semne ca ai gresit despartindu-te de el

5 semne clare că ai greșit despărțindu-te de el

Poate prietenii îți spun că ai luat decizia corectă, dar dacă greșesc?
Încurajarea este foarte importantă în procesul de vindecare după o despărțire, fie că a fost din inițiativa ta sau nu. Cu toate acestea, există anumite indicii care arată clar că nu poți lăsa trecutul în urmă și că încă te mai gândești la el.

Poate că ai fost rănită dintr-un motiv care te-a determinat să iei decizia de a ieși din relație, dar dacă a fost o greșeală pe care o regreți și pe care inima ta încearcă acum să o corecteze?

  • Semne că ai greșit despărțindu-te de el


Îți lipsesc lucrurile pe care le făceai pentru fostul tău iubit

De unde știm când iubim cu adevărat o persoană? Când fericirea ei e mai importantă decât fericirea noastră.
Este un lucru comun să te gândești la toate momentele frumoase din relație după despărțire, dar este mai neobișnuit să simți că ratezi bucuria de a o face pe cealaltă persoană fericită. Dacă te surprinzi adesea amintindu-ți de lucruri care l-au făcut să zâmbească, e posibil ca despărțirea să fi fost o greșeală.

Îți lipsesc și părțile rele din relația ta


Când iubești pe cineva, confruntările și certurile nu fac altceva decât să te întărască. Fără efort, nu numai rezultatele la sală sunt nule, ci și cele din dragoste.

Dacă te gândești la momentele în care ai fost supărată sau nervoasă și realizezi cât de copilăresc te-ai comportant, atunci acesta un semn. Dacă privești cu drag și nostalgie momentele mai dificile, înseamnă că te-au modelat pozitiv până la urmă.

Citește și: 10 lucruri pe care bărbații le observă la femei, chiar dacă pare greu de crezut

Simți că orice moment frumos ar fi fost și mai frumos alături de el


Să simți fizic absența unei persoane este un mesaj al inimii că mintea ta a luat o decizie greșită. Unul dintre semnele marcante ale iubirii este atunci când dorești să împărtășești fiecare experiență cu acea persoană, pentru că știi că ea o face să fie și mai bună.
 

Încerci să îl faci gelos


Cea mai bună răzbunare în dragoste este să trăiești bine și frumos. Dar, a merge mai departe cu viața ta este un lucru, pe când dacă ești preocupată să îi arăți fostului ce a pierdut este un semn că încă îți mai pasă ce crede despre tine și că regreți despărțirea.

Îi compari pe toți ceilalți cu el și mereu iese el în câștig


În adâncul inimii tale, știi că el a fost special. În mod normal, după o despărțire, aceste sentimente vor fi prezente o perioadă. Dar, dacă nu v-a fost menit să fiți împreună, vei respira ușurată și îți vei da seama că îți este mai bine fără el.
Dacă nu defectele lui, ci calitățile vor deveni evidente atunci când petreci timp cu alte persoane, înseamnă că e un semn că încă ocupă un loc special în inima ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod