Povestea de iubire care a cucerit Twitter-ul: S-au cunoscut și s-au îndrăgostit în timp ce se luptau cu același tip de cancer

Povestea a doi tineri care s-au îndrăgostit în timp ce urmau un tratament pentru același tip de cancer a devenit virală în urma unei provocări pe Twitter.
Trendul de pe Twitter numit „cum a început/cum este acum” îi îndeamnă pe useri să posteze imagini înainte și după care să arate evoluția unei situații. Oamenii au postat imagini care demonstrează adevărate povești de succes, de la transformări de look, evoluția în carieră sau povești de iubire.

Una dintre aceste povești de iubire a topit inimile internauților, devenid în scurt timp virală.

Molly Gorczyca și Ryan Smith spun că nu s-au așteptat ca povestea lor de iubire să primească atât de multă atenție și atât de multe reacții pozitive în urma postării de pe 12 octombrie în care Molly arată evoluția relației lor de-a lungul unui an.

Nu am anticipat asta”, spune Molly, în vârstă de 21 de ani, despre postarea sa de pe Twitter, care a primit peste un milion de like-uri. „Cred că atunci când ne spunem povestea, oamenii cred că nu este posibil ca ceva bun să iasă din ceva atât de îngrozitor precum cancerul”, a declarat tânăra pentru people.com.

Relația lor este partea bună a unei situații îngrozitoare prin care Molly și Ryan au trecut.

În aprilie 2019, Molly Gorczyca a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută, un tip de cancer care afectează sângele și măduva osoasă. Patru luni mai târziu, Ryan a primit același diagnostic.

Vestea a venit ca un șoc pentru Molly și Ryan, care erau doi tineri sănătoși, studenți la falcutăți cu profil sportiv.

Diagnosticul a fost cu atât mai șocant cu cât această formă de leucemie apare foarte rar la persoanele sub 45 de ani, afectând adulții cu o medie de vârstă de 68 de ani, potrivit Societății Americane a Cancerului.

Este un tip de cancer foarte rar care nu apare de obicei la persoanele de 20 și ceva de ani”, explică Gorczyca.

Boala pe care o aveau în comun a fost motivul care a determinat-o pe Molly să îl contacteze pe Ryan pe rețelele de socializare în octombrie 2019, în timp ce era internată la un spital din Philadelphia.

O fată de la liceul meu care învață la aceeași facultate ca Ryan mi-a trimis un articol despre 'un jucător de baschet care se luptă cu cancerul'.
Am citit și am descoperit că Ryan are aceeași vârstă ca mine, este de asemenea sportiv de performanță în cadrul facultății și se luptă cu același tip de cancer. Mi-am spus atunci că trebuie să-l contactez
”., a dezvăluit tânăra.

Tweet-ul postat de Molly includea o captură de ecran în care apare o conversație cu prietena ei - „E un băiat de vârsta mea, cu același tip de cancer, în spitalul de lângă mine... o să mă întâlnesc cu el.”



Nu era nimic romantic la început, a fost doar o glumă. Nu mi-am imaginat că vom forma un cuplu”, a mai spus ea.

Ryan, care urma același tratament la un spital în apropiere de cel în care Molly era internată, spune că inițial nu și-a dat seama că ea se află atât de aproape. Însă cei doi s-au împrietenit rapid. 
 
Mama mi-a spus că este foarte drăguță și că ar trebui să vorbesc cu ea.
Mi-am dat seama că are dreptate”
, a declarat tânărul.

În cele din urmă cei doi s-au întâlnit. Și-au continuat relația de prietenie și după ce au fost externați. Abia în luna martie relația lor s-a transformat într-una romantică.


În ziua în care am avut transplantul, a venit până în Philadelphia și a stat cu o pancartă în fața salonului pe care scria 'O zi de transplant fericită'. A fost un gest deosebit”, a adăugat Ryan.

Conexiunea dintre ei nu se limitează doar la boala pe care au înfruntat-o. 

„Avem o mulțime de lucruri în comun. Suntem foarte asemănători - amândoi suntem sportivi, suntem hotărâți și muncitori”, a declarat Molly.

Este o conexiune grozavă, dar ceea ce ne-a adus împreună nu este totul despre relația noastră. Nu suntem cuplul cu cancer. Suntem un cuplu grozav care s-a întâmplat să se formeze în urma unei astfel de experiențe”, spune tânăra. 

În prezent starea lor de sănătate este una bună și cei doi tineri se află în remisie.
De curând au sărbătorit șapte luni de relație și privesc cu optimism spre un viitor împreună, în care să fie sănătoși și fericiți.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod