Ce îşi doresc bărbaţii de la o femeie? 5 calităţi pe care le caută

Unele femei îşi dau seama ce îşi doresc bărbaţii de la ele şi le oferă ceea ce vor, devenind astfel irezistibile!
O femeie nu trebuie să fie cea mai atractivă de la petrecere, ci să aibă acel ceva căruia bărbaţii nu-i pot rezista. Să fii irezistibilă pentru bărbaţi nu e atât de greu precum pare, dacă aplici câteva trucuri simple care ar putea ademeni pe oricine. Când îi oferi acele lucruri care sunt atât de importante pentru el, el va fi acaparat şi nu va mai avea ochi decât pentru tine. Vei străluci deasupra tuturor!

Dacă întâmpini probleme în a atrage sexul opus, iată câteva sfaturi care îţi vor fi de mare ajutor:

O femeie irezistibilă emană pozitivism

Ea înţelege că printr-o atitudine distractivă, afectuoasă şi pozitivă va construi o legătură mai profundă cu un bărbat. Acest tip de atitudine îl va face să vrea să se întoarcă pentru mai mult. Când sunteți împreună, un bărbat îşi va dori să îi aduci bucurie în viaţă, nu tristeţe. Deci, concentrează-te pe bucuria momentului şi nu te îngrijora de trecut sau de viitor.
Specialiştii spun că dacă există o interacţiune negativă, trebuie să existe alte 5 interacţiuni care să contrabalanseze situaţia. O atmosferă pozitivă vă va face pe amândoi să vă simţiţi mulţumiţi şi mai fericiţi atunci când sunteţi împreună.

O femeie irezistibilă are propriile ei pasiuni

A avea valoare înseamnă să ai propriile pasiuni şi prieteni. Dacă un bărbat îşi doreşte să petreacă seara fără tine, o femeie irezistibilă nu se va auto-invita, nu va sta să plângă. Dacă îl transformi în centrul universului, el te va face nefericită, pentru că un bărbat nu va face întotdeauna ceea ce vrei. Dacă îl faci să se simtă vinovat că trăieşte sau face lucruri fără tine, te va privi drep o povară în loc de un partener egal, pe care abia aşteaptă să îl vadă după ce a ieşit cu băieţii în oraş.

O femeie irezistibilă nu vorbeşte de rău despre ea însăşi

Ţi-a făcut cineva un compliment pe care nu l-ai acceptat? Dacă un bărbat ţi-a făcut un compliment, spune multumesc şi nu încerca să respingi progresele tale pozitive. Vorbind de rău despre tine îi arată bărbatului că nu te iubeşti şi nu te respecţi.
Trebuie să începi să vorbeşti pozitiv, în loc de să îţi judeci propriile defecte. Când sunteţi împreună, el nu analizează că posteriorul tău e prea mare, ci gândul lui zboară mult mai departe. Dacă îţi îmbrăţişezi calităţile feminine pe care le ai, atunci eşti pe calea cea bună în ceea ce priveşte găsirea iubirii pe care ţi-o doreşti.

O femeie irezistibilă apreciază bărbaţii pentru masculinitatea lor

Bărbaţii sunt bărbaţi, din fericire! Ei sunt chiar fabuloşi dacă reuşeşti să îţi dai seama că diferenţele dintre voi sunt cele care creează acea conexiune interesantă şi imprevizibilă dintre un bărbat şi o femeie. Dacă îl inviţi la o petrece şi el refuză, arată-i că îi respecţi decizia, în loc să încerci să îl convingi că toată lumea va fi prezentă şi ar fi bine să meargă şi el. Ori de câte ori o femeie trebuie să convingă un bărbat să facă ceva din ce nu vrea să facă, el va începe să se simtă din ce în ce mai puţin atras de ea.
Lasă-l să se răzgândească singur, fără să încerci să faci tu asta pentru el.

O femeie irezistibilă se lasă purtată de val şi are limite

Bărbaţii alfa iubesc femeile care se lasă purtate de val şi nu încearcă să controleze fiecare situaţie. Le plac femeile cărora nu le e frică să spună ”Nu” atunci când nu sunt de acord cu ceva. Bărbaţilor le place atunci când o femeie spune ce preferinţe are şi nu aşteaptă de la ei să îşi dea seama singuri. Să zicem că tu şi noul tău iubit pregătiţi cina împreună. Nu îi spune că face ceva greşit, ci lasă-l să-şi facă treaba aşa cum ştie el mai bine. Contează cu adevărat cum taie roşiile? Există mai mult modurile de a le tăia şi există mai multe moduri de a face faţă unei situaţii. Acestea te pot face să atragi un bărbat sau să îl îndepărtezi. Depinde de tine ce alegi!

Aminteşte-ţi de fiecare dată că experienţele pozitive creează atracţia şi unul dintre principalele lucruri pe care le iubesc bărbaţii este ca o femeie să se concentreze asupra altor lucruri decât asupra lor.
Fii femeia care are o viaţa din care vor să facă parte! Când eşti singură, este cel mai bun moment să îţi cultivi prieteniile şi să explorezi ce te face fericită, să simţi pasiune pentru propria ta viaţă. Pasiunea pe care o simţi va atrage un bărbat care se aseamănă cu tine.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod