Dragoste si sex - femeia in zodia rac

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Tanjesti sa fii iubita, sa iubesti, chiar daca aceste dorinte sunt ascunse foarte adanc in inima ta. Iti schimbi starea de spirit foarte usor si esti pregatita mereu sa faci dragoste - acestea sunt principalele tale caracteristici. Esti genul de femeie care "nu umbla din floare in floare", pentru ca tu iti doresti o relatie "pe viata", focusandu-te mai mult pe viitor decat pe prezent.

Pentru tine, casa este unde iti este inima si adori protectia familiei si traditiile. Semnul tau zodiacal este guvernat de Luna, iar emotiile iti sunt influentate de modul in care aceasta se invarte in jurul Pamantului.

Nu esti prea pasionala din fire, dar cauti un partener pe care sa il iubesti si caruia sa ii fii credincioasa. Pentru barbatul tau esti in stare sa faci multe sacrificii, chiar daca de cele mai multe ori te enervezi repede si esti capricioasa.

Fiind reprezentanta unui semn de apa, starile tale sunt in "cascada": cand esti foarte nervoasa, cand foarte calma.

Esti inzestrata cu un al saselea simt, pe care multe femei nu il au: ai un instinct excelent in a-ti alege partenerul care ti se potriveste. Farmecul si magnetismul sunt calitati foarte atragatoare pentru iubitul tau, iar combinate cu dorinta nebuna de a invata cat mai mult, te vor face foarte greu de refuzat. Iti place sa te simti in siguranta, iar un partener care isi aminteste ziua ta de nastere, evenimente speciale sau care, pur si simplu, deschide o sticla de sampanie fara vreun motiv anume, va fi rasplatit de tine cu multa afectiune.

Daca e sa iti testezi iubitul cu scene de gelozie, o faci doar pentru ca il doresti cu infocare. Partenerul potrivit este cel caruia ii place sa te imbratiseze mereu, potrivit Love.astrology.com.

Iti place sa initiezi jocul dragostei, pentru ca esti tandra si gentila. Romantismul pentru tine poate insemna prepararea unei cine, pentru ca tu ai un simt innascut pentru confort si toate bucuriile pe care ti le pot aduce acesta.

O relatie lina, fara graba este ceea ce tu iubesti. Miscarile sunt foate importante si de aceea trebuie sa fie cele corecte. Ce atata graba? Esti determinata sa castigi, iar parcursul poate fi oricat de lung... Odata ce esti indragostita, te dovedesti o iubita devotata, gata sa iti arati afectiunea. De cele mai multe ori esti fixista si ai niste convingeri foarte puternice si de aceea partenerul tau nu ar trebui sa te "calce pe coada".

Esti foarte sensibila si plina de emotii si de aceea ai tendinta sa iti construiesti un scut in jurul inimii pentru a te proteja de orice te-ar putea rani, potrivit Astrology.com.

Atunci cand nevoia ta de securitate este satisfacuta, poti fi foarte creativa in pat. Emotiile sunt foarte puternice in sufletul tau, lucrurile se "incing" si de aceea se poate crea un conflict intre dorinta de siguranta emotionala si nevoia de a exprima aceasta dorinta. Uneori ai tendinta sa ii folosesti pe ceilalti pentru a-ti satisface propriile nevoi.

Daca un lucru nu functioneaza din prima incercare, il tai de pe lista si nu il vei mai incerca niciodata.

Esti plina de toane, iar admiratorii te-ar putea gasi foarte dificila si de aceea ai putea sa faci un minim efort pentru a lucra la partea pozitiva a oricarei situatii care te supara. Daca te va ridica pe un piedestal si va accepta fixatiile tale, complemantandu-te si rasfatandu-te, cu siguranta partenerul tau va ajunge la inima ta.   

In pat, chiar daca iti place sa iti satisfaci orice fantezie, nu iti plac actrobatiile si nici sa experimentezi. Adori sa faci dragoste pe plaja sau in apa...

Zone erogene? Ca si femeia scorpion, zona sanilor este cea care starneste in tine valuri de placere. Te simti foarte mandra de sanii tai, iar barbatii rac adora sa fie mangaiati pe sfarcuri si vor sti cu exactitate felul in care trebuie sa dezmierde sanii partenerei pentru a o innnebuni de placere, potrivit Everything.com.
 

Comentariile 51-94 din 94

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 5 Feb 2010, 23:32
    Femeia rac

    Pot sa spun k 99 %sunt asa cum scrie aiki,imi place sa fiu iubita si sa fiu respectata.In schimb e ff adevarat k ma folosesk de anumite persoane k sa-mi ating tzelul,indiferent cat dureaza il ating,De asemenea imi place sa manipulez oamneii k sa-mi fac p plak si-mi reujeste defiecare data!..Prietenul meu e scorpion si ma completeaza ii mai fac cate o scena de gelozie doar sa-mi spuna k ma iubeste doar p mn!putin cam egoista dar asta e!Nu st o femeie rac care-i place sexul oral mi se pare cv dezgustator,dar poate nebunele mele racutze le plac..nu am nimik impotriva!fetele mele si surorile mele de zodie fa respect mt si ador sa citesk ce scrieti voi pe aiki..va pupa alexandra!

    3
    0

  • LIUDKA_060 pe 4 Feb 2010, 14:12
    FFFFFOARTE CORECT

    IMI ADMIR SI IMI IUBESC SOTUL MEU. SUNT RAC SI EL E FECIOARA, SI NE POTRIVIM DE MINUNE... IAR DE ZODIE CE SA SPUN TOTUL E CORECT, CE SA SCRIS MA DESCRIE TOTAL PE MINE.... MERSI MULT

    5
    0

  • iris36 pe 2 Feb 2010, 11:17
    compatibilitate intre zodii

    e adevarat ceea ce scrie vizavi de relatia amoroasa dintre femeia rac si barbatul leu : am experimentat cu 2 lei

    3
    0

  • deny pe 21 Ian 2010, 11:56
    sunt rac

    exceptionala potrivire,ma regasesc exact in ceea ce spuneti,dar m-ar interesa mai mult despre relatia dintre un rac si peste....dc uneori este atat de tacut desi simt ca ma iubeste......

    1
    1

  • dana pe 17 Ian 2010, 21:34
    femeia rac-barbatu leu.......foarte adevarat

    sunt in zodia rac si sotul meu e leu,aveti foarte mare dreptate.ne regasim fffff mult in descrierile spuse....

    2
    0

  • floriss77 pe 17 Ian 2010, 18:20
    horoscop

    felicitari!!! un articol foarte reusit,sunt o racusoara de 51 ani,si ma regasesc mult in descrierea facuta.....sa tot scrieti sa mai citesc si eu ceva care sa-mi mai descreteasca fruntea.....

    2
    0

  • mihaela06 pe 13 Ian 2010, 09:17
    foarte adevarat

    sunt nativa rac cu asc. tot in rac si eal naibi de adevarat in tot ce ce ati scris in articolsi cred ca cine se "incurca" cu femeia rac nu mai uita niciodata ceea ce poate oferi EA.Cine nu ma crede pote sa incerce sa iubeasca o femeie rac.Foarte frumos articol

    1
    1

  • otilia pe 12 Ian 2010, 21:23
    super perfect

    nu-mi vina-e sa cred cat de adevarat este acest horoscop este cel mai tare

    1
    0

  • ene angheluta pe 10 Ian 2010, 14:16
    eu sunt barbat din zodia racului,imi puteti da si mie totul despre sex,dragoste,bani,cariera si sanatate?

    sunt nascut pe data de 20-07-1968,in jurul orei 7,00 - 7,30 dimineata si as dori sa stiu cat masi multe despre mine si zodia mea,se poate?

    0
    1

  • ary pe 6 Ian 2010, 22:50
    exista compatibilitate??

    exista oare o compatibilitate intre femeia rac si barbatul capricorn?? suntem de 4 ani si tot timpul ne certam pe motive marunte, ne contrazicem si suntem f orgoliosi, dar totusi nu putem sa rupem pisica , sa ne despartim!

    1
    0

  • marga pe 2 Ian 2010, 14:52
    ma descrie exact

    Ma descrie exact,n-am mai citit nici unde o descriere asa de bine,SUPER COOLBafta in continuare

    1
    1

  • Gabriela pe 2 Ian 2010, 12:38
    corect

    este foarte corect si adevarat ce scrie despre zodia rac....si eu sunt rac....si m'am regasit in acest articol...mi'am citit propria descriere (ma rog, cea mai mare parte din ea, ca sunt si mici diferente, in functie de persoana, caracter etc).... prietenul meu este taur.....si ne intelegem super, nu ne saturam unul de altul, exact asa cum ati scris si voi.... felicitari pt articol! si astept si altele, la fel de reusite....

    1
    0

  • cleo pe 2 Ian 2010, 00:54
    rac , leu

    sunt cu un nativ din zodia leu si va pot spune ca aceasta combinatie este ideala desi firea lui impunatoare si accesele de gelozie care sunt nemotivate te pot rapune .As mai avea multe de adaugat dar trebuie sa incercati . :)

    2
    0

  • mihai pe 30 Dec 2009, 17:13
    haide pe mess

    vreau multi in lista mea de mess din aceiasi zodie cu mine cine are foame de discutii interminabile asta e id meu dark_like_white va astept

    1
    0

  • zuza pe 28 Dec 2009, 13:55
    zodie

    shi eu ma regasec aici :(:(

    1
    0

  • cosmin pe 23 Dec 2009, 16:30
    compatibilitatea dintre taur si rac

    BUNA DESCRIERE A ZODIEI

    0
    1

  • Marinela pe 22 Dec 2009, 21:32
    ...

    sincer iti spun ma regasesc in majoritatea aspectelor de aici,foarte bine!!!

    0
    1

  • adriana pe 19 Dec 2009, 16:17
    compatibilitatea dintre rac si varsator

    Sint rac si m-am regasit intr-u totul in descrierea femeii rac si compatibilitatea rac-varsator e ok.Sint de acord cu tot ce e scris.Excelent articol.

    0
    1

  • AMOREZUL pe 18 Dec 2009, 11:38
    FEMEIA RAC ESTE SUPERBA LA PAT

    Cu femeia rac fac toate nebuniile in pat,prefera mult sa fie linsa si mingiiata

    1
    0

  • alina.yo pe 13 Dec 2009, 20:44
    adevarat

    eu sunt rac si tot ce e scris e adevarat...insa este adevarat si faptul ca sunt o fire dificila din pacate...

    0
    1

  • etta pe 10 Dec 2009, 14:11
    compatibilitatea dintre rac si sagetator

    ma regasesc intr-u totul in descrierea femeii rac, dar nu sunt de acord cu compatibilitatea ei cu sagetatorul. sagetatorii (ei) sunt niste persoane minunate daca reusesti sa ii descoperi. sunt iubitori, stabili si putin fricosi in ceea ce priveste intemeierea unei familii. dar odata ce le castigi increderea si dragostea, dau totul, devii regina lor. iar in pat, mmm mmm :) mult succes tuturor . excelent articol.multumim

    2
    0

  • 0o0o pe 4 Dec 2009, 00:47
    Super!

    Purul adevar!:).Si despre compatibilitati la fel,prietenul meu e taur si pot sa spun k sunt de acord cu ceea ce e scris. Bravo.

    1
    0

  • Magda pe 3 Dec 2009, 19:26
    compatibilitatea intre rac si pesti

    Se potriveste partial.Este un razboi continuu pentru conducere. El nu apreciaza dorinta de stabilitate, de parteneriat, ci este up and down mereu. Da, este vulnerabil la reprosuri chiar cand nu sunt reprosuri. Filtreaza tot ce se intampla prin propria persoana. cand simte ca nu este apreciat destul, se autocompatimeste cu ceva de baut. Nu sunt suflete pereche, chiar daca, de la distanta, par a fi. Nu este suficient sa te plimbi de mana, sau sa primesti flori, ori nume de alint de animalute. E greu sa nu ai incredere 100%, cand lasi garda jos esti lovit in suflet si te doare. Racul (ea) doreste stabilitate, e adevarat, dar pestii (el) nu ii poate oferi decat orgoliul lui de mascul care nu spune am gresit sau te iubesc. Trebuie sa ghicesti. 2 lucruri sunt adevarate: sensibilitatea la frumos si vulnerabilitatea pestilor spre autocompatimire si alcool. Eu, racul sunt cand atrasa cand respinsa. Ma cheama cu diminutive de copil, de animalute, dar uita ca sunt femeie si nu ma dezmiarda cu un te iubesc, doar cu floricele si bombonele. Nu vibreaza la unison cu mine, nu este sufletul meu pereche. Ce pacat!

    1
    0

  • vyorika pe 2 Dec 2009, 08:25
    fememii nui poti ascunde nimic ! XD

    si eu in special sunt in zodia racului ! Mia placut foarte mult acest articol ceea ce ma descrie si pe mine !ador aceste ARTICOLE si nu ar mai strica mai multe declaratii de acestea ! SuCcEs mai departe! XD

    0
    1

  • Isabella pe 29 Nov 2009, 18:47
    compatibilitate rac-capricorn

    Intr-adevar, un articol reusit. Va felicit! Insa, am o curiozitate: cum poate o femeie rac sa cucereasca un barbat capricorn? Astept un raspuns.Va multumesc anticipat.

    1
    0

  • ysabellissimma pe 29 Nov 2009, 01:42
    zodia mea rac

    da este adevarat k femeilor rac le place sa fie iubite,apreciate si protejate de pers iubita in cazul meu e adevarat pupik;)

    1
    0

  • ysabellissimma pe 29 Nov 2009, 01:33
    COMPATIBILITATEA FEMEII RAC

    DA E ADEVARAT CE SCRIE PT K MA REGASESC IN RASPUNSURILE KRE LE DFA LA CAPITOLUL COMBATIBILITATII MELE CU PERS IUB NU DAU DETALII ZODIA DAR E CORECT ;)

    1
    0

  • ysabellissimma pe 29 Nov 2009, 01:27
    zodia mea rac

    da este adevarat k femeilor rac le place sa fie iubite,apreciate si protejate de pers iubita in cazul meu e adevarat pupik;)

    1
    0

  • emilia pe 19 Nov 2009, 19:19
    buna!!!

    e chiar ce spune :->.....e adevarat...........pwp suntetzi cey mai tari:-*

    0
    1

  • iraida pe 18 Nov 2009, 20:56
    dragostea

    mam regasit si eu in aceste commentari ....sunt "piu o meno"corecte...............e viva la donna cancro....

    1
    0

  • Mirella pe 14 Nov 2009, 15:45
    Super descriere!!!!

    Incredibil....dar adevarat !!!!!!!!!!!!111

    1
    0

  • IuLiK pe 10 Nov 2009, 00:01
    pr tare

    Sunt j eu rac j kiar m-ati descris.......nm totalitate:)))) pr tare

    1
    0

  • elena pe 9 Nov 2009, 13:55
    de acord cu tot ce se spune despr aceasta zodie

    foarte bun articolul,m-am regasit intrutotul in acest articol si nu cred sa ma fi regasit in alttul asa de bine ca in cel de aici,FELICITARI si la cat mai mulote articole.

    0
    1

  • mihai pe 5 Nov 2009, 20:46
    De acord cu toate ..despre ...aceaste zodie..

    Sint la 51 de anii casatorit a duoa oara cu o leoaica de 15 anii cu doi copii ,intro buna dispozitie de potenta .de ce ? ptr. ca am o amanta (racusoara)iar eu nascut in zodia Fecioara ..de 10 anii doamna leooaica nu mai doreste barabtul fecioara ..numai din cind in cind iar eu joc rolul asa binenteles si amanta stie totul ...ne simtim excelent ...incepind cu un preludiu pe la mamele pe la virful sfircurilor pina cind nu mai poate ...atunci dau lovitura de gratie cu intru cu totul ...adinc si ce se poate mai frumos cind se termina amindoi intrun virtej de nedescris ..deci ...este adevarat ..iubitile mult pe aceste femeiii....bravooooooooooooooo.

    1
    0

  • mitzuka pe 20 Oct 2009, 20:05
    DRAGOSTE

    este exact ceea ce se scrie.ma regasesc perfect in tot.suntem innebunite de dragoste.dragoste,dragoste,dragoste...................asta vrem toate femeile RAC.

    1
    0

  • Cammy pe 19 Oct 2009, 23:39
    Cat de exact!

    Ca si celorlalte "racusoare",si mie mi se potriveste perfect tot ce este scris in articol.Cat despre barbatul balanta,chiar nu te poti satura de el..si da,invata sa fie rabdator si tolerant..:P cu mine si cu toanele mele...:)

    1
    0

  • mysha.yo pe 15 Oct 2009, 11:42
    se potriveste perfect!!!:X

    Foarte bun articolul! o descriere mai mult decat perfecta...iar barbatul fecioara chiar este un adevarat partener de viata pentru femeia rac...cel putin in cazul meu

    0
    1

  • michael pe 15 Oct 2009, 01:07
    all true

    Nu credeam ca se poate face o caracterizare atit de perfecta a femeii pentru mi-am pierdut inima! Citind articolul, parca o aveam in fata ochilor! Vad ca sint primul mascul aici cu un comentariu. Oricum, felicitari pt articol si poate... pe data viitoare!

    1
    0

  • Nicoleta Tarantus pe 14 Oct 2009, 15:25
    @Mela

    Multumesc pentru aprecieri si critici!

    0
    1

  • Mela pe 14 Oct 2009, 15:08
    Femeia rac

    Foarte bun articolul! M-am regasit si eu in el! Totusi, limba romana, bat-o vina - focusandu-te? - apoi ordinea cuvintelor in anumite fraze ... dna Tarantus va rog mai multa atentie atunci cand faceti traducerile din engleza - in limba romana nu se pastreaza aceeasi ordine a cuvintelor!!!

    1
    0

  • Nicoleta Tarantus pe 14 Oct 2009, 13:20
    @Pisssycutza

    Multumesc pentru felicitari! Sper ca si celelalte articole sa iti fie pe plac!

    0
    1

  • Pisssycutza pe 14 Oct 2009, 12:52
    articol perfect

    Am asteptat atatea saptamani sa se ajunga la zodia racului..zodia mea ... o descriere perfecta chiar daca as vrea sa cunosc si mai multe depre viata sexuala luand in cont si barbati dupa zodii poate in viitor va fi posibil si sper asta ... oricum un articol exceptional ...... va felicit

    1
    0

  • Nicoleta Tarantus pe 14 Oct 2009, 10:47
    @Giulia84

    Ma bucur ca acest articol a fost pe placul tau si multumesc pentru aprecieri! Sper ca si viitoarele materiale publicate sa iti "ajunga la inima".

    1
    0

  • Giulia84 pe 14 Oct 2009, 10:12
    f corect

    Sunt si eu in zodia racului..vreau sa zic ca m-am regasit in tot ce scrie aici..nu cred ca am mai citit ceva care sa ma descrie asa bine...felicitari!Si la cat mai multe articole de acest gen!

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod