Virginitatea tarzie - intre dorinta si intamplare

La ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?
Inceperea vietii sexuale nu este un moment usor, oricare ar fi varsta la care o faci. Nu cred ca exista o asa-zisa "varsta potrivita" la care trebuie sa faci acest lucru, dar trebuie sa stii ca inceperea vietii sexuale implica responsabilitate.

Nu am mai auzit de virgine pana in noaptea nuntii decat din povestile mamei, cand virginitatea era o virtute, pe care femeile o pastrau cu strasnicie. Acum aceasta virtute, daca depaseste chiar si varsta de 20 de ani, a ajuns sa fie considerata un handicap.

"Sunt virgina, dar ma tratez!"


"Pentru mine, virginitatea nu a fost o povara, nu a fost 'ceva' de care a trebuit sa scap. S-a intamplat pe la 19 ani, dar atunci erau alte vremuri", imi spune Magda, acum in varsta de 32 de ani. "Acum, pe la 12 ani fetele raman insarcinate. De ce? Pentru ca habar nu au despre sex, viata sexuala, riscuri etc. Ele nu se gandesc decat la placere, sa devina 'femei' si sunt inconstiente, de cele mai multe ori, de ceea ce li se poate intampla in timpul si dupa orice act sexual. De exemplu, multe nu stiu ca pot ramane insarcinate chiar si de la primul contact sexual, ceea ce mi se pare incredibil", se revolta Magda.

Imi amintesc de o prietena de-a mea, Oana, care la 27 de ani este inca virgina. De ce? Pentru ca asa isi doreste, pentru ca nu a intalnit "omul potrivit", dupa cum imi spune, pentru ca vrea sa se daruiasca unui singur barbat pentru toata viata. Si sa nu iti imaginezi ca este vreo cocosata, plina de cosuri, depresiva sau complexata. Este o fata chiar foarte frumoasa, plina de viata si inteligenta. "Si daca nu il vei gasi?", am intrebat-o, iar ea mi-a raspuns: "Atunci voi ramane asa. Oricum, sexul nu este atat de important pentru mine, am cu ce imi umple timpul. Merg pe principiul: 'Sunt virgina, dar ma tratez!'".

Oana o are drept model pe mama sa, femeia unui singur barbat, pe care l-a gasit mai repede decat ea, pe la 23 de ani, "dar timpul nu e pierdut", dupa cum imi spune.
 

Comentariile 101-150 din 162

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sanda pe 30 Ian 2011, 22:27
    Alegeti sotul si apoi incepeti viata sexuala!

    Din proprie experienta spun k am fost vrigina pana in noaptea nuntii, deoarece asa mi-am propus, si cu toate k multi ma ridiculizau p la spate, nu m-a interesat, si nu sunt urata, chiar din contra...lasand modestia la o parte. Acum am 27 de ani si imi dau seama cea mai mare greseala pe care o pot face fetele e sa-si dea darul cel mai depret unui necunoscut...practic sau unuia care poate nu o va aprecia niciodata asa cum ar face-o sotul ei, darul acesta intareste relatia de castorie, aduce incredere. Nu exista persoana potrivita.... ci sotul potrivit! Va marturisesc k sunt atat de fericita, si am un sot mandru pt. a fost primul si desigur ultimul :) Mult succes fetelor si nu va lasati conduse de impulsurile distrugatoare!

    10
    7

  • Aloha pe 28 Ian 2011, 13:53
    dilema

    O amica 22 ani virgina!...intr-o relatie din care isi dorea mai multa dedicare de la iubit! presiuni din partea iubitului pentru sex...propuneri din partea unui baiat apropiat pentru sex fara compropmisuri! in acelasi timp curioasa despre sex...isi dorea normal momentul perfect cu persoana potrivita! Acuma regreta?? stiti de ce? . . . . . Exact: s-a culcat cu iubitul, care dupa o luna a lasat-o! si acuma imi recunoaste: "macar alalalt o fost cinstis de la inceput! mi-a zis clar ca vrea doar sex!"

    6
    2

  • andreea pe 25 Ian 2011, 18:54
    tineti-o tot asa!

    felicitari tuturor fetelor ca ganditi asa. ma bucura f tare sa vad ca pe lg fete de 11, 12 ani insarcinate, mai sunt fete responsabile, frumoase, demne. eu am 34 de ani si mi-am inceput activ sexuala la 25 de ani si nu earm deloc privita ca fiind o ciudatenie, dimpotriva, barbatii ma placeau, ma admirau si normal ca ma voiau. am asteptat si bine am facut. primul meu barbat m-a iubit si m-a facut sa ma simt speciala, cum e doar o femeie care se respecta.aveti incredere in voi si tineti-o tot asa. niste barbati destepti vor aprecia enorm lucrul asta. ceilalti chiar nu conteaza. va pup, dragelor.

    7
    2

  • nicole pe 24 Ian 2011, 13:30
    unii nu merita

    da sexul e o placere...desi o zic din auzite ..am 19 ani si sunt inca virgina....si eu fac parte din fetele care viseaza la acel fat-frumos..dar nu visez aiurea...pentru ca m-am indragostit de un tip din alta tara de alta religie si etc unde se respecta strict virginitatea..iar daca nu mai eram virgina nici nu m-ar fi bagat in seama...asa as fi regretat toata viata mea ca am ratat cel putin un baiat din cauza ca nu m-a ratat altul pe mine...sunt sigura ca 40% din fete isi regreta faptul ca si-au inceput viata sexuala cu un tip care doar au profitat de ele...sau pe care nici nu il iubeau...asa ca recomand tuturor fetelor sa se gandeasca de 10 ori inainte sa isi inceapa viata sexuala,....

    12
    2

  • MariaCris pe 24 Ian 2011, 11:07
    De ce?

    Si totusi Daniela, de ce m-ar interesa atat de mult ce vrea un barbat si nu ceea ce vrau eu . 23 si virgina.. dorita de barbati .. maturi , pusti , de varsta mea si ma mandresc de lucrul asta . Nu vreau sa o fac doar pentru ca am 23 de ani si " o sa mor fata batrana". Nu pot sa ma tavalesc si sa apar in fundul gol in fata cuiva care nu ma merita si pentru care nu simt destul. Poate sunt eu prea rece si pretentioasa..dara apoi revin la prima idee din mesaj..de ce m-ar interesa ce vrea un barbat :) Sa fiti iubite .. si cu un tesut acolo..si fara el . Nu ne defineste cine suntem si ce facem

    9
    2

  • Daniela pe 24 Ian 2011, 03:26
    virgina sau nu ?

    fetelor...traiti-va viata cat sunteti tinere si frumoase , barbatii vor femei experimentate in pat, nu virginute , my opinion ;)

    6
    15

  • nina pe 23 Ian 2011, 23:27
    la fel

    si eu la 20 de anisori ai mei sunt inca virgina,si poate pare aiurea pentru unii pentru mine e ceva frumos si ...curat,macar ca am prieten,tine mult la mine ,eu nu ma simt pregatita,uneori gindeam ca prea mult ma iubesc pe mine insumi si nu ma las iubita ,dar,merita de asteptat ,cel putin pentru mine,e decizia mea,e corpul meu si vreau sa fie cineva special pentru mine.

    7
    2

  • Veronica pe 12 Nov 2010, 14:44
    virginitate tirzie

    Buna tuturor. Am 30 de ani, recent m-am casatorit si tot recent am pierdut virginitatea, bineinteles cu sotul meu :-) Cred ca ar mira foarte tare pe fetele din ziua de astazi, si m-ar considera ca am ceva neinregula cu capul. Cum asa la 30 de ani. Dar virginitatea nu este doar un aspect fizic, e ceva ce sta bine aranjat in cap. Eu am avut mereu mindrie proprie, pt ca am stiut ca pe linga aspectul fizic, mai am si un suflet si am fost mereu in cautarea acelui barbat care stie sa aleaga nu doar o cutie frumoasa, dar si ce e in cutie. Am avut dezamagiri multe, si propuneri de a imparti patul, am respins pe toti, si asta nu ma descuraja, ci doimpotriva imi dadea curaj sa il caut pe acel care sa ma merite.Pot spune una, orice fata daca vrea sa se marite reusit si sa fie fericita trebuie sa aiba o personalitate, sa aiba pt ce sa fie iubita. Iar virginitatea sa fie un cadou care sa te faca pe tine sa fii multumita ca ai putut sa te pastrezi pentru acel care stie sa te respecte si sa te iubeasca. Asa ca nu fiti prostute si nu va pierdeti vremea cu lepadaturi care nu va merita. Aveti deminitate proprie si veti fi gasi barbatul potrivit alaturi de care veti cunoaste fericirea. Eu l-am gasit, si sunt foarte fericita. :-)

    14
    3

  • irinel pe 24 Sep 2010, 19:47
    vergina sau nu....

    buna....chiar imi doream sa stiu mai multe pareri despre VERGINITATEA TIRZIE...eu am 22 ani shi sint virgina.Uneori ma simt incomod de acest lucru shi am impreesia k numai eu sint la fel...dar stiti citeodata stau shi ma gintesc...CRED K ASA TREBUIA SA FIE...CE E AL MEU E PUS DEOPARTE...am avut prieteni...chiar mai multi...dar cu toti mam despartit tocmai din aceasta cauza k ei doreau sa faca sex cu mine....shi dor atit.Eu insa sit o persona asa de felul meu mai puternika shi mai descurcareta din orice situatie....shi am facut fata la toti shi toate momentele....intodeauna aveam sentimentul k nu e persoana potrivita...shi eu nu simtea nevoia in totalitate k vreau....puteam so fac.......dar numai de dragul lui,,,dar nu am vrut sai fac aceaste favoare...totushi am ramas la parerea k .....am fo fac cind vreau cu cine vreau...shi mai ales cu persona pe care o voi alege sa fiim alalaturi p/u todeauna....(lasa sa fie sgi la 30 de a ani dar asa sa fie....

    4
    2

  • puiutzulmeu pe 27 Aug 2010, 12:58
    virginitatea-act de demnitate

    Eu am 20 de ani si ma mindresc ca sunt virgina...Virginitatea,antr-un fel oarecare este un act de demnitate...si...daca s-o luam pe drept...nu cred ca petting-ul ar aduce careva placere...

    5
    3

  • Memoisbackmotherfucker pe 14 Aug 2010, 17:21
    da.

    sunt de acord cu tine Gheorghina94 . si eu am tot 16 ani si sunt virgina. cred ca pettingu' e o metoda mai buna decat sexul.

    4
    7

  • Gheorghina94 pe 9 Iul 2010, 15:52
    virginitatea trebuie sa fie o mindrie.dc nu incercati pettingul?

    Eu am 16 ani si sunt virgina.ma socheaza faptul ca unele domnisoare de 12-14 ani sunt "femei" si pe linga toate astea mai sunt si mamici.Pot numi ca toata asta e o desfrinare a copilului.Eu am prieten de aproape 1 an si ma simt enorm de bine linga el si fara sex.Am auzit insa de la niste prietene ca daca nu-ti permite virsta si vrei sa ramii virgina ,poti face petting.Pettingul este ca un sex,numai ca partenerul nu te penetreaza,doar va atingeti cu organele genitale unul de altul sau va faceti sex oral.Am incercat pettingul si daca sincer primesti ceva placere.Numai ca trebuie sa fii sigura in iubitul tau sau in partenerul cu care incerci pettingul.Asta e parerea mea.

    3
    9

  • luminta pe 6 Mai 2010, 20:17
    fetelor sa nu va para rau ca sunteti virgine!!!!

    mie imi pare rau ca chiar la virsta de 20 de ani am facut acest pas dar mai important e faptul ca am facut acest pas cu o persoana care nu ma meritat iar apoi ma si uitat (e vorba de fostu meu prieten) care o sustinea ca ma iubeste dar mai apoi imi zicea ca nici nu ma iubit nici un pic!!!!! acum deja mia trecut caci am alaturi o persoana care ma iubeste cu adevarat

    8
    1

  • someone pe 24 Apr 2010, 22:19
    Virgina la 22 de ani ;)

    Da, am 22 de ani si sunt inca virgina si nu imi pare rau de chestia asta. Nu sunt adepta zvonurilor ca "daca cei de langa mine au facut-o, trebuie sa o fac si eu". Ies in cluburi cu prietenii, ma distrez, insa simt ca nu e momentul potrivit, nu am intalnit inca persoana potrivita. Vreau ca atunci cand se intampla sa fie din dragoste si nu ca e la moda in ziua de azi, ca asa practica toata lumea. Ce placere poti sa ai cand stii ca tu nu-ti iubesti partenerul? Ca sa simti cu adevarat placerea, trebuie sa iubesti persoana de langa tine si sa te iubeasca la randul ei. Ma socheaza ce vad in ziua de azi- copile la 13-14 ani insarcinate. Nu e firesc asa ceva, organismul inca nu e complet dezvoltat la aceasta varsta, cum poti sa simti placerea din moment ce corpul tau e inca in procesul de dezvoltare? Dar nici nu sunt de acord cu dezvirginarea dupa casatorie pentru ca daca e sa nu fii compatibil cu partenerul, ce faci? Divortezi? Parerea mea e ca totul trebuie sa se intample atunci cand esti pregatita din toate punctele de vedere-si psihic si fizic, daca vrei sa ai intr-adevar parte de niste momente extraordinare pe plan sexual alaturi de partenerul tau... Si nu va mai lasati inselate, mai fetelor(valabil pt cele de 14-15 ani), de baietii care va spun ca "daca nu vrei sa te culci cu mine, inseamna ca nu ma iubesti"... Un baiat iti demonstreaza cel mai bine ca te iubeste atunci cand te lasa pe tine sa decizi cand e momentul oportun ca tu sa-ti incepi viata sexuala.;) Eu sunt intr-o relatie cu un baiat foarte special mie si chiar cred ca el o sa fie primul, dar pana atunci mai e, inca nu ma simt pregatita, iar el apreciaza asta si nu ma sacaie la cap cu tema asta... Asa ca aveti mare grija de voi si... mai exista fete virgine dupa varsta de 20. ;)

    8
    2

  • corcodusaa pe 20 Apr 2010, 13:40
    corcodusaa

    daca esti pregatita nu conteaza varsta.Daca regreti inseamna ca nu erai pregatita..eu asta cred:)

    9
    1

  • corcodusaa pe 20 Apr 2010, 13:39
    corcodusaa

    nu cred ca e neaparat si impetuos ca sa iti incepi viata sexuala la varsta de X .Eu am inceput la 17 ani si nu regret.Am facut acest lucru pentru ca am simtit si nu o sa regret niciodata acest pas.Imi respect trupul si nu il impart cu toti barbatii de pe strada.Noi nu suntem un obiect pe care barbatii sa il foloseasca si apoi sa il arunce.Problema sexului precoce e datorata conceptiilor fetei si a info pe care le are despre acest subiect.

    3
    3

  • Ssq pe 10 Apr 2010, 20:13
    @Yahell

    @Yahell astea nu sunt prostii ce a spus monica a spus un simplu adevar nust cati ani o avea dar parintii au obligatia sa vorbeasca cu propriul copil despre aceste lucruri si sa ii propuna alternativele de la cele mai inaintate varste...aici este lipsa interesului parintilor catre copil (asta se invata in cei 7 ani de acasa-responsabilitati care se pare ca parinti nu vor sa auda, sau nu isi acorda timp/sau ii doare undeva) si deaceia majoritatea sfarsesc rau...nu este vina ei ca nu stie, este vina parintilor.

    1
    2

  • masc pe 27 Mar 2010, 10:52
    pentru cele dezvirginate

    pentru mine o fata care nu mai este virgina e tarfa, eu nu am facut sex pana acum asa ca nu pot sa accept ca viitoarea mea partenera sa fi facut si nu sunt chiar asa de tanar, ...mesaj pentru cele care au azi o fac cu unu, maine cu altul si asa nu mai stiu cati kilometri au intrat in ele

    7
    12

  • Yahell pe 19 Feb 2010, 21:47
    nu stiu ce sa fac:|

    sunt virgina.. si am un pr pe care-l iubesc mult si ma iubeste si ma respecta. Dar mi`as dorii s`o fac cu el`.. nu stiu de ce sau cum`?! imi` doresk.. dar intr`un fel nu.. pt ca unii ma descurajeaza altsii` ma inkurajeaza.. acuma ultima oara am vorbit cu o prietena de fam. ea are 26 de ani si mi`a zis s`o fac cand simt nevoia.. si ka as putea s`o fac f. linistita pt ka gandesc cum trebuie si is destul de matura si dezvoltata .. dar tot nu stiu ce sa fac.. am nevoie de un sfat...

    1
    6

  • Yahell pe 19 Feb 2010, 21:41
    vaiii`:))

    Acuma am vazut faza aia sa stam dezbracatsi unul langa celalalt`=))) Doamnee nu ma lasa`:)) si sa am copii fara contact sexual`:)) mai mari prostii n`am auzit`:)))

    1
    4

  • Yahell pe 19 Feb 2010, 21:38
    bine m`am gandit:))

    Nu ma mai gandesc`.. inainte`.. ci astept sa vad cum is circumstantele`.. nu ma i`au dp nimeni`.. ci dp mn`:x si gata`! am citit toate comentariile.. si mami` ma enerveaza cu Virginitatea ei cu tot.`.. de parca nu odata si o data tot o sa ma dezvirginez`.. stiu ka mi`am gasit baiatul potrivit si gata`:x daca o sa ajung in momentul ala sa ma dezvirginez .. cu prietenu meu atunci o sa fie:x

    3
    1

  • Traian Basescu pe 23 Dec 2009, 04:37
    ESTI PRAF :))

    MONICA ESTI PRAF :)) hahahah

    2
    6

  • madalynne pe 16 Dec 2009, 01:02
    monica

    totusi ce varsta ai?ma gandesc k una destul d frageda din mom c vrei sa faci copii fara contact sexul=))=))sau inca mai crezi povestea bunicii k poti ramane insarcinata d la un sarut?=)) ....si chiar crezi k dezbracati unul langa altul t vei simti tare bn?cum cataloghezi placerea asta? ink nu stii u c bn e...;))...poate o sa ne impartartasesti si noua dak se va intampla si mai apoi o sa vedem c preferi...;)

    2
    4

  • Alexinho pe 14 Dec 2009, 14:38
    Virginitatea tarzie - intre dorinta si intamplare

    mda..deci sunt Alex am 14 ani si as vrea sa adaug ca aproape toate fetele din clasele 8-A(clasa mea) 8-B si 8-C sunt dezvirginate si multe fete se dau la mine vor sa facem sex multi mi-au zis sa nu imi incep viata sexuala de acum pentru ca nu stiu de urmari poate avea poate bune poate rele si eu ascult de ei,ei au experienta au 16 ani si intotdeauna mi-au dat sfaturi fata de parinti mei si parint mi-au spus ca viata sexuala mi-o incep cand vreau eu nu au nimic impotriva ei mi-au explicat totul despre sex ca sa fiu pregatit pe cand voi vrea

    4
    2

  • Ssq pe 11 Dec 2009, 16:00
    monica

    =)) tare asta "nu simt nevoia sa fac sex dar am un prieten care ma place asa si vrea sa stam dezbracati unul langa altul sa ne giugiulim" asta draga duce la sex 100% el doar incearca sa o faceti...si totul o sa fie acceptare pe moment " sunt convins" smekr baiatu =)), "pro boy" dak te iubeste stai si inbracata cu el si nu se supara...crede-ma ö face ca sa te convinga sa faceti "faci ce crezi :) nu ma bag

    5
    1

  • monica pe 11 Dec 2009, 15:03
    virginitate

    buna!am o varsat si sunt virgina,nu simt nevoia sa fac sex dar am un prieten care ma place asa si vrea sa stam dezbracati unul langa altul sa ne giugiulim nu as putea sa raman insarcinata asa daca el ejaculeaza langa mine si permatozoizii se impratie langa mine si am perioada fertila as putea ramane insarcinata as vrea si eu sa ma simt bine langa el fara sa am contact sexual.

    2
    5

  • camelia pe 9 Dec 2009, 13:48
    virgina

    DAca in anul 2009 spui cuiva k inca mai esti virgina incepe sa rada,nu? eu am avut prima relatie la 17 ani (acum am 20) dar am inceput mai mult din dorinta de a nu mai fi virgina pt ca imi vedeam toate prietenele vorbind despre sex ca fiind ceva "la ordinea zilei". nu imi pare rau ca s-a intamplat asa.oricum am facut-o doar o singura data.acum inteleg ca e mai bine sa astepti sa fii cu persoana potrivita decat sa gresesti dintr-o prostie. Si acum daca spun cuiva ca am facut sex doar o singura data nu ma crede.:) Ocazii am avut,cum se spune"fara numar" dar nu am vrut sa o fac,pt ca in sufletul meu stiamm ca e mai bine sa astept si inca mai cred ca e mai bine sa astept.

    4
    4

  • Ssq pe 5 Dec 2009, 11:52
    ehem

    pai dak e asa sa testati piata inainte de a cumpara barbatul viselor voastre fie... cum ziceti voi.. o sa ajungeti cele mai mari tarfe... deh asai moda acum.. asta nu-i bun trecem la altul, a, nici ala, nici ala ...din floare in floare...si la un final ajungem sa constatam dar oare unde-i printul mult asteptat(a trecut neobservat pe langa tine cand te culcai cu altiii...oare crezi ca o sa se uite la tine"daka da inseamna ca ori e prost ori esti partida pt o noapte")...

    2
    5

  • Ssq pe 5 Dec 2009, 11:36
    hmmm

    nicolla - nu te crede nu-i dai foarte simplu (nu spune iubire la orice handikapat de pe strada) sfat bun pt. celelalte domnisoare(un baiat care are capul pe umeri nu o sa te forteze sa faci un lucru si 2 respectivul pretuieste femeia de langa el mai ales dak are degand sa i-si intemeieze o familie cu tine)- nu cadeti in plasa amatorilor de senzati tari ca sunt destul de experimentati si stiu cum sa va ia sa cadeti in plasa :) Mara - nust ce baiat oi lua tu dar unul serios nu o sa stea cu tine pt bani sau ca esti frumoasa dragostea inseamna mai mult..."pt unii"...deaicea si dedicatia barbatului pt femeia respectiva..

    4
    2

  • adina pe 1 Dec 2009, 19:47
    virgine/virgini

    Am cunoscut un tip care era foarte indragostit de o fata, pe care a si cerut-o in casatorie. o insela oricum pe rupte, oriunde, oricand, dar el a vrut ca ea sa fi fost virgina, pentru el. Ea mai avusese o relatie cu un singur barbat inainte si cand el i-a reprosat faptul ca ea nu a fost virgina , ea i-a spus: iubitule, daca nu m-as fi culcat cu celalalt, nu as fi avut acum termen de comparatie, sa imi dau seama cat de bun esti tu si sa stiu ca vreau sa fiu cu tine si doar cu tine de acum incolo!!!!!! ma intreb: ea nu avea acelasi drept sa ii ceara sa fie virgin? nu mai comentez ipocrizia lui! Important nu e sa tragi de virginitate, ca si cum asta te face mai buna decat altele, ci important este sa o faci cu cap, pentru ca vrei si sa iti asumi ceea ce faci. Si ar fi bine sa iti si placa :P

    3
    1

  • joys_294 pe 1 Dec 2009, 16:08
    da, da , da

    Sunt de acord cu Marta, de ce baietii au dreptul iar noi nu> pur si simplu tre sa fii la curent cu riscurile care te asteapta in rest nu cred ca virginitatea e un motiv de a strica relatiile intr-o familie

    1
    2

  • mARTA pe 30 Nov 2009, 16:10
    Nu e cam depasit subiectul?

    Nu sunt de acord cu ce fac copii zilelor noastre dar nici cu faptul de a fi o fecioara pura si mandra de asta! Si mai ales cu barbatii care doresc femei virgine...wtf...suntem in aproape 2010, femeile s-au emancipat de mult! Iar sexul inseamna placere..iar femeile virgine nu au parte de ea! Propun ceva virginelor: daca tot va pastrati pt Fat Frumos..cautati-l si pe el virgin...el de ce sa se bucure de viata si voi nu? "Ca el e barbat si are dreptul"?

    10
    2

  • madalina pe 23 Nov 2009, 01:16
    virginitatea

    Eu mi-am inceput viata sexuala la 21 ani(acu am 23)...si sunt f fericita k am facut-o cu pers p kre o consider potrivita si el a apreciat f mult asta.Am facut-o knd am simtit k e momentul,cu toate k ink nu eram sigura de relatie...Dar nu m-am inselat in ceea ce-l priveste si suntem impreuna d 2 ani,avem planuri mari d viitor si ne iubim f mult.Barbatii oricum nu recunosc k isi doresc asta ,dar in sinea lor sunt foarte mandri knd stiu k ´´sunt primul´´.cat despre compatibilitate in pat,ne intelegem f bn. mi-a fost f greu la inceput,abia dupa un an aproape am fost si eu ´´klumea´´:D..adik fara jaluzele trase p geam ziua in amiaza mare;)),seara mai cu lumina aprinsa....e adevarat c se zice k, cu kt o faci mai tarziu,cu atat ti-e mai greu...pt mn a fost f greu pt k eram pudik,imi era rusine sa ma vada dezbracata,chiar imi era rusine sa il vad p el dezbracat,dar acum lucruri kre mi se pareau ciudate,acum vad k d fapt sunt f normale.Nu k as fi d moda veche dar mi se pare d neconceput k o fata sa isi inceapa viata sexuala p la 12,13,14 ani...knd corpul ei nici makr nu e in totalitate dezvoltat..Si nu e dora asta,dar mi se pare ciudat hai gata ies cu un tip si vai d mn nu mai pot d curiozitate sa vad cum e s-o faci...k mai apoi ala sa iti dea papucii,si tot asa pana knd,nu se stie dak o sa gasesti pers kre sa te aprecieze... si oare chiar se merita sa imparti cu unu kre nu da doi bani p asta,un mom kre conteaza asa d mult? eu nu cred,tocmai d aceea,fetelor la capitolul asta cred k e mai bn sa ganditi d 2 ori pana sa faceti pasul acesta..pt k nu pare,dar pt cel d langa tn e foarte important... va pup si multa bafta!

    1
    1

  • dea23 pe 22 Nov 2009, 23:19
    Virginitate tarzie

    Si eu am fost virgina pana la 21 de ani. Am asteptat pana m-am simtit eu pregatita si pana am gasit un tip care sa ma merite. Dar sa astepti pana in ziua nuntii nu sunt de acord, pentru ca, daca se intampla si nu o sa fiti compatibili in pat, ce o sa se intample?divort?

    3
    1

  • eu pe 22 Nov 2009, 11:00
    virgina la 27 ani

    da, am 27 de ani si sunt virgina, si nu imi e rusine... inca nu am gasit persoana ,, potrivita" sa zik asa... pare ciudat, dar nu cred ca exista o varsta ptr asta... eu sunt mandra pentru asta... va tzuk:*

    1
    2

  • larysssa pe 19 Nov 2009, 19:00
    virgina pana la 22 ani si 2 saptamani

    Povestea mea este incredibila.m-am sarutat prima oara la 18 ani si 8 luni,em fost o fata exagerat de cuminte dar foarte comunicativa,am mult amici baieti,a un frate mai mare,ies des cu vecinii la biliard,la gratare,in cluburi.am avut iubit,dar nu am iubit pe nimeni iar regula mea de aur este:NU FACI DRAGOTEMAI ALES PRIMA OARA DECAT DACA IUBESTI,DACA ESTI INNEBUNITA DUPA ACEA PERSOANA.eu am fost rece,indiferenta cu baietii,stiu k toti vroiau doar sex,erau afemeiati,neseriosi,plini d ei,d-aia nici nu am stat mult cu ei,nu iii intrebam unde se duc,cu cine,nu ii sunam des,le ziceam clar in fata k nu fac nimik cu ei,k doar iesim da ne distram,sa ne plimbam,etc.Nu beau alcool,sunt cuminte,nu imi pierd capul si e greu pt un baiat s ma vrajeasca.nu sunt deloc fraiera sau naiva,am stat mult cu vecinii mei si stiu multe,d-aia i-am fraierit eu pe aia,nu invers.aM,si respins frumos p unii baieti,nu e frumos sa te porti urat cu unii baieti kre sunt educati si draguti dar kre nu te atrag.M-am indragostit pentru prima data la 21 ani si9 luni de un bait kre sta cu mine in bloc,il stiu de 18 ani,am facut dragoste cu el dupa 3 luni si regretam,m gandeam k m-am grabit.el ma iubea,eu il iubeam,aveam foarte mare incredere in el,stiam sigur k ma iubeste,,se purta si se poarta perfect dar parka imi parea rau k am facut asa ceva dupa atat d putin timp,m gandeam k trenuie sa mai fi asteptat ceva timp.ziua mea e pe 15 august si eu am facut pentru prima data asa ceva p 29 august,la 22 ani si 2 luni,m mandresc cu asta,am fost fata destepata.merau am zis k of fat SE CULCA KND VREA ES,NU BAIATUL,BAIATUL VREA MEREU.trebuie sa te faci respectata.de aceea nu am fc nimik pana akm 2 luni si jumatate.nu exista o varsta,o faci knde esti destul de matur,capabil sa-ti asumi responsabilitati dacase intampla ceva,o faci knd iubesti pentru k altfel vei regreta toata viata.

    4
    1

  • cam pe 11 Nov 2009, 20:47
    tot despre virginitate

    eu am pierdut-o la 20ani.si pana atunci,intradevar,nu ma simteam f in largul meu, cand cei din jur vb despre sex.acum macar stiu cat de cat cum e, dar ce folos, daca baiatu m-a lasat dupa?...lumea tot zice "fetelor aveti grija cui o daruiti", dar de unde stii care e cel potrivit?da, ce-i drept poti sa-l testezi,muuuult timp inainte si poate ai noroc si chiar te iubeste,dar daca e 1 caz din 5 in care te paraseste?prin urmare,nu stiu in cine mai poti avea incredere.oricum succes si sper sa aveti mai mult noroc decat mine

    3
    1

  • deutza pe 3 Nov 2009, 18:32
    virginitatea

    desi am 21 d ani, ink sunt virgina... mda, pt unii greu d intzeles, insa altzii/altele ma aprecieaza :X sunt mandra d me... sincer. Baiatul ideeal... hmmm... mai astept :D

    2
    1

  • Mimi pe 3 Nov 2009, 15:18
    like a virgin...

    virgin too ;) yupi !

    3
    1

  • LICA pe 25 Oct 2009, 20:20
    virginitatea

    si eu sunt virgina. yupi!

    3
    0

  • ALINA pe 24 Oct 2009, 19:10
    IMPORTANT - adaug

    Am citit undeva despre "povara" virginitatii unei femei. Pana la urma s-a intamplat. Dar surpriza, in urma contactului sexual a spus ca a ramas tot virgina pentru ca a avut himenul elastic. NICIDECUM nu mai era virgina. multe persoane nu inteleg exact esenta virginitatii. intr adevar,acest lucru este urmat de schimbari fizice si organice,dar fiecare organism e diferit si la fiecare reactioneaza altfel "bariera" sexuala.

    2
    1

  • ALINA28 pe 24 Oct 2009, 19:04
    IMPORTANT pentru cei care nu cunosc

    Eimportant pentru fiecare sa cunoasca arta sexului, dar mai ales sa deslusim putin CE INSEAMNA SA FI VIRGIN.(A). Faptul ca o femeie este virgina, inseamna ca NU a avut contacte sexuale cu un barbat. Faptul ca i s-a introdus un deget ,Nu inseamna ca NU mai este virgina. Ea ramane tot virgina, pentru k inca este casta. Nu a fost atinsa de organul masculin. Se nasc fetite fara himen, puteti spune ca nu s-au nascut virgine? Consultati un medic ginecolog sau un preot. Sper ca am lamurit problema. A fi virgin inseamna ca nu te a atiuns sexual un barbat sau o femeie.

    3
    1

  • Viorica pe 24 Oct 2009, 17:49
    Te indragosteshti nebuneshte de ala carui ii dai virginitatea

    Nu am shtiut-o pina mam fript rau de tot! Am fost crescuta cu ideea ca trebuie sa te casatoreshti virgina, insa prietenii shi partenerii cu care ma intilneam, comentariile profesorilor etc toate mau adus la concluzia ca nu mai este virginitatea atit de importanta in ziua de azi. Cum mia spus un prieten - e un 'bonus' dar si fara asta ma iubeshte, shi mia demonstrat-o! Dar cum sa mai spus shi mai sus - este foarte important cui ii cadonezi virginitatea, ca dupa ce ai facut-o tsi se nasc nishte sentimente nebune de dragoste pentru persoana in cauza ca nici nu ai visat! Mai ales daca el tsia luat-o usurel, fara actsiuni brushte - de aici te stimuleaza ca sa te relaxezi, dar de aici intra milimetru cu milimetru...tot doare dar nu asha tare, shi cind te uitsi inapoi in timp, e de o dragoste satsi aminteshti, in comparatsie cu fetele care spun: 'Oh nici numi aminti - cita durere...' Am fost crescuta cu idea ca trebuie sa dai virginitatea unui baiat care te va iubi din plin shi vei fi sigura pe chestia asta...dar nu mi sa spus NICIODATA - DE CE? Shi multsi prieteni de ai mei shtiau de chestia asta, ba chiar shi partenerii care mio cereau, dar nici unul nu mia spus cauza! Iata raspunsul: Pentru ca te indragosteshti de persoana aia la nebunie, chiar daca inainte de asta nu ai avut asha sentimente puternice! Nu imi pare rau ca am pierdut viginitatea, ca a fost frumos shi la o virsta frumoasa de 20 ani (sunt 21 acum) dar imi pare rau ca nu shtiam de faptul ca ma voi indragosti nebun de tipul in cauza...ca i-o daruiam altuia care intradevar ma iubit dar sentimentele mele murisera pentru el! Deci dragi virgine, avetsi grija cui i-o daruitsi...ca odata cu virginitatea se daruieshte shi inima! La inceput am crezut ca e din cauza ca nu am practicat cu mai multsi shi deci nu shtiu daca imi place sau nu. Am mai mvut un partener care era SHI mai bun decit primul de 1000 de ori, dar sentimentele pentru primul nu au murit, shi nu shtiu cind se va intimpla! Dar ard de nerabdare, ca am pierdut multsi baietsi buni deoarece macar ca nu ma intilnesc cu tipul in cauza, mai vorbim din cind in cind shi inima ii apartsine lui. Avetsi grija! Ca nu e numai un impact fizic, ci shi psihic!

    3
    1

  • Viorica pe 24 Oct 2009, 17:23
    Pentru Talmania

    Daca vrei sa fii garantata 100% ca eshti virgina sau nu, de ce nu contactezi un doctor care itsi va face indreptare la ginecolog sa te controleze daca eshti virgina - fara sa te dezvirgineze?

    2
    0

  • Mara pe 22 Oct 2009, 16:42
    Fetelor!

    Nici nu stiti ce pierdeti! Sexul e grozav..Ce rost are sa te "pastrezi" atat...

    3
    3

  • virginia pe 19 Oct 2009, 22:37
    virginitatea

    hmmm....rusine...de ce? ca ma inseala cel rau? DELOC!!!! sunt chiar mandra de virginitatea mea...am aproape 27 de ani si sunt inca virgina....stiu ca nu voi mai fi pt multa vreme deoarece ma voi casatori....dar virginitatea o voi avea pana in ziua cand ma voi casatori!!! apoi...sexul e o binecuvantare!!! Am tot citit pe aici....si tuturor fetelor le-a parut rau ca si-au pierdut virginitatea....oare de ce? pt ca au pierdut-o atunci cand nu era timpul potrivit....atunci cand are loc un eveniment din viata noastra "la timpul potrivit" acel eveniment va fi frumos si nu-l vom regreta niciodata!

    1
    4

  • eu pe 16 Oct 2009, 13:49
    si ce

    eu am fost virgina pana la 22 de ani si imi era rusine k cine stia radea de mina ma refer la acele cik "prietene "in rest dak cineva ma intreba sau zicea ceva nu le dedeam un raspuns clarc ziceam k asta e trabea mea nu a lor k e vb de vitza mea intima bla bla .sa intampla k la 22 de ani sai zic bai bai la virginatate normal k acel baiat iam ziz in acel moment si nu ma crezut a ras chiar de mine k mai tarziu sami zica k am afut dreptate la mine sa intamplat ptr k vroiam sa scap am cum la doi de atunci imi pare rau nu trebuie sati fie rusine k esti virgina si trebuie sa fi tu ai sa zic mandra imi pare o consider o foarte mare gresala pana acum relati sexuale nu am avut dcat cu 2 baieti cu primul si cel de al 2 doielea baiat acum sunt singura am vb cu o fata despreacest subiect si knd a auzit k am avut relati sexuale cu numai 2 baieti a inceput sa rada pana 24 de ani a inceput sa rada si sa zica k noi trebuie sa experimentam cat mai mult si RE NUMAI 19 ANI

    2
    0

  • Talminia pe 15 Oct 2009, 21:25
    Talminia

    Tiberiu...dar m`a durut :(( !...asta nu inseamna nimika?

    0
    1

  • tiberiu_nestorescu pe 14 Oct 2009, 22:12
    talmania daca vrei sa vorbesti cu mine uite id meu tiberiu_nestorescu

    talmania daca zici ca tia bagat putin degetu si nu tia curs singe insemna ca inca esti virgina numai daca iti baga degetul mai mult in vagin de dezvirgina dar inca nu tia atins ckestia aia din vagin ca daca tio atingea se spargea si curge singe

    1
    1

  • tiberiu_nestorescu pe 14 Oct 2009, 22:08
    si inca ceva

    am cunoscut o fata care la 14 ani era facuta prastie si eu credeam ca ie virgina

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod