dragoste

Nu există greșeli când vine vorba de dragoste, ține minte acest lucru...

Poate că de-a lungul vieții ai trecut prin relații care ți s-au părut lipsite de sens. Te-ai îndrăgostit de persoana nepotrivită, ai început o legătură pe care ai considerat-o absurdă mai târziu. Poate că ți-ai pus întreg sufletul într-o astfel de relație și, în final, ai rămas singură. Ai crezut într-un bărbat, i-ai împărtășit toate visele tale, i-ai promis că îi vei fi alături la bine și la rău, iar acesta te-a dezamăgit.
Poate că ai privit neajutorată cum cineva îți sfărâmă inima într-un milion de bucăți. Și ai jurat că nu vei mai iubi din nou, pentru că dragostea ta a fost o mare greșeală.

În realitate, nu există greșeli când vine vorba de dragoste. Aceasta este marea lecție pe care destinul vrea să ți-o dezvăluie. Persoana de care te-ai îndrăgostit și care te-a dezamăgit, te-a înșelat, te-a mințit sau te-a părăsit, tocmai această persoană a fost trimisă în viața ta ca să te învețe ceva în plus despre tine, care te va aduce mai aproape de viitorul tău Eu.
 

Ceea ce consideri greșeli, sunt, de fapt, experiențe care te formează


Dacă nu ai fi întâlnit persoana care să-ți sfărâme inima, nu ai fi cunoscut suferința care te-a transformat în ceea ce ești astăzi.
Nu ai fi cunoscut câtă dragoste poți oferi, nici ce ființă puternică ești.

Dacă legătura ta nu s-ar fi sfârșit atât de brusc, nu ai ști ce înseamnă o relație durabilă, care trece proba timpului. Nu ai fi capabilă să vezi diferența dintre afecțiunea trecătoare și angajamentul de lungă durată. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod