Există ceva mai bun decât o partidă de sex?

Daaaa! O conversaţie la telefon sau una pe Internet este mai bună decât o partidă de sex. Un sondaj realizat de Men's Fitness, pe un eşantion de 1.200 de bărbaţi şi femei, a arătat că 5% dintre...
Daaaa! O conversaţie la telefon sau una pe Internet este mai bună decât o partidă de sex. Un sondaj realizat de Men's Fitness, pe un eşantion de 1.200 de bărbaţi şi femei, a arătat că 5% dintre cei chestionaţi trag cu ochiul atunci când sună telefonul, în timp ce fac sex, iar 1% din cei chestionaţi chiar întrerup partida de sex pentru a răspunde la telefon.

Se pare că timpul petrecut pe reţelele de socializare (Facebook sau Twitter) face ca o femeie şi un bărbat să aibă senzaţia ca au petrecut mai mult timp împreună şi, în concluzie, că se cunosc îndeajuns de bine pentru a trece la etapa următoare, adică la SEX!!!

Mesajele telefonice reprezintă modalitatea preferată de a ţine legătura cu celălalt, bărbaţii folosind de 39% mai mult SMS-ul decât telefonul pentru a suna, iar femeile de 150% mai mult.

Înainte de a ajunge să facă sex, 70% dintre femei folosesc Internetul pentru a afla informaţii despre celălalt, în special despre fostele iubiri.
În timpul relaţiei, 72% dintre femei recunosc că verifica paginile de Facebook ale fostelor iubite ale partenerului.

Nici despărţirile nu mai sunt ce-au fost odată: 43% dintre femei şi 27% dintre bărbaţi recunosc că au primit un mesaj prin care li se dădea papucii, urmat de replica "nu e vina ta, e vina a mea".
Chiar dacă se despart, 81% dintre cei intervievaţi nu strică şi prietenia de pe Facebook, 75% spunând că verifică frecvent pagina de Internet a fostului sau fostei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • shadowlover pe 18 Feb 2011, 00:58
    N-as fi asa sigur

    aici depinde si de genul de relatie pe care-l duc...daca nu pune preţ pe faptul că aia gâfâie în pat şi simte ceva...da, se duce şi răspunde la tel şi-o lasă pe rece aşa. Dacă e om şi vrea să facă treabă, îl pune pe silent dinainte şi nu intrerupe partida. Genul de despartiri variaya de la un cuplu la altu, unii baieti sunt brute pe cand altii momâi care stau şi plîng după iubite.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod