Horoscop: Ce tipuri de femei îi plac, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Taur preferă „familista convinsă”. Descoperă pentru ce genuri de femei are o slăbiciune, în funcţie de zodia lui.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din berbec se îndrăgosteşte foarte uşor şi de obicei de acelaşi gen de femei. Printre tipologiile de femei care îi plac se numără:

- femeia puternică şi îndrăzneaţă
- femeiea sociabilă şi prietenoasă
- "zâna sexy"

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fiind un semn de pământ, nativul din taur preferă adesea genul de femei serioase, pe care se poate baza. Tipurile de femei care îl atrag sunt:

- familista convinsă
- femeia de carieră
- diva sexy

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbaţii din gemeni au o atracţie specială pentru femeile relaxate, amuzante, alături de care se pot simţi excelent. Seriozitatea exagerată îi deprimă pe aceşti nativi. Iată care sunt principalele tipuri de femei care îi atrag:

- femeia nonconformistă
- femeia sociabilă, foarte prietenoasă
- femeia originală, cu înclinaţii artistice

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul din rac visează să-şi întemeieze o familie cât mai repede, iar asta înseamnă că îi plac foarte mult femeile "de casă", familiste convinse. Iată care sunt principalele tipuri de femei care îl atrag:

- femeia familista
- femeia autoritară şi puternică
- femeia pragmatică şi realistă

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru că este atras de strălucire, prestigiu şi popularitate, bărbatul din zodia leu are o slăbiciune pentru femeile care întrunesc aceste calităţi. Iată care sunt principalele trei tipuri de femei care îi plac:

- diva sexy
- fata de bani gata
- femeia frumoasă şi foarte populară

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este un semn de pământ, iar asta înseamnă că bărbaţii născuţi în acest semn sunt atraşi de femei pragmatice, cu un simţ practic foarte bine dezvoltat. Iată care sunt principalele tipuri de femei care îi plac:

- familista convinsă
- femeia de carieră
- femeia delicată, dar puternică

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbaţii din balanţă se hotărăsc destul de greu şi au nevoie întotdeauna de părerea persoanei iubite pentru a lua o decizie. De aceea, preferă femeile puternice, care pot fi "consilieri" excelenţi. Iată care sunt principalele tipuri de femei care îi plac nativului din balanţă:

- femeia puternică
- femeia super sexy
- femeia sociabilă şi populară

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din scorpion ştie exact ce vrea, iar atunci când se îndrăgosteşte face orice ca să fie alături de femeia iubită. Are o slăbiciune pentru următoarele tipuri de femei:

- femeia realistă şi pragmatică
- familista convinsă
- diva sexy

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din săgetător nu suportă ca într-o relaţie să-i fie îngrădită prea tare libertatea, de aceea va alege o parteneră suficient de relaxată încât să-i ofere încrederea şi spaţiul de care are nevoie. Principalele tipuri de femeie de care se îndrăgosteşte sunt:

- femeia petrecăreaţă şi libertină
- femeia populară şi sociabilă
- femeia originală, cu înclinaţii artistice

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Capricornul este un semn de pământ, pentru care stabilitatea şi seriozitatea sunt două elemente esenţiale în viaţă. De aceea, va avea întotdeauna o slăbiciune pentru femeile cu picioarele pe pământ. Iată care sunt principalele tipuri de femei care îl atrag:

- femeia de carieră
- femeia puternică şi hotărâtă
- diva sexy şi populară

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru bărbaţii din zodia vărsătorului, o relaţie reuşită trebuie să debuteze întotdeauna cu o prietenie frumoasă. De aceea va alege o parteneră care să fie pe aceeaşi lungime de undă, care să-l asculte, să-l înţeleagă şi să-i împărtăşească pasiunile. Iată care sunt principalele tipuri de femei pentru care are o slăbiciune:

- femeia originală, cu înclinaţii artistice
- femeia femeia puternică şi îndrăzneaţă
- femeia sociabilă şi populară

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativii din peşti se pot lăuda că ştiu cum să cucerească orice femeie. Au acel al şaselea simţ care îi ajută să intuiască ce trebuie să zică şi cum să se poarte ca să fie irezistibili. Iată care sunt principalele tipuri de femei care îl atrag pe bărbatul din peşti:

- femeia pragmatică şi responsabilă
- femeia delicată şi elegantă
- femeia originală, cu înclinaţii artistice
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod