu scopul de a gasi cei mai haiosi 10 copii cu varsta cuprinsa intre 10 luni si 10 ani!

    Toate ne dorim sa ne vada lumea intreaga odorul, ne plac si vacantele care ne lasa amintiri frumoase asadar castigam premii pentru primii 10 copii care strang cele mai multe like-uri pe pagina noastra de Facebook:

    Locul 1 - o vacanta pentru familiala un club de copii din Bulgaria
    Locul 2 - voucher in valoare de 200 euro pentru vacante prin Christian Tour
    Locul III – voucher in valoare de 150 euro pentru vacante prin Christian Tour
    Locurile IV – X – voucher in valoare de 100 euro pentru vacante prin Christian Tour

    Daca sunteti si voi mamici va invit sa participam la acest concurs impreuna! Mai multe detalii se regasesc aici: http://www.christiantour.ro/blog/concursuri/christian-tour-premiaza-10-copii-de-nota-10/

    De asemenea, cu siguranta aveti o prietena cu un copilas frumos care ar fi incantata sa castige premiul cel mare asadar de ce sa nu ii dati de veste?

    Ce parere aveti? :)

  •  
    • 2 mesaje
    30 Mar 2012, 16:49
    1 1
    Iata si cateva detalii despre premiul cel mare: Premiul pentru locul I al concursului consta intr-o vacanta in regim all-inclusive la Hotelul Mena Palace 4* din Sunny Beach, Bulgaria, ce dispune de un mini club pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani deschis 6 zile/saptamana intre orele 10:00 - 12:00 si 15:00 - 18:00. Mini clubul are o echipa de animatie cu personal specializat, vorbitor de limba romana. Hotelul Mena Palace este situat in centrul statiunii, la numai 100 de metri distanta de plaja si ofera urmatoarele facilitati: restaurant, lobby bar, snack bar, pool bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sala de fitness, sauna, masaj, teren de joaca pentru copii, servicii medicale la cerere, seif la receptie contra cost, birou de schimb valutar, magazine, receptie 24 de ore, curatatorie. Cele 164 de camere ale hotelului sunt dotate cu balcon, aer conditionat, televizor cu satelit, telefon, radio, minibar, uscator de par. In functie de disponibilitate, se pot solicita camere pentru nefumatori. Facilitati pentru copii: - Mini club - deschis 6 zile/saptamana intre orele 10:00 - 12:00 si 15:00 - 18:00 - Animatie pe timpul zilei si activitati sportive: aerobic, gimnastica de apa, pilates, tenis de masa, biliard, dans. Aceste activitati sunt disponibile 6 zile/saptamana intre orele 10:00 - 12:00 si 15:00 - 17:00. - Echipa de animatie cu personal specializat (vorbitor de limba romana) are grija ca sederea dumneavoastra sa fie cat mai placuta si cat mai activa. - Program de animatie pe timpul serii 3 zile/saptamana. Detalii despre regulament si inscriere se regasesc pe blogul Christian Tour. Ce spuneti?