6 semne că te întâlnești cu un bărbat instabil emoțional

Cei mai mulți oameni pot să depășească nesiguranța. O ascund sau se descurcă așa cum pot. Dar, din păcate, nu toți.
Poate că s-a întâmplat ceva în trecut care îi face să fie atât de nesiguri, însă acesta este unul dintre motivele pentru care relațiile lor nu funcționează. Pe scurt, nu este o idee bună să ai de-a face cu un bărbat instabil emoțional, deoarece vei ajunge să fii singură în cele din urmă. Iată la ce semne te poți aștepta din partea unui bărbat instabil emoțional!

Indicii care îți arată că te întâlnești cu un bărbat instabil emoțional

1. Îți zice că te iubește prea repede


Probabil că te bucuri atunci când îți zice imediat că te iubește, dar ceva nu este în regulă. Cum este posibil să te iubească deși ați ieșit doar de două ori împreună? Pentru a iubi o persoană, trebuie să ajungi să o cunoști mai întâi.

2. Este gelos


Este gelos pe prietenii, familia ta și orice persoană care are contact cu tine. Se simte amenințat pentru că este nesigur.
Crede că îl vei părăsi, așa că îți va cere să-ți petreci timpul cu el, nu cu prietenii. Iar când vei fi în oraș cu prietenii, te va suna și va insista să te întorci acasă.

3. Vorbește despre fostul tău


Nu suportă faptul că ai fost cu altcineva înaintea lui. Va vorbi în mod constant despre fostul tău, mai ales în momentele în care se simte nesigur.

4. Nu are încredere în tine


Poate că a fost rănit în trecut, nu a primit suficientă atenție de la fosta sau chiar de la părinți. Orice s-ar fi întâmplat cu el, nesiguranța lui îți complică viața.
Acesta este motivul pentru care nu are încredere în tine, chiar dacă îi arăți că îl iubești și că vrei să fii cu el.

5. Se joacă cu mintea ta


Aceste jocuri sunt pentru a-și ascunde nesiguranța. Va încerca să te controleze cât de mult poate. Te va păcăli să faci lucruri, doar pentru a se asigura că vei rămâne alături de el și că nu îl vei părăsi. Probabil că are impresia că ești mai bună decât el, așa că va folosi aceste trucuri să crezi că ești norocoasă că sunteți împreună.

6. Lumea lui se învârte în jurul tău


La început, acest lucru este măgulitor și interesant. Ești lângă un bărbat care te prețuiește și este mereu cu atenția îndreptată spre tine.
Însă nu și când această activitate este obsesivă.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod