Dacă bărbatul te vrea cu adevărat, își va face întotdeauna timp pentru tine

Potrivirea programelor poate fi unul dintre cei mai importanți factori când vine vorba de succesul unei relații, dar nu este neapărat un lucru care poate duce la o despărțire.
Până la urmă, dacă vrei să faci lucrurile să funcționeze, o vei face. Însă atunci când partenerul găsește tot felul de scuze și pare că nu își face niciodată timp pentru tine, adevărul este că nu vrea să încerce.

Dacă îi pasă cu adevărat, își va face întotdeauna timp pentru tine


1. Când un bărbat te vrea, nu îi poate sta nimic în cale


Uneori, nu are nimic de-a face cu tine, ci cu indisponibilitatea lui emoțională. Ar putea fi chiar și o combinație a mai multor factori.
Oricare ar fi motivul, dacă un bărbat este pregătit pentru o relație și îi place de tine, nu îl va opri nimic. Dacă spune că e doar un moment prost pentru el, probabil că simte că nu poate face efortul necesar pentru ca relația să funcționeze.

2. Relația nu are nevoie de condiții perfecte, trebuie doar să înțelegi și să accepți lucrurile cum sunt


Se întâmplă foarte rar ca o persoană să aibă timp liber exact când în dorește pentru a începe o nouă relație, cu atât mai puțin două persoane cu un program liber asemănător. Calendarul perfect nu există și probabil că nici momentul potrivit.
Dacă un bărbat găsește scuze pentru stagnarea unei relații din cauza programului ocupat, nu vrea cu adevărat să încerce să facă relația să evolueze. Viețile tuturor sunt ocupate și rareori putem avea timpul liber pe care ni-l dorim.

3. Nepotrivirile de program sunt o scuză în tinerețe


Uneori, nu este vorba despre vârsta fizică a cuiva, ci mai degrabă vârsta mentală. Atunci când ești tânăr, nu ești suficient de matur să știi ce vrei și ce nu vrei, așa că există mari șanse să îți lași sufletul pereche să îți scape printre degete.
Acesta este un exemplu de sincronizare incorectă. Pe măsură ce te maturizezi și crești, nepotrivirea programului pentru relația perfectă dispare.

4. Nepotrivirea temporală este bazată doar pe perspectiva omului singur


Dacă ești pregătit pentru o relație și ești interesat de persoana pe care ai cunoscut-o, nepotrivirea temporală va exista doar dacă vrei tu să existe. Dacă partenerul analizează circumstanțele din viața sa și este de părere că tu ești motivul pentru care este o perioadă proastă să intre într-o relație, acesta are o perspectivă limitată sau nu este interesat de tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod