Ce mesaje îți va trimite dacă te place

Nu există niciun dubiu că tehnologia joacă un rol important în menținerea relațiilor noastre.
Suntem practic capabili să ne conectăm cu oricine din lume. În prezent, multe relații iau amploare online. Da, oamenii încă ies în oraș și ajung să se cunoască. Iar problema cu mesajele este că e mai dificil să îți dai seama dacă cineva te place. Nu poți analiza cu adevărat expresiile faciale sau tonul vocii atunci când primești un mesaj. Însă există unele semne care te ajută să îți dai seama. Iată ce mesaje îți trimite dacă te place!

Care sunt mesajele pe care ți le trimite dacă te place?


1. Te complimentează în mesaje


Îți zice mereu cât de frumoasă și de atractivă ești. Găsește mereu modalități de a te face să te simți mai bine prin mesaje.
Este interesat de tine și ar trebui să îi dai o șansă, dacă sentimentele sunt reciproce. 

2. Îți scrie primul


Îi face mereu plăcere să vorbească cu tine și nu simte nevoia să aștepte să îi dai tu prima mesaj. Nu are nicio problemă cu a-și lăsa mândria la o parte și cu a-ți trimite primul mesaje. Îi place să înceapă conversațiile cu tine, pentru că îi place de tine.

3. Folosește emoji-urile care flirtează


Dacă folosește în mod constant emoji-urile cu pupici și inimioare, atunci îi place de tine. De ce ar folosi astfel de emoji-uri dacă nu ar avea nicio treabă cu tine? 

4. Își exprimă interesul pentru viața ta


Dacă te întreabă despre viața ta, atunci înseamnă că e interesat. Te place și vrea să te cunoască mai bine.
Îl stimulezi emoțional și mental. Gravitează în jurul tău și nu are nicio problemă cu asta.

4. Se deschide în fața ta


Dacă își permite să fie vulnerabil în fața ta, atunci acesta este practic un semn că te place. Probabil că te place atât de mult, încât ți-ar spune orice ai vrea să știi despre el. De asemenea, se simte confortabil atunci când vorbește cu tine, așa că nu crede că este dificil să se deschidă în fața ta.

5. Îți spune glume


Orice bărbat vrea să fie amuzant. Orice bărbat și-ar dori să își facă partenera să râdă ori de câte ori este posibil. Dacă încearcă să te facă să râzi, înseamnă că încearcă să te convingă să lași garda jos.
Vrea să poți avea încredere în el când vine vorba despre emoțiile tale.

6. Spune că îi place să vorbească cu tine


Când un bărbat îți spune că îi face plăcere să vorbească cu tine, este adevărat. Înseamnă că ar vrea să vorbească mai des cu tine. Ar vorbi cu tine toată ziua dacă ar putea.

7. Te întreabă despre planurile tale


Vrea să facă parte din acestea. Caută în mod constant oportunități de a petrece timpul cu tine. Va încerca să îți actualizeze planurile și să se includă în programul tău.

8. Răspunde repede la mesajele tale


Dacă nu are nevoie de foarte mult timp pentru a-ți răspunde la mesaje, atunci știi că este interesat de tine cu adevărat. Orice bărbat care te place nu va aștepta ore sau zile să îți trimită un răspuns.
Un bărbat care te place va face întotdeauna un efort să îți trimită răspunsurile cu promtitudine. Nu vrea să te facă să aștepți.

9. Face un efort să prelungească conversațiile


Îi place să vorbească cu tine și încearcă să găsească modalități de a prelungi conversațiile. Îți pune întrebări despre ziua ta și abordează cele mai bune subiecte, astfel încât să nu ai vreun motiv să închei conversația prea curând.
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anca pe 28 Mai 2020, 21:43
    un baiat imi tot trimite emoji inimioare si pupicuri ce inseamna asta ?

    Eu cred ca face glume ......

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod